Jalkahoidot

Iloisemmat varpaat ja kevyempi askel

Millaista jalkahoitoa tarvitset?

Jalkaterapeutin tekemään jalkojenhoitoon kuuluu iho- ja kynsimuutosten tutkiminen, hoitaminen, omahoidon ohjeistaminen ja ennaltaehkäisy. Antaudu Miran maagiseen hoitoon ja tunnet, kuinka askel kevenee!

Varaa aikasi sivun laidasta ajanvaraus-painikkeesta.
Voit aina myös soittaa meille 045 164 9638.

Pienen ongelman kukistus 15 min.
Yhden pienen ongelman, esimerkiksi yhden känsän, häiritsevän kovettuman tai sisäänkasvaneen kynnen hoito.

Pikapedikyyri 30 min.
Pikapedikyyrissä peruskuntoiset (ei vaikeita ongelmia) jalat siistitään.

Kynsien ohennus 30 min.
Kynsien hoitopaketti sisältää kynsien leikkaamisen ja poralla ohentamisen.

Perusjalkahoito 60 min
Täydellinen, hemmotteleva jalkahoito, joka sopii ihan jokaiselle. Sinun tehtäväsi on rentoutua, Mira hoitaa jalkasi ehompaan kuntoon. Suosituin jalkahoitomme!

Alaraajahieronta 60 min
Alaraajahieronnassa jalkaterapeutti käsittelee avaavasti jalkaterät, pohkeet, sääret, etu- ja takareidet sekä pakarat. Hieronta poistaa jumeja ja tukkoisuutta jaloistasi ja hoidon jälkeen askeleesi tuntuu varmasti kevyeltä!

Jalkaterapeutin tekemän alaraajahieronnan yhteydessä paneudutaan mahdollisiin jalkojen kipuihin sekä niiden aiheuttajiin. Saat asiantuntijan kommentit jalkojen kuormituksesta ja jumeista sekä vinkkejä myös kotiin.
Alaraajahieronta sopii kaikille, joiden jalat ovat raskaan tuntuiset, jaloissa on kipukohtia tai jotka kaipaavat ihanaa rentoutusta.

Spa-jalkahoito
Tässä ylellisessä jalkahoidossa jalkasi saavat VIP- kohtelua. Kosteuttaa tehokkaasti, poistaa ja pienentää jalkojen pahojakin ongelmia. Sinä ja jalkasi ansaitsette luksusta.

Diabeetikot ja riskiryhmät
Riskiryhmiin kuuluville (kuten diabeetikoille ja reumaatikoille) jalkojenhoitoa suositellaan jalkojen kunnon mukaan 1–6 kertaa vuodessa. Perussairauksien lisäksi hoidon tarvetta voivat lisätä mm. jalkaterien rakenteelliset tai toiminnalliset virheasennot, jotka aiheuttavat kipua, iho- ja kynsiongelmia sekä vaikeuttavat arjessa/työssä toimimista. Mira on erikoistunut juuri riskiryhmien hoitoon, joten meillä olet jalkoinesi varmoissa käsissä.

Jalkojen rakenteellisen toiminnan analysointi

Lakkaakin saa
Jalkaterapeutti hoitaa jalkojasi terveydellisestä näkökulmasta, siksi hoitoihin ei sisälly kynsien lakkausta.
Mutta täytyyhän elämässä väriä olla! Pienellä lisämaksulla lakkaamme kyntesi hoidon yhteydessä. Saatavilla sekä tavallinen kynsilakka että kestävä ja HETI KUIVA geelilakkaus.

Jalkahoito kahdelle samaan aikaan
Hoitolassa on mahdollisuus järjestää kahdelle henkilölle yhteinen jalkahoitoaika. Molempien jalat hoidetaan samaan aikaan ja samassa hoitohuoneessa. Kiva yhteinen hetki pariskunnille, ystävyksille tai kenelle tahansa jotka viihtyvät toistensa seurassa.
Hoito kahdelle ei ole varattavissa sähköisessä ajanvarauksessa. Ota ystävällisesti yhteyttä puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse, niin järjestellään yhteisaika.