Paras kasvohoito kesän jälkeen: kaipaako ihosi puhdistusta, kiinteytystä tai kosteutusta?

Heidi TörnqvistKasvojen hoitoJätä kommentti

Etsinnässä paras kasvohoito kesän jälkeen? Tehokkaiden ja monipuolisten HydraFacial- hoitojen, mikroneulauksen ja BTB13- happohoitojen lisäksi valikoimistamme löytyvät nyt myös timanttihionta, ultraääni sekä radiofrekvenssi eli RF- hoidot.

Kesän jälkeen iho voi tuntua tukkeutuneelta ja epäpuhtaalta kaiken käytetyn aurinkovoiteen vuoksi. Samaan aikaan iho voi tuntua myös kuivalta ja siltä, ettei mitkään käyttämäsi hoitotuotteet imeydy ihoosi. Kuivalla iholla juonteet näkyvät selkeämmin ja kenties aurinko on saanut pigmenttimuutokset esiin näkyvämmin.

Onnentunne tarjoaa uudet, tehokkaat ja helläväraiset kasvohoidot sekä epäpuhtauksien että kuivuuden ja tietysti myös ikääntymisen merkkien hoitoon. Paras kasvohoito sinulle voidaan valita hoitolassa paikanpäällä, voit siis varata ajan mihin tahansa näistä (tai muista) hoidoistamme, jos valinta tuntuu vaikealta. Monet hoitomme hoitavat samanaikaisesti useampaa ihon ongelmaa, kuten kuivuutta, epäpuhtauksia, juonteita, kiinteyden puutetta, ihon epätasaisuuksia ja värivirheitä.

Timanttihionta sopii kaikille kuivan ihon omaaville. Mustapäät ovat ihon kuivuudesta johtuvia, joten ihon pintakuivuutta hoitamalla hoituvat samalla myös mustapäät. Näistä kolmesta paras kasvohoito tehokkaaseen kuorintaan.

Ultraäänihoito puhdistaa herkänkin ihon. Näistä kolmesta paras kasvohoito ihon puhdistukseen.

Radiofrekvenssi eli RF- hoito ”kutistaa” ihoasi ja kosteuttaa tehokkaasti. Näistä kolmesta tehokkain ja paras anti- age- kasvohoito.

Elokuun loppuun asti tarjoamme nämä kolme hoitoa SUPER-sarjahoitoina, joko kolmen kerran sarjana 150 € tai viiden kerran sarjana 225 €. Sarjahoito voidaan tehdä yhdellä hoitomenetelmällä tai näitä kolmea vaihdellen.

VARAA AIKA:
Timanttihionta (60 min) 75 €
Ultraäänihoito (60 min) 70 €
Radiofrekvenssi (60 min) 100 €

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *