Näin saavut meille

Meille Kauneushoitola Onnentunteeseen on helppo saapua joko omalla autolla tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Hoitolamme sijaitsee aivan Pohjois-Haagan juna-aseman tuntumassa ja hoitolan edustalta löydät hyvin myös ilmaista parkkitilaa. Hoitolamme sijaitsee Lassilassa, Leiviskätien ja Leiviskäpolun kulmauksessa, osoitteessa Leiviskätie 2, 00440 Helsinki.

Saavuitpa paikalle millä tahansa, olet lämpimästi tervetullut paikalle jo ennen oman hoitoaikasi alkua. Aulatilamme on äänieristetyistä hoitohuoneista erillään ja odotellessasi voit lukea hyvinvointiaiheisia lehtiä. Meiltä löytyy luonnollisesti wc-tilat asiakkaille ja tarjolla on raikasta juomaa. Ulkovaatteet voit valintasi mukaan jättää aulaan tai ottaa tavarasi mukaan hoitohuoneeseen. Ulko-ovea pidämme lukittuna, jotta hoitola on aina turvallinen ja rauhallinen.

Kun tulet autolla
Aivan hoitolamme edustalla on ilmaisia parkkipaikkoja (4h). Meille pääset helposti, sillä aivan kivenheiton päässä hoitolasta risteilevät Kehä 1, Vihdintie sekä Hämeenlinnanväylä. Saapuminen autolla hoitolaamme onnistuu helposti, olipa lähtöpisteesi sitten Helsinki, Espoo tai Vantaa. Muistathan parkkikiekon!

Saapuessasi kävellen tai pyörällä
Pääset meille oivallisesti myös kävellen tai polkupyörällä. Hoitolamme eteen voit pysäköidä pyörän hoidon ajaksi. Pyörien pysäköinti on aivan ikkunamme alla ja u-lukolla tai ketjulla saat pyöräsi myös portaiden kaiteeseen kiinni. Helsingin mainio pyörätieverkosto tuo aivan perille asti. Mikäli asut kävelymatkan päässä, kannattaa meille tulla kävellen, niin saat verenkierron voimistumaan ja hyvän olon endorfiinit liikkeelle. Lähimmän HSL:n kaupunkipyöräaseman löydät Pohjois-Haagan juna-asemalta, noin 200 metrin päästä.

Saapumisohje bussilla, junalla tai kaupunkipyörällä
Hoitolamme sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pohjois-Haagan juna-asemalta ja Lassilan bussipysäkiltä. Hyödyntäessäsi julkisia kulkuneuvoja, saapumisohjeet ovat seuraavanlaiset:

Bussilla kulkiessasi lähin pysäkki on Lassilan pysäkki, joka sijaitsee Kaupintiellä, noin 200 metrin päässä hoitolasta. Löydät lähimmän pysäkin aikataulun täältä. Kävele pysäkiltä Kaupintietä kohti Leiviskätietä tai laskeudu sillalta alas portaita ja jatka Leiviskäpolulle. Leiviskäpolulle tullessasi jatka matkaa, kunnes tulet Leiviskätielle ja näetkin hoitolamme oikealle puolellasi.

Lähimmän HSL:n kaupunkipyöräaseman löydät Pohjois-Haagan juna-asemalta, noin 200 metrin päästä.

Mikäli saavut junalla, jääthän pois Pohjois-Haagan asemalla. Paikalle pääsee lentoasemalta I-junalla ja Helsingistä P-junalla. Jatka asemalta S-marketin ohi Leiviskäpolulle, alikulkutunnelin suuntaan. Jatka Leiviskäpolkua noin 100 metriä, kunnes saavut Leiviskäpolun ja Leiviskätien risteykseen.

Mikäli sinulla on vaikeuksia löytää perille, älä turhaan epäröi vaan soita meille, niin opastamme sinut hoitolaan! Tavoitat meidät numerosta 045 164 9638.

Etäisyyksiä Kauneushoitola Onnentunteesta

  • Lassilan Apteekki 160 m
  • Lassilan liikuntapuisto 400 m
  • Pohjois-Haagan kirjasto 800 m
  • Kauppakeskus Kaari 1 km