Mikroneulaus- tehokas ratkaisu iho- ongelmiin

Heidi TörnqvistKasvojen hoitoLeave a Comment

Mitä on mikroneulaus?

Mikroneulaus on ihoa kiistattomasti nuorentava hoito, joka toimii ratkaisuna moniin iho- ongelmiin. Mikroneulaus on ihoa läpäisevä hoito, joka aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja uusiutumista, parantaa verenkiertoa ja mahdollistaa aktiiviaineiden tehokkaan kanavoinnin ihoon.

Toimintaperiaatteena mikroneulauksessa on aiheuttaa ihoon hallitusti pieniä vaurioita, joita iho itse alkaa parantaa. Tämä tapahtuu konkreettisesti niin, että mikroneulausrullalla tai -kynällä ihon pintakerrokseen tehdään tuhansia ohuita mikrokanavia. Mikrokanavat avaavat suoran tien kosmetiikan vaikuttaville aineille, mikä moninkertaistaa hoidossa käytettävien seerumien tehon. Pienen pienet mikrovauriot stimuloivat ihon luonnollisia paranemismekanismeja, mikä saa ihon uudistamaan itseään nopeammin ja tehokkaammin. Paranemisprosessin aikana ihossa muodostuu lisää kollageenia ja lisäksi ihon verenkierto paranee. Näin ihosta tulee kiinteämpi, juonteet silottuvat, arpikudos paranee, ihon sävy tasoittuu, ihohuokoset pienenevät ja iho uudistuu näkyvästi.

Tiesitkö, että mikroneulauksella ihoon saadaan jopa 500 000 kanavaa muutamassa minuutissa, jolloin hoidossa käytettävien tehoseerumeiden ainesosien imeytyvyys paranee jopa 70 %.

Mikä on kollageeni?

Kollageeni on ihon sidekudoksen tärkeä rakennusosa. Juurikin kollageeni pitää iho kiinteänä ja kimmoisana. Nuoressa ihossa kollageenia on 70-75%. Noin 25-vuotiaana elimistö alkaa menettää kykyään tuottaa kolegeenia ja juonteita, ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä. Kollageenin tuotanto siis vähenee iän myötä.

Muutokset kollageenin tuotannossa tapahtuvat yksilölliseen tahtiin. Ikääntymisen lisäksi auringon UV-säteet vaurioittavat ihon kollageenia, jonka vuoksi auringonotto edesauttaa ihon vanhenemista.

Mikroneulauksella edistetään kollageenin muodostumista iholla. Tehon maksimoimiseksi mikroneulauskuurin aikana kannattaa nauttia C-vitamiinilisää sisäisesti. C-vitamiini tehostaa kolageenin muodostumista.

Mitä mikroneulaus tekee iholle?

Mikroneulauksella on monia positiivisia vaikutuksia ihoon:

  • Ohuen ja herkän ihon paksuntaminen ja vahvistaminen
  • Epäpuhtauksien ja aknen hoito
  • Ihon rakenteen tasoittaminen, napakoittaminen ja juonteiden silottaminen
  • Arpien ja pigmenttimuutosten hajottaminen
  • Kertahoitona tuomaan hehkua iholle
  • Vartalolle selluliitin ja raskausarpien hoitoon.
  • Mikroneulaushoidot ovat erittäin kysyttyjä eikä suosiolle näy loppua. Hoidot kuuluvat jo monien hoitoloiden palvelutarjontaan, ja ovat olleet pidettyjä hoitoja tehokkuutensa vuoksi.

Paras tulos saadaan aina sarjahoidolla. Parhaimmillaan sarjahoidon tulokset ovat niin hyviä, että mikroneulaus on oiva vaihtoehto jopa kauneuskirurgialle. Sopiva hoitojen määrä sarjahoidossa on ihotyypistä ja iho- ongelmista riippuen 4-6 hoitoa.

Sattuuko mikroneulaus?

Mikroneulaus tuntuu iholla, mutta ei ole useimmille kivulias hoito. Hyvin kipuherkälle suosittelen hoidon tekemistä mikroneulauskynän avulla. Kynä mahdollistaa sinulle kivuttomamman kokemuksen pistonopeuden ansiosta.

Kenelle se sopii?

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoitomuoto kaikille, jotka haluavat pitkittää ihonsa nuorekkuutta. Se sopii monille eri ihotyypeille ja iho-ongelmiin. Suosituimpia mikroneulaushoitoja ovat aikuisen ihon hoidot, joissa hoidetaan juonteita, kiinteytetään ihoa ja stimuloidaan kollageenin tuotantoa. Myös ihoa kirkastavat hoidot, pigmenttimuutoksien hoitaminen ja arpien hoitaminen ovat tyypillisiä hoitoja. Mikäli kasvoissasi on auringon aiheuttamia vaurioita, on mikroneulaushoito erittäin soveltuva hoito. Se sopii erinomaisesti myös suurihuokoisen, paksun, arpisen, epäpuhtaan ja rasvaisen/akneihon hoitoon. Normaalille iholle voidaan tehdä ihoa virkistäviä hoitoja. Ohutta ja herkkää ihoa mikroneulaus vahvistaa stimuloimalla. Lisäksi neulausta käytetään henkilöille, joilla on sydänsairauksia tai sydämentahdistaja tai heille, jotka eivät muutoin siedä sähköön pohjautuvia hoitoja.

Kenelle se ei sovi?

Mikroneulauksen vasta-aiheet eli kenelle emme suosittele:

Jos sinulla on taipumus keloideihin, diabetes, syöpä, verenvuototaudit, antikoagulanttilääkitys, ihotulehdus, autoimmuunisairaus, akne (tulehtunut iho kauttaaltaan), ruusufinni, häiriintynyt ihon uudistumiskyky, lääkevoiteiden käyttö, avohaava, syntymämerkit, 6 kk sisällä syöty retinoidikuuri. Jos olet raskaana, imetät tai olet allerginen metalleille.

Mitä hoidon jälkeen?

Mikroneulauksen jälkeen iho on punainen ja se saattaa olla myös turvonnut. Yleensä punoitus ja turvotus kuitenkin laskee nopeasti ja seuraana päivänä iho hehkuu. Ihoa ei saa koskea eikä siihen saa laittaa meikkiä kuuteen tuntiin hoidon jälkeen. Huomioi tämä aikaa varatessasi.

Mkkroneulauksen jälkeen tulee välttää saunomista, urheilua, uimista, kuumaa kylpyä ja alkoholia viikon ajan. Auringonottoa ja solariumia tulee ehdottomasti välttää 1 kk ajan hoidon jälkeen. Muista myös käyttää aurinkosuojan sisältävää päivävoidetta.

Kotihoidossa on erityisen tärkeä kosteuttaa ihoa kunnolla. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset ihonhoitotuotteet kotiin. Suosittelemme myös C-vitamiinin käyttöä sisäisesti.

Mikroneulauksen vaikutus ihoon on hyvin selvä ja konkreettinen. Säännöllisen mikroneulauksen seurauksena iho muun muassa kiinteytyy, napakoituu ja silottuu ja sen pigmenttimuutokset tasoittuvat. Vaikka neulauksen syvät vaikutukset vaativat säännöllistä ja pitkäjänteistä hoitoa, jo yksittäinen neulauskerta heleyttää ihoa kauniisti.

Onnentunne ja mikroneulaus

Onnentunteessa mikroneulaushoitoja tekee kosmetologi Heidi Törnqvist. Olen käynyt maahantuojan järjestämän asianmukaisen koulutuksen.

Rullatelalla vai kynällä?

Teemme mikroneulausta sekä neulausrullalla että -kynällä. Kynä sopii koko kasvojen ja kaulan käsittelyyn ja lisäksi eriittäin hyvin paikalliseen hoitoon. Mikäli sinua vaivaa yksittäinen arpi, ongelma- alue tai otsajuonne, kynällä voidaan tehdä myös tietyn alueen käsittely. Kynä tekee hoidosta kivuttomamman kokemuksen. Kynällä neulan pistosyvyyttä voidaan hoidon aikana säädellä, kun taas rullassa pituus on aina sama. Esimerkiksi juonteet ja arvet saattavat syvyydestä riippuen tarvita käsitelyn pidemmällä neulan pituudella. Kynällä tehty hoito on erittäin hyvä epäpuhtaalle iholle, jossa on paljon koteloituneita epäpuhtauksia.

Rullatelalla tehtävään ensimmäiseen hoitoon sisältyy henkilökohtainen mikroneulaustela. Samalla telalla voidaan tehdä kuuden kerran sarjahoito. Suosittelemme 4-6 kerran sarjahoitoa 1kk välein. Tämän jälkeen mikroneulauksessa pidetään pidempi tauko, jolloin ihoa voidaan hoitaa muilla ihanilla kasvohoidoillamme.

Mikroneulaushoidon sisältö

Mikroneulaushoidossa hoidetaan kasvot sekä kaula. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, PHA-happokuorinnan, mikroneulauksen sekä naamion ja rauhoittavan voiteen. Hoito tehdään kotimaisen BTB13- hoitosarjan tuotteilla. Mikroneulauksen aikana ihoosi imeytetään ihollesi sopiva seerumi. Kotihoitotuotteeksi suosittelemme BTB13 Medical Antiredness- voidetta. Hoidon kesto on noin tunnin.

Ensimmäisen hoidon hinta on 119€ ja seuraavat hoitokerrat 99€.

Mikroneulauskynällä tehtävä hoidon hinta on 119 €/kerta. Kynässä käytettävä neulauspatruuna on kertakäyttöinen.

Saatavilla myös kynällä tehtävä osahoito yksittäisille arville, ongelma- alueelle tai otsajuonteille. Osahoito on kestoltaan noin puoli tuntia ja sen hinta on 70 €/kerta. Toisen kasvohoidon yhteydessä tehtynä kasvojen osan mikroneulaus on hinnaltaan 45 €.

Lämpimästi tervetuloa!

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *