HydraFacial – hoidon jälkeen

Heidi TörnqvistKasvojen hoito

Haluaisitko sinä tietää, mitä ihostasi päätyy HydraFacialin jätesäiliöön?

Miltä ihosi tuntuu ja näyttää heti HydraFacial- hoidon jälkeen?

Kysyn aina HydraFacial- hoidon jälkeen asiakkaaltani, miltä iho nyt tuntuu. Yleisin vastaus on, että iho tuntuu raikkaalta. Viimeisen hoitovaiheen eli tehoseerumin imeytyksen jälkeinen mahdollinen ihon pieni kihelmöinti on hoitopedistä noustessa yleensä jo poissa. Vastaus kysymykseeni jatkuukin, että iho tuntuu myös todellakin puhdistetulta ja olo on rentoutunut.

HydraFacial- kasvohoito aiheuttaa pientä punoitusta, mutta punoitus tasoittuu yleensä jo puolen tunnin sisällä hoidon päättymisestä.

Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi ja tasaisempi sekä väriltään että pinnastaan. Monet asiakkaani kertovat seuraavaan HydraFacial- hoitoon tullessaan, että hoidon jälkeen tulee tunnusteltua useita kertoja päivän mittaan ihon pehmeyttä ja ihasteltua peilistä upean näköistä ihoa.

Hoidon jälkeen epäpuhtauksien määrä ihossa saattaa hieman lisääntyä, varsinkin ensimmäisten HydraFacial- hoitojen jälkeen. Tämä on normaalia, koska iho uusiutuu ja puhdistuu vielä hoidon jälkeenkin! Iho voi tuntua myös kuivemmalta hoidon tehokkaan uusivan vaikutuksen vuoksi, sen vuoksi tehostettu kosteutus hoidon jälkeen on tärkeää.

Lisäksi noin kaksi viikkoa jo ensimmäisen hoidon jälkeen huomasin kuinka epäpuhtaudet alkoivat työntyä itsestään ulos, aivan kuin iho alkaisi itse puhdistamaan itseään!

Lue täältä lisää Jaanan HydraFacial- kokemuksia!

HydraFacial- kasvohoidon jäljiltä ihosi siis näyttää ja tuntuu konkreettisesti erilaiselta kuin ennen hoitoa!

Yleisin kommentti Onnentunteessa kasvohoitojen jälkeen on: Onko tästä pakko nousta vai voisinko vain jäädä vielä loppupäiväksi?

Mitä kannattaa välttää HydraFacial- hoidon jälkeen?

  • Hoidon jälkeen suositellaan välttämään suoraa auringonvaloa. Muistathan käyttää aurinkosuojavoidetta vähintään suojakertoimella 30.
  • Hoitopäivänä tulee välttää saunomista, hikoilua ja uimista.
  • Hoidon jälkeen ei kannata jatkaa/aloittaa suoraan tehokkaimpien hoitotuotteiden käyttöä. Kahden viikon ajan HydraFacial- hoitokäynnistä tulisi välttää voimakkaita A-vitamiini- ja happotuotteita sekä karvanpoistoa hoidetulta alueelta. Kaksi viikkoa on myös minimiväli seuraavalle tehokkaalle hoitolahoidolle.
HydraFacial- hoidon jälkeen ihosi näyttää ja tuntuu erilaiselta!

Miten hoitaa ihoa HydraFacialin jälkeen?

Tärkein kotihoito HydraFacialin jälkeen on kosteutus! HydraFacial- kasvohoito tehostaa ihon uusiutumista ja uusiutuminen vaatii extrakosteutusta. Ota siis viimeistään nyt käyttöön ihotyypillesi sopiva kasvovesi, seerumi ja/ tai naamio, jonka voi jättää vaikuttamaan yönkin yli.

Ihon uusiutumista tehostamaan suosittelen ehdottomasti A-vitamiinia. BTB13 Medical Vitamiinivoiteet ovat todella tehokkaita ja monipuolisia hoitotuotteita sekä ikääntymisen merkkien hoitoon/ennaltaehkäisyyn että epäpuhtauksien hoitoon ja torjumiseen.

Kun käyt säännöllisesti HydraFacial- hoidossa, kotona et tarvitse juuri muuta kuin hyvän puhdistustuotteen, kasvoveden, seerumin ja voiteen! Autan sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet, joiden avulla saat tehostettua ja ylläpidettyä HydraFacial- hoidon vaikutuksia kotona! Näin saat parhaan vaikutuksen ihollesi.