Tervetuloa meille

Täältä löydät kaikki tarvitsemasi käytännön tiedot

Varaa sinulle sopiva aika
Varaa sinulle sopiva aika

Olemme avoinna ma-su ajanvarauksella
Ajanvaraus

Löydä perille
Löydä perille

Leiviskätie 2A (Leiviskätien ja Leiviskäpolun risteyksessä)
Saapumisohjeet

Kun olet meillä hoidossa, keskitymme vain sinuun. Huomioithan tämän myös ottaessasi meihin yhteyttä. Emme vastaa hoitojen aikana puhelimeen, mutta soitamme tietysti takaisin heti vapauduttuamme. Hoitolamme ulko-ovi on hoitojen aikana lukossa, tullessasi avaamme oven sinulle ovikelloa soittaessasi. Joskus tässä saattaa kestää pieni hetki, jos meneillään oleva hoitovaihe on kesken.

Olemme avoinna ajanvarausten mukaan, normaalitilanteessa joku meistä yleensä on paikalla viikon jokaisena päivänä. Mikäli olet tulossa paikan päälle tuoteostoksille tai lahjakorttia noutamaan, suosittelemme soittamaan tai lähettämään viestin etukäteen varmistaaksesi, että olemme tullessasi paikalla. Tuoteostoksia voit tehdä näppärästi myös verkkokaupassamme.  

Ajanvaraus onnistuu kätevimmin nettiajanvarauksen kautta, se on käytettävissäsi 24/7. Jos sopivaa aikaa ei löydy, kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse, pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan järjestämään sinulle sopivimman ajan.

Kuluvan päivän aikoja ja mahdollisia peruutusaikoja kannattaa kysellä puhelimitse.

Teethän mahdollisen peruutuksesi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaasi. Myöhemmin peruutetusta ajasta veloitamme 50 % hoidon normaalihinnasta ja peruuttamattomasta ajasta 100 % hoidon normaalihinnasta.

Olemme avoinna joustavasti ajanvarauksella:

  • Arkisin klo 9-22 välillä
  • Viikonloppuisin klo 10-18 välillä

Maksuvälineinä käy käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Kysyttävää hoidoista, tuotteista tai ajanvarauksesta?
Ota yhteyttä!