Olen Emilia,

Kosmetologi ja sokeroija

Olen työskennellyt ihon- ja kauneudenhoitoalan parissa vuodesta 2017 ja unelmani täyttyi hoitolapuolella työskentelystä vuonna 2022, kun valmistuin kosmetologiksi. Hoitorepertuaariini kuuluu kasvo-, jalka-, käsi- ja hemmotteluhoidot sekä sokeroinnit.

Vahvuuteni ja intohimoni on ihon- ja kasvojenhoidossa sekä kasvojen laitehoidoissa. Rakastan seurata ihon upeita muodonmuutoksia sarja- ja kotihoidon tuloksena ja tavoitteeni on aina tuoda yhteistyössä asiakkaitteni kanssa ihon kunto uudelle tasolle.

Emilia, Onnentunteen kosmetologi

Minua innostaa erityisesti tieteeseen perustuva ihonhoito sekä kosmetiikan ainesosien tuntemus. Syvennän jatkuvasti tietämystäni näillä alueilla, jotta voin tarjota parhaat mahdolliset neuvot. Jaankin mieluusti osaamistani ja käytännön vinkkejä kotihoitoon, joita et ehkä ole kokeillut aiemmin. Näitä vinkkejä minulla on annettavana päästä varpaisiin!

Kasvojen kotihoidon ykkös mottoni on – ”Noin 50% rutiinin onnistumisesta on kasvojen puhdistusvaiheessa”

Toinen tärkeä elementti hoitofilosofialleni on rentoutus. Jokainen meistä ansaitsee hetken, joka auttaa unohtamaan arjen kiireet ja stressin. Suuri iloni on siis helliä ja auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset hoitotavoitteesi.

Olen aktiivisesti mukana myös kehittämässä kuukausietu-hoitojamme ja olen avoin uusille ideoille. Jos sinullakin on ehdotuksia, jaa ne kanssani, niin voimme mahdollisesti luoda yhdessä jotain ainutlaatuista ja ihanaa.

Vapaa-ajallani olen joko aikataulut ylibuukannut touhottaja ja innokas harrastelija tai vastapainoisesti täysin huoleton laiskottelija, hitaasta elämän tahdista nauttija. Aamukahvi on minulle ehdottomasti joka päivän seesteisin ihana hetki.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hoidoista lempeissä ja varmoissa käsissä Onnentunteeseen!

❤️ Emilia