Hyvinvointi ja rentoutuspalvelut

Hieronnat ja laitehoidot vartalolle

Kokovartalohieronta 1h 15 min
Hoito sisältää aineenvaihduntaa kiihdyttävän, ihoa hoitavan kuivaharjauksen ja kokovartalohieronnan, hieronnan kesto 60 min

Hieronta 30 min, 45 min tai 60 min
Klassista hierontaa, valintasi mukaan esim. ylävartalohieronta tai jalkojen hieronta

Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronnassa yhdistyy kaksi rentouttavaa tekijää, lämpö ja hieronta. Kuumakivihieronta onkin erittäin rentouttava sekä stressiä lieventävä kokemus. Hieronta toteutetaan n. 50 asteisilla sileillä kivillä. Hieronnassa käytetään lämmitettyä öljyä, joka on sekoitus macadamia- ja arganöljyistä. Kuumakivihieronta edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, syvärentouttaa lihaksia, harmonisoi ja tasapainottaa mieltä ja hoidossa käytettävä öljy hoitaa tehokkaasti ihoa.

Hoidon esteet:

 • vahingoittunut tai ärtynyt iho, esim. tulehdukset tai haavat iholla
 • tarttuvat ihotaudit
 • sydän- ja verisuonisairaudet
 • tuoreet vammat
 • pahanlaatuiset kasvaimet

Kuumakivihieronta (90 min)
90 minuutin kuumakivihieronta tehdään koko vartalolle

Kuumakivihieronta (60 min)
60 minuutin kuumakivihieronta tehdään koko vartalolle

Kuumakivihieronta 40 min (osavartalo)
40 minuutin hieronnassa käsitellään jalkojen takaosa ja selkä

Neurosonic
Värähtely auttaa palautumaan. Neurosonic-hoidossa asetut makaamaan erikoisvalmisteiselle patjalle, jonka värähtelymoottorit tuottavat sinulle ohjelmoidun rentoutushoidon.

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonic ohjaa sinut mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu lievittyvät. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Unen laatu

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa.

Kivun lievitys

Voimakas vaikutus autonomiseen hermostoon auttaa kehoa palautumaan. Hermoverkosto rauhoittuu, nestekierto paranee ja kipu lievittyy.

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Palautuminen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Neurosonic-patja, sänky tai divaani omaksi?
Ihastuitko Neurosoniciin kuten minä ja haluaisit mekanismin sisältävän laitteen kotiisi jokapäiväiseen käyttöön? Koodilla onnentunne saat 120 €:n alennuksen tilauksestasi Neurosonicin verkkokaupassa, www.neurosonic.fi.

Kysy lisää laitteen hankinnasta Onnentunteen Heidiltä, autan mielelläni oman laitteen hankinnassa.

Onnentunteessa Neurosonic- hoidot 20 €/kerta, yli viiden hoitokerran sarjahoidoissa 15 €/kerta.

btr

Lymfabootsit eli lymfasukat

Kevyt olo lymfakäsittelyllä!

Oletko jo kokeillut lymfasukkaa?
Se on nopea ja kivuton tapa hoitaa selluliittiäturvotusta tai esimerkiksi urheilusta väsyneitä lihaksia.

Erinomainen hoitomuoto sinulle, joka kärsit turvonneista jaloista, istut, seisot tai kävelet paljon!

Lymfasukka poistaa ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita kehosta. Lymfasukka on erinomainen veltostuneen ihokudoksenappelsiini-ihon sekä huonosti toimivan ihon hoitomuoto.

Suurin osa meistä kärsii huonon aineenvaihdunnan ja verenkierron aiheuttamista muutoksista kehossaan.
Kehon lymfa- eli imuneste sekä verenkiertojärjestelmiä häiritsevät mm. epäsäännölliset elämäntavat ja hormonaaliset muutokset kehossa. Aineenvaihdunnan häiriintyessä ilmenee kehon epätasapaino monin eri tavoin esim. turvotuksena, väsymyksenä ja mahdollisena kipuna.
Hoidon tarkoitus on pyrkiä palauttamaan kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa luonnolliseen ja toimivaan tasapainoon.
Paineluterapiaan perustuvat Lymfa Boots -hoitosukat on erinomainen hoitolaite kaikille turvotuksista, kivuista ja epätasaisesta ihosta kärsiville.

Hoidettavat ongelmat:

 • kosmeettinen selluliitti
 • suonikohjut
 • turvotus
 • neste- ja kuona-ainekertymät
 • liikunnan puute (tilapäinen tai jatkuva)
 • väsymys
 • tukkoisuus
 • alaraajojen- sekä ristiselän arkuus
 • jalkojen särky mm. raskauden aikana, leikkausten jälkeen, fyysisen rasituksen jälkeen
 • aineenvaihduntaongelmiin
 • leikkaushaavat
 • palovammat
 • pehmytosa- ja lihaskivut
 • krooniset suolistotaudit (ei akuuttivaiheessa)
 • levottomuus ja unettomuus

Lymfaattisella paineluterapialla vilkastutetaan elimistön nestekiertoa. Säännöllisellä Lymfa Boots- hoidolla saadaan selluliittikudosta tasoitetuksirasva-aineen vaihduntaa parannettua, nestekiertoa kaikkialla kudoksissa parannettua, aineenvaihdunta vilkastuu, kuona- aineet poistuvat nopeammin, turvotus ja kipu lievittyvät, iho tasoittuu ja yöuni paranee.

Erinomainen hoitolaite kaikille seisoma- tai istumatyöta tekeville turvotusten poistoon sekä runsaasti liikkuville lihashuoltolaitteeksi.

Hoidon teho valitaan toiveesi ja tarpeesi mukaisesti neljästä erilaisesta ohjelmasta ja tehosta. Koko jalan mittaiset hoitosukat sekä vyötärövyö, jolla hoito yletetään jalkojen lisäksi pakaroiden, lantion ja vyötärön alueelle. Lisäksi hoitoon on mahdollista yhdistää myös käsivarsien käsittely. 
Lymfasukat, vyötärövyö ja/tai käsivarsisukat täyttyvät rytmikkäästi ilmalla ja suorittavat paineluhieronnan 15-60 minuutin ajan. Lymfakäsittely samanaikaisesti hoitaa ja rentouttaa tehokkaasti. Hapen määrä elimistössä lisääntyy ja ravinnepitoisuus kudoksissa paranee samalla kun kireys lihaksissa vähenee. Tuloksena kehon laskimoveren- ja lymfanesteen kierron huomattava paraneminen

Hoitosuositus:

Sarjahoitona 4-10 peräkkäistä hoitokertaa siten, että yhden viikon aikana tehdään 2-3 hoitoa.

Lymfa Boots -hoito voidaan tehdä sellaisenaan tai se voidaan yhdistää myös kasvohoitoon. Hoidon kesto 15-60 minuuttia. 15 min 20 €, 30 min 30 €, 60 min 50 €, kasvohoidon yhteydessä 15 min 10 €, 30 min 20 €, 60 min 35 €.

Lymfahoitoa ei suositella

 • munuaisten tai sydämen vajaatoimintaa sairastaville
 • akuutissa tulehdustilanteessa
 • vakavaa perussairautta sairastaville ilman lääkärin lupaa
 • jos sinulla on epilepsia
 • jos sinulla on sydämentahdistin
 • Laskimotulehdus, verisuonitulehdus aktiivisessa vaiheessa
 • Kasvaimet (vähintään 5 vuotta leikkauksesta)
 • Kuume ja flunssataudit
 • jos sinulla on diabetes

LymfaBoots- hoito sopii lähes jokaiselle koko kehon hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen!

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava ja virkistävä hoitomuoto. Se yhdistää tuhatvuotisen Auervedaan perustuvan hierontaperinteen sekä niska-hartiaseudun hieronnan. Auervedan mukaan terveys perustuu fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoon. Eksoottisesta nimestään huolimatta kyse on länsimaiseen kiireiseen elämäntapaan sopivasta rauhoittavasta hieronnasta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita.

Hoitoa suositellaan muun muassa lihasjännitykseen, päänsäryn hoitoon, edistämään tervettä hiusten kasvua, silmien rasitukseen, keskittymiskyvyn parantamiseen, väsymykseen, parantamaan unenlaatua sekä stressin hallintaan.

Intilainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartoiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden kulkeutuminen paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Kun kudokset rentoutuvat, lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja.

Hoito kestää noin 40 minuuttia.

Hoito tapahtuu asiakkaan istuessa tavallisella tuolilla. Hoidossa käytetään kasviöljyn lisäksi eteeristä öljyä vahvistamaan hoidon tavoitetta. Hieronta voidaan tehdä asiakkaan toiveen mukaan myös ilman öljyjä. Intilalaista päähierontaa suositellaan sarjahoitona vähintään 4-5 hoitokertaa. Ensimmäiset hoitokerrat kerran viikossa ja myöhemmät hoitokerrat esimerkiksi kerran kuussa

Hoito sopii erinomaisesti myös yksittäisenä hoitona hemmotteluun!

Hoidon vasta-aiheet: korkea tai matala verenpaine, tulehdus tai ihosairaus hierottavalla alueella, verisuonen pullistuma ohimon seudulla, vatsaflunssa, korkea kuume, infektio, tuore onnettomuus, vamma tai leikkaus, kaulavamma, päävamma, syöpä tai muu vakava sairaus.