Hydrafacial™

hydrafacialvaakakuva

varaa-aika (1)

HydraFacial™- hoidot ovat hellävaraisia, mutta silti todella tehokkaita erikoishoitoja. Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille. HydraFacial™:

  • kuorii ihosi
  • poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet
  • hoitaa ihoasi syväpuhdistaen ja kosteuttaen

Liity hoidon tyytyväisiin suosittelijoihin varaamalla aikasi tästä. Ensimmäisellä käynnillä suosittelen aina valitsemaan HydraFacial™ Hydration-hoidon.

Valitse oma HydraFacial™- hoitosi näistä:

                                                                 

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Jos tulet HydraFacial-hoitoon ensimmäistä kertaa, valitse tämä hoito.
HydraFacial Hydration           Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Jos tulet HydraFacial-hoitoon ensimmäistä kertaa, valitse tämä hoito.
Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä kokonaan eroon. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätteeksi iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.
HydraFacial SkinTone                                             Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä kokonaan eroon. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätteeksi iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HydraFacial Deep Clean Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös Glysal- happokuorinta.
HydraFacial Deep Clean
Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös Glysal- happokuorinta.
HydraFacial Anti Age Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös Glysal-happokuorinta.
HydraFacial Anti Age
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös Glysal-happokuorinta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikä HydraFacial™ on?

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder-anti-age-peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin, mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Miten hoito tapahtuu?

HydraFacial™in patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään Activ-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ 4-seerumin kuorivina ainesosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä ainesosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. (kuorintavaiheen hoitokuva alla)

HydraFacial™-kasvohoito, pyörrepuhdistus ja kuorinta
HydraFacial™-kasvohoito, pyörrepuhdistus ja kuorinta

 

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot, mustapäät ja valkopäät, papulat ja pustelit tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään Beta HD-seerumia, joka sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa. (puhdistusvaiheen hoitokuva alla)

HydraFacial™- kasvohoito, ihohuokosten pyörrepuhdistus ja pyörreimeytys
HydraFacial™- kasvohoito, ihohuokosten pyörrepuhdistus ja pyörreimeytys

 

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox-6-seerumi, joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6-liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta. (Tehoaineiden imeyttämisvaiheen hoitokuva yllä)

 

Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacial™ista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista, papuloista ja pusteleista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, mikä parantaa edelleen tuloksia. Hoitoa voidaan edelleen tehostaa HydraFacial™ Daily- kotihoitotuotteiden avulla. HydraFacial™in salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden patentoitu spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

 

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

  • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt sekä epätasainen ihonväri
  • Hienot juonteet ja rypyt sekä kuiva iho
  • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
  • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

Hydrafacial™ takaa erinomaisia tuloksia nopeasti! Hoito kestää vain noin 30 minuuttia. Hoitoon voit tulla vaikka ruokatunnilla, sillä hoito ei aiheuta ihossa turvotusta tai punoitusta.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty ”puristelu” tapahtuu HydraFacial™-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

Kuinka kauan hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 25 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään.

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska hoitoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä. Hoidon vaikutuksia ylläpidetään seuraavaan hoitokertaan asti HydraFacial Daily- kotihoitotuotteiden avulla.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial™- hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita.

Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee parissa minuutissa, jonka jälkeen olet valmis jatkamaan arkipuuhiasi tai vaikkapa menemään takaisin töihin. Toipumisaikaa ei siis tarvita.

Vaatiiko hoito toipumisaikaa?

Ei vaadi. Voit palata arkiaskareisiisi hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen iho on muutaman minuutin ajan terveen punertava, mutta väri laskee normaaliksi parissa minuutissa hoidon jälkeen.

Onko hoito turvallinen?

HydraFacial™issa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoidon jälkeen voit palata välittömästi takaisin arkiaskareisiisi. Hoito on hygieeninen, koska Hydropeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial™ sopii?

HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle.

Mitä alueita HydraFacial™-laitteella voidaan hoitaa?

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen vartalolle tarkoitettu HydroPeel-hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut vaihtopäät.

 

 

 

UUTUUS!

HydraFacial Perk- hoidot silmän- ja huultenympärysiholle!

 

 

 

 

 

 

 

Patentointu roller-flex -teknologia imee lian, rasvan ja kuolleen ihosolukon

Uusin, erillinen lisäoptio Hydrafacial ™ -hoitoon on PERK™ -käsittelyt , joilla hoidetaan silmänympärysihoa ja/tai huulia. Hoidoilla voidaan täydentää HydraFacial ™ -kasvohoitoja, jolloin hinta on edullisempi kuin erillisenä, omana hoitonaan. Perk™ hoidoista jäljelle jäävät, kotikäytössä useita viikkoja riittävät seerumit annetaan asiakkaalle mukaan. Hoidon kesto noin 5-10 minuuttia per alue.

PERK™ -hoidot voidaan yhdistää myös muihin kasvohoitoihimme.

Perk Eye -hoito
Hoito raikastaa, kirkastaa, kiinteyttää ja kosteutta silmänympärysalueen ihoa. Vaikuttavina aineina on mm. heveoskastanjansiemenuuta ja arnikinkukka.

Perk Lip -hoito
Ravitsee ja kosteuttaa sekä tekee huulistä kevyesti täyteläisemmät. Vaikuttavina aineina mm. piparminttuöljy ja pioniuute.