Olen Heidi,

Onnentunteen perustaja ja omistaja, sielu ja sydän.

Koulutukseltani olen SKY-Cidesco-kosmetologi.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan lisätä onnentunnetta monella tasolla ihmisten elämään. Olen myös Personal Trainer, psyykkinen valmentaja, kahvakuulaohjaaja ja Firstbeat-hyvinvointianalyysin asiantuntija. Opiskelen jatkuvasti jotain uutta, joka tukee osaamistani hyvinvoinnin eri osa-alueilla.

Työssäni Onnentunteessa minua kiinnostaa erityisesti iho-ongelmien hoito. Saamme asiakkaideni kanssa erittäin hyviä tuloksia aikaan erityisesti HydraFacial-kasvohoidoilla sekä mikroneulauksella. BTB13-sarjan tuotteet ovat tuoneet lupaavia tuloksia kotihoidossa.

Koulutan itseäni jatkuvasti ja nuuhkin alan uusia tuulia. Olen myös kokeilunhaluinen! Meillä on Onnentunteessa ollut Neurosonic-rentoutuspatja jo pitkän aikaa ja asiakkaat ovat suorastaan rakastuneet siihen. Itsekin rentoudun omassa Neurosonic- sängyssäni päivittäin (kohta kolmen vuoden ajan!).

Kasvohoitojen lisäksi erityisosaamistani ovat sokeroinnit. Teemme Onnentunteessa paljon sokerointeja ja suosituin palvelumme onkin brassisokerointi.

Ihmisten hyvinvoinnin lisäksi minua kiinnostaa luonnon ja ympäristön hyvinvointi.  En ostele mitään turhaa ja tarpeetonta ja neuvon myös asiakkaitani ihon kotihoidossa tämän arvoni mukaisesti.

”Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan lisätä onnentunnetta monella tasolla ihmisten elämään.”

Jos sinä keksit hyviä keinoja ja vinkkejä, joilla voisimme vähentää ympäristön kuormitusta, kerro ihmeessä.

Ota yhteyttä myös, jos voin auttaa sinua hehkumaan ja voimaan paremmin.

Rakkaudella,

Heidi ♥