BTB13™

Erikoishoidot erityisesti sinulle!

BTB13 on SUOMALAINEN, ekologinen ihonhoitosarja

Tutkimukset todistavat tuotteiden tehokkaasti parantavan ihon toimintaa ja hoitavan ikääntymismuutoksia. BTB13 on valintani hoidettaessa kaikenlaisia iho- ongelmia, joihin tavallisen kosmetiikan teho ei riitä.

BTB13-yhdiste:

  • sisältää oroottihappoa, L- karnitiinia sekä hyaluronihappoa
  • ehkäisee ikääntymistä ja hoitaa iho- ongelmia:
    • aktivoimalla heikosti toimivia kantasoluja sisältämänsä oroottihapon avulla.
    • auttamalla korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriötä,
      joista monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat.

Miten BTB13 toimii?

Elimistössä on luonnostaan oroottihappoa, mutta sen määrä laskee ikääntymisen, sairauksien tai muiden ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. BTB13-yhdiste tehostaa ihon oroottihapon saantia, mikä puolestaan auttaa passivoituneita kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Tuloksena on terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho.

BTB13-yhdiste auttaa monipuolisesti erilaisiin iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan, atooppiseen, couperosa- ja akneihoon. Haavojen parantumisessa, arpien ehkäisyssä sekä pigmenttimuutosten häivyttämisessä BTB13- yhdisteellä saadaan aikaan erittäin positiivisia vaikutuksia. Pro-Age hoitolinjan tuotteilla ja hoitolahoidoilla saadaan jo olemassa olevia ryppyjä häivytettyä ja ehkäistään tehokkaasti uusien syntymistä.

BTB13 -hoitosarjasta löytyy sopivat tuotteet kaikenlaisiin iho-ongelmiin.

Sarja on jaettu kolmeen hoitolinjaan:

BTB13 PRO-AGE hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa
Pro-Age-hoitolinjan tehtävänä on hoitaa ikääntymisen merkkejä. Hoitolinjan päätehtävät ovat ikääntymismuutosten häivytys, ennaltaehkäisy ja hidastaminen. Lisäksi +30- vuotiaasta eteenpäin suunnatut Pro-Age- tuotteet vahvistavat ihoasi ja aktivoivat sen uusiutumista.   

BTB13 MEDICAL hoitolinja korjaa ja uudistaa
BTB13 Medical-hoitolinja on suunniteltu haastavien iho- ongelmien hoitoon. Medical- tuotteet tasapainottavat epätasapainossa olevaa ongelmaihoa, korjaavat ihon ongelmia ja uudistavat ihoa. Tuotteiden käyttö ehkäisee myös ihon epäpuhtauksien syntymistä.

BTB13 SENSITIVE hoitolinja vahvistaa ja rauhoittaa
BTB13 Sensitive- hoitolinja on tehokkaasti kosteuttava hoitolinja herkälle, helposti punoittavalle tai ärtyvälle iholle. Sensitive- tuotteet rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Tehotuotteet allergiselle, atooppiselle, tulehtuneelle, kutisevalle, couperoottiselle tai kuivalle iholle.

Hoitovaihtoehdot

BTB13-hoidot ovat erilaisia iho-ongelmia tehokkaasti hoitavia rentoutushoitoja! Hoitovaiheet näissä erikoishoidoissa (poislukien HELEYS) ovat samat. Hoito on kestoltaan tunnin pituinen ja alkaa kaksois-tai kolmoispuhdistuksella, joka puhdistaa päivän meikinkin viimeistä murua myöten. Alkupuhdistusta seuraa aloitusrentoutus, jonka aikana voit unohtaa mielestäsi kaiken muun ja keskittyä rentoutumiseen. Seuraavana on vuorossa kuorinta. Epäpuhtaan ihon RAIKKAUS-hoidossa kuorinnan jälkeen tehdään joko ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä tai hieronta, muihin hoitoihin ihonpuhdistus voidaan lisätä tarpeen mukaan lisäpalveluna.

Kasvoille tehdään rentouttava hieronta huumaavaan tuoksuisella marjaöljyllä. Naamion aikana teen sinulle vielä rentouttavan niska- hartiaseudun ja rintakehän alueen hieronnan. Hoito viimeistellään ihollesi sopivilla hoitotuotteilla ja – voiteilla. Alla olevissa hoitovaihtoehdoissa on kuvailtu erilaisille ihotyypeille ja – ongelmille suunnatut hoidot. Hoidot ovat kestoltaan saman pituisia, joten jos olet epävarma siitä, mikä hoidoista olisi sinulle paras, voit hyvin valita näistä yhden ja hoidon alussa keskustelemme vielä tarkemmin toiveistasi ja voimme tarvittaessa muuttaa suunnitelmaa.