HydraFacial

Mullistavan tehokas tapa
hoitaa ihoasi!

HydraFacial on NOPEA ja KIVUTON ihonhoitomenetelmä, joka sopii jokaiselle ihotyypille

HydraFacial on ainoa ihonhoitomenetelmä, jossa samalla kertaa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys komedoista, papuloista ja pustuloista sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys. Lisäksi hoitoon yhdistetään useimmiten vielä happokuorinta, mikä tekee hoidosta vielä monivaikutteisemman ja tehokkaamman. Ja kaikki tämä tapahtuu 30-45 minuutin hoidon aikana!

HydraFacial:

  • kuorii ihon
  • puhdistaa tehokkaasti
  • kivuton
  • syöttää ravitsevat ja kosteuttavat tehoaineet syvälle ihoon

HydraFacial- hoidot ovat siitä ainutlaatuisia, että niissä yhdistyvät monen erilaisen hoidon vaikutukset yhdessä hoidossa! Perinteiset hoidot ovat joko ihonpuhdistushoitoja, happohoitoja tai anti- age- hoitoja, HydraFacialissa saat nämä kaikki samassa paketissa!

Miten HydraFacial toimii?

Hoito pähkinänkuoressa: HydraFacial-laitteen tehokkaalla alipaineimulla kuoritaan ja imetään ihosta ensin kuollut ihosolukko, lika sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Tämän jälkeen iholle imeytetään ihoa uudistava, runsaasti aktiivisia ainesosia sisältävä tehoseerumi. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.

Esimerkiksi:
LED-valohoito ja lymfaterapiahoito sekä lisätehoaineiksi joko GlySal-happokuorinta, Dermabuilder anti-age-peptidiliuos tai ihonväriä tasoittava Britenol-liuos.

Kuinka kauan HydraFacial-hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava HydraFacial-perushoito kestää nopeimmillaan 20­–30 minuuttia. Lisäkäsittelyjä (happokuorinta, DermaBuilder-antiage-seerumi tai Britenol-kirkastava seerumi, LED tai lymfaterapia) käytettäessä hoito kestää valitun hoidon mukaan 5–20 minuuttia pidempään. Hoitoon voidaan yhdistää myös hemmotteleva hieronta.

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta.
Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai voimakasta punoitusta, joten voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen. Hoito saa ihon uusiutumaan ja välittömästi näkyvien vaikutusten lisäksi ihosi on parhaimmillaan 1-2 viikon kuluttua hoidosta.

HydraFacial - kivuton ihonpuhdistus sopii kaikille ihoille!

Hoitovaihtoehdot:

HydraFacial Signature- hoidossa on kolme vaihetta:
1. Alkupudistus ja kuorinta.
Kuoritaan esiin uusi ihokerros hellän, mutta tehokkaan kuorinnan avulla.
2. Ihonpuhdistus ja kosteutus.
Tehdään kivuton ihonpuhdistus. Iho kosteutetaan kauttaaltaan.
3. Tehoaineiden pyörresyöttö.
Kyllästetään iho antioksidanteilla ja peptideillä, jotka tekevät ihon äärimmäisen kuulaaksi.

Muissa HydraFacial- hoitovaihtoehdoissa on näiden kolmen vaiheen lisäksi erilaisia tehokkaita hoitovaiheita riippuen hoidon tarkoituksesta.

Kaikkiin HydraFacial- hoitoihin on varattu saman pituinen hoitoaika, joten voit varata näistä minkä tahansa ja katsotaan vielä ennen hoitoa, mikä olisi sinun ihollesi paras hoitovaihtoehto juuri tähän tilanteeseen.
Olemme myös koonneet HydraFacial- valintaoppaan hoidon valintaa helpottamaan!


HydraFacial™ Signature


Tämä HydraFacial- hoitojen ns. perushoito sopii lähes kaikille*. Hoito on erittäin tehokkaasti ihoa kosteuttava ja ihon kuntoa parantava. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita. Ihosi on hoidon jälkeen raikkaan ja kuulaan näköinen ja tuntuinen ja olosi rentoutunut mukavan ja kivuttoman käsittelyn jälkeen.
* jos olet syönyt aknen hoitoon tarkoitetun lääkekuurin viimeisen puolen vuoden aikana, HydraFacial- hoitoa ei voida tehdä. Ota yhteyttä, niin katsotaan, milloin on paras hetki HydraFacial- hoidolle.


HydraFacial™ Clarifying


Happohoito ja ihonpuhdistus yhdessä!
Onnentunteen suosituin HydraFacial- hoito syväpuhdistaa ihosi. Hoito vähentää talineritystä ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti. Iho tuntuu hoidon jälkeen samettisen pehmeältä ja puhtaalta ja ihon väri kirkastuu huomattavasti. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta, joka tehostaa ihonpuhdistusta ja vähentää talintuotannon lisäksi myös pigmenttimuutosten näkyvyyttä ihossa. Hoidon tehostamiseksi suositellaan lisäksi lymfaterapiakäsittelyä.


HydraFacial™ Age Refinement


Aikuisen ihon monipuolinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin. Age Refinement- hoito aktivoi ihon uusiutumista ja vahvistaa ihoa laajan tehoainesisältönsä avulla. Ihoa hoidetaan anti-age- ainesosien huipuilla, joita ovat: GlySal™ – happokuorinta, ihon tarpeen mukaan valittu tehoseerumi (vaihtoehtoina Dermabuilder™- peptidiampulli, JLo- Booster tai värihäiriöitä tasoittava Britenol- seerumi) hyaluronihappo sekä A- ja E-vitamiinia sisältävät HydraFacial™- tehoseerumit. Hoitoa voidaan täydentää ja tehostaa LED-valohoidolla ja lymfaterapiakäsittelyllä.


HydraFacial™ Platinum


Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen imunestekiertoa virvoittavalla ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja dekolteen iholle. Hoito täydennetään LED- valohoidolla.


HydraFacial PERK™-hoidot silmän- ja huultenympärysiholle

Erillinen lisäoptio HydraFacial-hoitoon ovat PERK-käsittelyt, joilla hoidetaan silmänympärysihoa ja/tai huultenympärysihoa. Onnentunteessa tehtävässä Perk-hoidossa käytetty, hoidon jälkeen kotikäytössä useita viikkoja riittävä seerumi annetaan sinulle mukaan hoidon jälkeen. Hoidon kesto noin 5­–10 minuuttia per alue.

PERK™-hoidot voidaan yhdistää myös muihin kasvohoitoihimme.

Perk Eye -hoito kasvohoidon yhteydessä
Hoito raikastaa, kirkastaa, kiinteyttää ja kosteuttaa silmänympärysalueen ihoa. Vaikuttavina aineina on mm. hevoskastanjansiemenuute ja arnikinkukka.

Perk Lip -hoito kasvohoidon yhteydessä
Ravitsee ja kosteuttaa sekä tekee huulista kevyesti täyteläisemmät. Vaikuttavina aineina mm. piparminttuöljy ja pioniuute.


”Heidillä on rauhoittavat kädet joista saa lämpöistä energiaa ja hyvän olon tunnetta. Hän tekee perusteellista työtä joka johtaa aina erinomaiseen lopputulokseen. Odotan jo seuraavaa Hydra Facial hoitoa innolla!”

hydrafacial kokemuksia

Eerika