Jalkahoidot

Iloisemmat varpaat ja kevyempi askel

Millaista jalkahoitoa tarvitset?

Jalkaterapeutin tekemään jalkojenhoitoon kuuluu iho- ja kynsimuutosten tutkiminen, hoitaminen, omahoidon ohjeistaminen ja ennaltaehkäisy. Antaudu Miran maagiseen hoitoon ja tunnet, kuinka askel kevenee!

Pienen ongelman kukistus 15 min.
Yhden pienen ongelman, esimerkiksi yhden känsän, häiritsevän kovettuman tai sisäänkasvaneen kynnen hoito.

Pikapedikyyri 30 min.
Pikapedikyyrissä peruskuntoiset (ei vaikeita ongelmia) jalat siistitään.

Kynsien ohennus 30 min.
Kynsien hoitopaketti sisältää kynsien leikkaamisen ja poralla ohentamisen.

Perusjalkahoito 70 min
Täydellinen, hemmotteleva jalkahoito, joka sopii ihan jokaiselle. Sinun tehtäväsi on rentoutua, Mira hoitaa jalkasi ehompaan kuntoon. Suosituin jalkahoitomme!

Spa-jalkahoito
Tässä ylellisessä jalkahoidossa jalkasi saavat VIP- kohtelua. Kosteuttaa tehokkaasti, poistaa ja pienentää jalkojen pahojakin ongelmia. Sinä ja jalkasi ansaitsette luksusta.

Diabeetikot ja riskiryhmät
Riskiryhmiin kuuluville (kuten diabeetikoille ja reumaatikoille) jalkojenhoitoa suositellaan jalkojen kunnon mukaan 1–6 kertaa vuodessa. Perussairauksien lisäksi hoidon tarvetta voivat lisätä mm. jalkaterien rakenteelliset tai toiminnalliset virheasennot, jotka aiheuttavat kipua, iho- ja kynsiongelmia sekä vaikeuttavat arjessa/työssä toimimista. Mira on erikoistunut juuri riskiryhmien hoitoon, joten meillä olet jalkoinesi varmoissa käsissä.

Lakkaakin saa
Jalkaterapeutti hoitaa jalkojasi terveydellisestä näkökulmasta, siksi hoitoihin ei sisälly kynsien lakkausta.
Mutta täytyyhän elämässä väriä olla! Pienellä lisämaksulla lakkaamme kyntesi hoidon yhteydessä. Saatavilla sekä tavallinen kynsilakka että kestävä ja HETI KUIVA geelilakkaus.