Ripset ja kulmat

Helpotusta arkeen

Kestovärjäykset
Ripsien ja kulmien kestovärjäyksissä käytämme Ion Colorin laadukkaita värejä. Kestovärjäykset helpottavat arkea ja meikkaamista. Kulmien värjäys ja muotoilu tuovat lisää ilmettä kaikille kasvoille! Kestoväri säilyy kulmissa 3-4 viikkoa, joka on samalla sopiva värjäysväli.

Ripsienpidennykset
Klassisessa ripsienpidennyksessä kuituripset liimataan tarkkuutta vaativana käsityönä yksittäin kiinni omaan ripseen. Tuloksena pidemmät ja näyttävämmät ripset. Volyymiripsienpidennyksessä yksittäiseen omaan ripseen liimataan kiinni ohuista ripsikuiduista tehty viuhka, jolla nimensä mukaisesti tuodaan ripsiin lisää volyymiä eli tuuheutta. Ripset kestävät kauniina pitkään ja kuidut irtoavat oman ripsen tippuessa. Kuituja on saatavilla useita eri pituuksia, paksuuksia ja kaarevuuksia ja niiden valinnassa otetaan huomioon asiakkaan toiveet sekä omien ripsien pituus, paksuus sekä kaarevuus.

Ripsienpidennyksien laittamisen jälkeen:

  • vältä ripsien kastumista 24 tunnin ajan
  • vältä öljypohjaisia puhdistustuotteita silmien ja silmänympäryksien alueella
  • vältä mekaanista hankausta

Suosittelemme ripsille huoltoa 2-4 viikon välein.

Lash lift eli ripsien kestotaivutus
Haluatko ripsiisi näyttävyyttä, mutta et voi, tai et halua ottaa ripsienpidennyksiä? Tällöin ratkaisusi on Rolly King Pro- ripsien kestotaivutus, jolla ripsistäsi tulee tuuheamman ja pidemmän näköiset!

Kestotaivutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa ja se voidaan tehdä myös jos sinulla on ripsiliima- allergia.

Kestotaivutuksessa on valittavissa kaksi eri kaarevuusvaihtoehtoa. Kestotaivutus voidaan tehdä kaiken pituisille ripsille. Käsittelyn yhteydessä tehdään ripsien kestovärjäys. Kestotaivutuksen jälkeisenä kotihoitona suosittelemme BTB13- ripsiseerumia, joka muun muassa kosteuttaa ripsiäsi. Kun ripsien kosteuttamisesta huolehtii päivittäin, lopputuloksena on kestotaivutuksen pidempi kesto, kauniisti taipuvat, hyvinvoivat ripset! BTB13- ripsiseerumi tuo ripsillesi myös lisää tuuheutta ja pituutta!