Ekopharma-kasvohoidot

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa suomalaiselle, herkälle iholle

Suomalaisissa marjoissa on maailman parhaat ravintoarvot.

Niissä on välttämättömiä rasvahappoja sisältäviä siemenöljyjä sekä runsain määrin antioksidantteja eli vitamiineja, jotka molemmat ovat todella tärkeitä ihon terveen kunnon ylläpitämiseksi. Marjat tekevät hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisesti nautittuina. Ja siinä missä marjat ovat herkullisia maultaan, Ekopharman tuotteissa pääset nauttimaan niiden hurmaavasta tuoksusta!

Ekopharma- tuotesarja on suomalaiselle, herkälle iholle suunniteltu FI-Natura-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka perustana ovat HYVÄ SIEDETTÄVYYS ja ERINOMAINEN HOITOTEHO. Ekopharman tuotteet eivät sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, joten sarja sopii myös sellaiselle iholle, jolle tavallinen luonnonkosmetiikka aiheuttaa yliherkkyyksiä. Herukka- hoitolinjasta löytyy täysin tuoksuttomia tuotteita, muissa hoitolinjoissa käytetyt tuoksut ovat luonnollista alkuperää. Ekopharmassa käytetyt raaka- aineet ovat kotimaista lähituotantoa.

Onnentunteeseen Ekopharma valikoitui, koska jaamme Ekopharman kanssa yhteisiä arvoja, joita ovat luonnollisuus, vastuullisuus ja kotimaisuus.

Marjojen superainesosien lisäksi sarjan tehoainesosia ovat pre- ja probiootit, peptidit, vitamiinit, hyaluronihappo ja keramidit. Tuotteiden pH on optimoitu iholle sopivaksi, mikä vahvistaa ihon omaa suojaustehoa ympäristön rasituksia vastaan.

Käytämme Ekopharmaa peruskasvohoidoissamme.

Tunnin kasvohoito/Ihonpuhdistus
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen mekaanisesti, kulmien siistimisen, naamion ja hoitovoiteet

Täydellinen kasvohoito 90 min
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen mekaanisesti, kulmien siistimisen, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet

Ultraäänikasvohoito 90 min
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen ultraäänellä, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen mekaanisesti, kulmien siistimisen, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet

Expresskasvohoito 30 min
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet

Ultraäänipikahoito 30 min
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen tai seerumin imeytyksen ultraäänellä ja hoitovoiteet

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.