Jalkahoidot

Iloisemmat varpaat ja kevyempi askel

Millaista jalkahoitoa tarvitset?

Jalkaterapeutin tekemään jalkojenhoitoon kuuluu iho- ja kynsimuutosten tutkiminen, hoitaminen, omahoidon ohjeistaminen ja ennaltaehkäisy. Antaudu Onnentunteen maagiseen hoitoon ja tunnet, kuinka askel kevenee!

Varaa aikasi sivun laidasta ajanvaraus-painikkeesta.
Voit aina myös soittaa meille 045 164 9638.

Tässä alla kuvattuna Onnentunteen ihanat jalkahoidot. Jos kaipaat lisätietoa, kysy meiltä tai lue täältä:

Pienen ongelman kukistus 15 min.
Yhden pienen ongelman, esimerkiksi yhden känsän, häiritsevän kovettuman tai sisäänkasvaneen kynnen hoito.

Pikapedikyyri 30 min.
Pikapedikyyrissä peruskuntoiset (ei vaikeita ongelmia) jalat siistitään.

Kynsien ohennus 30 min.
Kynsien hoitopaketti sisältää kynsien leikkaamisen ja poralla ohentamisen.

Jalkahoito 45 min
Perusjalkahoitoa lyhyempi hoito sopii esimerkiksi silloin, jos et halua tai jalkojasi ei voi hieroa.

Perusjalkahoito 60 min
Täydellinen, hemmotteleva jalkahoito, joka sopii ihan jokaiselle. Sinun tehtäväsi on rentoutua, Mira, Tiia tai Hanna hoitaa jalkasi ehompaan kuntoon. Suosituin jalkahoitomme!

Diabeetikon jalkahoito 60 min
Diabeetikon jalkahoidossa jalat hoidetaan kuten perusjalkahoidossamme. Tähän hoitoon kuuluu lisäksi diabeetikon tuntotestit.

Alaraajahieronta 60 min
Alaraajahieronnassa jalkaterapeuttimme Tiia käsittelee avaavasti jalkaterät, pohkeet, sääret, etu- ja takareidet sekä pakarat. Hieronta poistaa jumeja ja tukkoisuutta jaloistasi ja hoidon jälkeen askeleesi tuntuu varmasti kevyeltä!

Jalkaterapeutin tekemän alaraajahieronnan yhteydessä paneudutaan mahdollisiin jalkojen kipuihin sekä niiden aiheuttajiin. Saat asiantuntijan kommentit jalkojen kuormituksesta ja jumeista sekä vinkkejä myös kotiin.
Alaraajahieronta sopii kaikille, joiden jalat ovat raskaan tuntuiset, jaloissa on kipukohtia tai jotka kaipaavat ihanaa rentoutusta.

Yksilöllinen jalkaterapia 60 min
Tähän hoitoon kuuluu alaraajojesi tarpeen mukaan tutkiminen ja käsittely. Toiminnallisessa jalkaterapiassa voidaan tehdä esimerkiksi jalkojen rakenteen ja kuormituksen analysointia, nivelten mobilisaatiota, kinesioteippausta sekä kotiharjoitteiden ohjausta. Varatessasi ajan yksilölliseen jalkaterapiaan, laita mielellään ajanvarauksen yhteyteen pieni kuvaus jalkojesi ongelmasta tai ongelmista.

Harjoitusohjelma kotiin sisältäen kontrollin
Kun jalkaterän mahdolliset asentovirheet aiheuttavat alaraajoihin rasituskipuja, tällöin toiminnallisten harjoitteiden avulla jalkaterapeutti voi korjata alaraajojen muuttunutta lihastasapainoa. Harjoitteiden tavoitteena on ylläpitää nivelten liikkuvuutta sekä huolehtia hyvästä alaraajojen lihastasapainosta.
Yksilöllisen jalkaterapian yhteydessä voidaan laatia harjoitusohjelma kotiin jalkojen asentovirheiden korjaamiseksi. Harjoitusohjelma sisältää aina myös kontrollin eli puhelun tai etätapaamisen jalkaterapeuttisi kanssa.

Spa-jalkahoito 90 min
Tässä ylellisessä jalkahoidossa jalkasi saavat VIP- kohtelua. Kosteuttaa tehokkaasti, poistaa ja pienentää jalkojen pahojakin ongelmia. Sinä ja jalkasi ansaitsette luksusta.

Lämpimät jalat 90 min
Ihana , perusteellinen luksusjalkahoito, joka sisältää jalkojen ja kynsien hoidon lisäksi ihanan kuumakivihieronnan jaloille sekä tehokosteuttavan naamion.

Diabeetikot ja riskiryhmät
Riskiryhmiin kuuluville (kuten diabeetikoille ja reumaatikoille) jalkojenhoitoa suositellaan jalkojen kunnon mukaan 1–6 kertaa vuodessa. Perussairauksien lisäksi hoidon tarvetta voivat lisätä mm. jalkaterien rakenteelliset tai toiminnalliset virheasennot, jotka aiheuttavat kipua, iho- ja kynsiongelmia sekä vaikeuttavat arjessa/työssä toimimista. Jalkaterapeuttimme Mira ja Tiia ovat erikoistuneet juuri riskiryhmien hoitoon, joten meillä olet jalkoinesi varmoissa käsissä.

Ortoosit
Yksilölliset varvasortoosit ovat suoraan varpaisiin ja jalkaterään muotoiltavia varpaiden asennonkorjaajia, tukia, suojia tai varvastäytteitä (proteeseja).  Materiaalina käytetään silikonia, sillä se on materiaalina hygieeninen ja kudosystävällinen.
Yksilöllinen varvasortoosi voi olla ihoa tai niveltä suojaava tai korjaava. Sen käytön tavoitteena on estää varpaiden asentovirheiden synty sekä korjata ja oikaista varpaiden asentoa että vähentää kuormituskipuja. Hoitotavoitteeseen pääseminen edellyttää sitoutumista varvasortoosin jatkuvaan käyttöön.
Ortoosi voidaan valmistaa sinulle minkä tahansa jalkahoitoajan yhteydessä (poislukien 15 minuuntin Pienen ongelman kukistus)

Jalkojen rakenteellisen toiminnan analysointi

Lakkaakin saa
Jalkaterapeutti hoitaa jalkojasi terveydellisestä näkökulmasta, siksi hoitoihin ei sisälly kynsien lakkausta.
Mutta täytyyhän elämässä väriä olla! Pienellä lisämaksulla lakkaamme kyntesi hoidon yhteydessä. Saatavilla sekä tavallinen kynsilakka että kestävä ja HETI KUIVA geelilakkaus.

Jalkahoito kahdelle samaan aikaan
Hoitolassa on mahdollisuus järjestää kahdelle henkilölle yhteinen jalkahoitoaika. Molempien jalat hoidetaan samaan aikaan ja samassa hoitohuoneessa. Kiva yhteinen hetki pariskunnille, ystävyksille tai kenelle tahansa jotka viihtyvät toistensa seurassa.
Hoito kahdelle ei ole varattavissa sähköisessä ajanvarauksessa. Ota ystävällisesti yhteyttä puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse, niin järjestellään yhteisaika.