Paras jalkahoito minulle

Heidi TörnqvistJalkojen hoito2 Comments

Mietitkö, mikä on sinulle sopivin jalkahoito? Tästä alta löydät kuvattuna jalkojen erilaisia ongelmia ja ehdotuksemme siitä, mikä on paras jalkahoito juuri sinulle.

Haasteelliset kynnet:

Jos sinulla on esimerkiksi paksuuntuneet kynnet tai jos muusta syystä omien kynsien lyhentäminen on haasteellista tai jos sinua vaivaa sisäänkasvanut kynsi/kynsiä, mutta jalkapohjissasi ei ole kummoista hoidettavaa, valitse tällöin kynsien leikkaus tai poraus- aika, jonka aikana kyntesi lyhennetään ja ohennetaan siistiin kuntoon.

Kynnet näteiksi:

Kun kynsinauhat ovat päässeet kasvamaan ja kynsissäkin on pituutta ja haluaisit siistiä ne omaksi iloksi tai sandaalikauden aikana ja jalkapohjissasi ei ole pientä kuivuutta suurempaa hoidettavaa, suosittelemme valitsemaan pikapedikyyrin. Tässä hoidossa jalat kylvetetään, jonka jälkeen kynnet ja kynsinauhat hoidetaan siisteiksi ja jalkapohjat siistitään raspilla tai poralla. Pikapedikyyriin voi valita lisäpalveluna kynsien lakkauksen. Jos haluat kestävän geelilakkauksen, geelilakkaus varpaankynsille- palvelussamme hoidetaan kynnet ja kynsinauhat siisteiksi ja tehdään geelilakkaus.

Kun jalkoja ei voi tai et halua niitä hierottavan:

45 minuutin jalkahoitomme on tarkoitettu tilanteeseen, jossa jalkapohjat ja kynnet kaipaavat hoitoa, mutta jalkoja ei voi syystä tai toisesta hieroa. Hoito alkaa jalkojen kylvetyksellä, jonka jälkeen hoidetaan jalkapohjista kovettumat ja känsät sekä kynsinauhat ja kynnet.

Jalkapohjissa kuivuutta tai kovettumia ja kynnetkin kaipaavat siistimistä:

Onnentunteen 60 minuutin jalkahoito on suosituin jalkahoitomme ja ns. perusjalkahoito. Hoito aloitetaan kylvettämällä jalat, jonka jälkeen hoidetaan jalkapohjista kovettumat ja känsät sekä kynsinauhat ja kynnet. Jalkapohjien ja kynsien hoitotarpeen mukaan jäljelle jäänyt aika käytetään jalkojen hieromiseen. Jalkahoitoon voi valita lisäpalveluna kynsien lakkauksen.

Jalkahoito geelilakkauksella on sisällöltään lakkausta lukuunottamatta sama kuin 60 minuutin jalkahoito, mutta hoidon järjestys on eri. Hoidossa siistitään ensin kynnet ja kynsinauhat, tehdään geelilakkaus ja tämän jälkeen kylvetetään jalat ja hoidetaan jalkapohjat. Myös tässä hoidossa jäljelle jäänyt hoitoaika käytetään jalkojen hieromiseen.

Mies jalkahoidossa
Jalkahoidosta hyötyy kaikenlaiset jalat!

Erittäin kuivat jalat/ paljon kovettumaa tai känsiä ja vaativat kynnet:

Jos jaloissasi on paljon hoidettavaa tai jos haluat ihanan hemmotteluhoidon jaloillesi pitkällä hieronnalla, valitse tällöin Spa- jalkahoito. Hoidossa jalat kylvetetään ja kuoritaan, kovettumien poistoon ja kynsien hoitoon on pidempi aika varattuna ja jalkojesi hoidon tarpeesta riippuen tässäkin hoidossa jäljelle jäänyt hoitoaika käytetään jalkojen hieromiseen. Hoidossa jalkojen iholle levitetään vaikuttamaan myös tehokosteuttava naamio, joten tämä on todella hyvä hoito erittäin kuiville jaloille.

Spa- jalkahoitoon voi valita lisäpalveluna kynsien lakkauksen ja myös tämä hoito saatavilla geelilakkauksella.

Haluat mahdollisimman rentouttavan ja hemmottelevan hoidon:

Lämpimät jalat (90 min) on ihana , perusteellinen luksusjalkahoito, joka sisältää jalkojen ja kynsien hoidon lisäksi ihanan kuumakivihieronnan jaloille sekä tehokosteuttavan naamion. Rentoudu ja nauti! Mukaan valittavissa tavallinen tai geelilakkaus.

2 Comments on “Paras jalkahoito minulle”

  1. Pääseekö teille pyörätuolilla ja voidaanko jalkahoito tehdä niin, että asiakas istuu pyörätuolissa koko hoidon ajan ?

    1. Hei Päivi! Valitettavasti hoitolamme ei ole esteetön, ulko-ovellamme on portaikko. Teemme myös kotikäyntejä ja silloin asiakas voi istua hoidon ajan pyörätuolissaan.
      Jalkahoitoihin voit tutustua täältä https://onnentunne.fi/hinnasto/. Kotikäynnin voit varata ottamalla yhteyttä sähköpostitse varaukset@onnentunne.fi tai soittamalla hoitolan numeroon 045 164 9638.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *