Olen Heidi,

Onnentunteen perustaja ja omistaja, sielu ja sydän.

Koulutukseltani olen SKY-Cidesco-kosmetologi.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan lisätä onnentunnetta monella tasolla ihmisten elämään. Olen myös Personal Trainer, psyykkinen valmentaja, kahvakuulaohjaaja ja Firstbeat-hyvinvointianalyysin asiantuntija. Tällä hetkellä opiskelen ravintovalmentajaksi ja teen oppisopimuksella yrittäjän ammattitutkintoa.

Työssäni Onnentunteessa minua kiinnostaa erityisesti iho-ongelmien hoito. Saamme asiakkaideni kanssa erittäin hyviä tuloksia aikaan erityisesti HydraFacial-kasvohoidoilla sekä mikroneulauksella. BTB13-sarjan tuotteet ovat tuoneet lupaavia tuloksia kotihoidossa.

Koulutan itseäni jatkuvasti ja nuuhkin alan uusia tuulia. Olen myös kokeilunhaluinen! Meillä on Onnentunteessa ollut Neurosonic-rentoutuspatja jo pitkän aikaa ja asiakkaat ovat suorastaan rakastuneet siihen. Itsekin rentoudun omassa Neurosonic- sängyssäni päivittäin.

Kasvohoitojen lisäksi erityisosaamistani ovat sokeroinnit. Teemme Onnentunteessa paljon sokerointeja ja suosituin palvelumme onkin brassisokerointi.

Ihmisten hyvinvoinnin lisäksi minua kiinnostaa luonnon ja ympäristön hyvinvointi. Vapaa-ajallani tyhjennän kotiani turhasta roinasta ja olen sekä osto- että lentolakossa. Harrastan CrossFitiä ja vietän aikaani ihanan mieheni ja viisivuotiaan poikani kanssa.

”Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan lisätä onnentunnetta monella tasolla ihmisten elämään.”

Jos sinä keksit hyviä keinoja ja vinkkejä, joilla voisimme vähentää ympäristön kuormitusta, kerro ihmeessä.

Ota yhteyttä myös, jos voin auttaa sinua hehkumaan ja voimaan paremmin.

Rakkaudella,

Heidi ♥