Jaanan HydraFacial- kokemuksia

Heidi TörnqvistKasvojen hoitoLeave a Comment

Teimme asiakkaalleni Jaanalle neljän kerran
HydraFacial™ AgeRefinement (ent.AntiAge)-hoitosarjan.

Tässä Jaanan kokemuksia kivuttomasta HydraFacial- ihonpuhdistuksesta:


HydraFacial on ihanan tehokas ja hellävarainen. Ennen välttelin mahdollisimman pitkään ihonpuhdistukseen menoa, koska se tuntui mielestäni epämiellyttävältä ja naama oli punoittava ja riemunkirjava vielä pari päivää hoidon jälkeen. Kun kuulin HydraFacial-ihonpuhdistuksesta, heräsi halu kokeilla. Ihana ja tuskaton ihonpuhdistus. HydraFacial on tehokkuudestaan huolimatta niin hellävarainen, että ulos kehtaa lähteä heti ilman puutereita ja peitevoiteita, koska naama ei loimota riemunkirjavana. Lisäksi noin kaksi viikkoa jo ensimmäisen hoidon jälkeen huomasin kuinka epäpuhtaudet alkoivat työntyä itsestään ulos, aivan kuin iho alkaisi itse puhdistamaan itseään. Ihonpuhdistukseen yhdistettynä happokuorinta kirkasti ihoa ja teki siitä ihanan pehmeän. AntiAge-hoitoihin olen suhtautunut aina hieman varauksella, mutta edellä mainittuihin hoitoihin yhdistettynä n. 50 vuotiaat otsajuonteeni lähes katosivat muutaman hoitokerran jälkeen. Vielä varoituksen sana – HydraFacial-hoitoihin voi todella jäädä koukkuun!”

Lisäksi noin kaksi viikkoa jo ensimmäisen hoidon jälkeen huomasin kuinka epäpuhtaudet alkoivat työntyä itsestään ulos, aivan kuin iho alkaisi itse puhdistamaan itseään!

Jaana kertoi myös nähneensä ystäväänsä pitkästä aikaa heti HydraFacial- sarjahoidon jälkeen.
Ystävä oli ihmetellyt, mitä Jaanan iholle on tapahtunut, kun se näyttää niin hyvältä.
Tämän saman olen kuullut jo monelta HydraFacial™- hoitoja kokeilleelta asiakkaaltani.
HydraFacial- hoito kirkastaa ja silottaa ihoa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen,
sarjahoitona saavutetut tulokset ihossa ovat todella upeita!

Hydrafacial kokemuksia
HydraFacial- ihonpuhdistushoidoilla saat näkyviä tuloksia jo yhdellä kerralla!
HydraFacial AgeRefinement-hoidon tulokset ovat nähtävissä jo yhden hoitokerran jälkeen ja sarjahoidolla saat vielä loistavammat tulokset!

HydraFacial- hoitovaihtoehdot

HydraFacial™ Signature (ent. Hydration)– hoidossa on kolme hoitovaihetta: ensin iho kuoritaan, sitten tehdään tehokas ja hellävarainen ihonpuhdistus ja viimeiseksi syötetään puhdistettuun ihoon hoitava ja ihoa uudistava antioksidanttiliuos. Hydration-hoidon hinta on 104 €.


HydraFacial™ Clarifying (ent. DeepClean)-hoito sisältää samat hoitovaiheet kuin Signature-hoito. Kuorintavaiheen jälkeen Clarifying- hoidossa tehdään lisäksi happokuorinta. Kuorinta-aine sisältää glykoli- ja salisyylihappoa, jotka pehmentävät, siloittavat ja kirkastavat ihoa sekä tekevät ihonpuhdistusvaiheesta vielä tehokkaamman. Clarifying-hoidon hinta on 144 €.
Hoidon tehostamiseksi suositellaan lisäksi lymfaterapiakäsittelyä (19 €).


HydraFacial™ AgeRefinement (ent. AntiAge)-hoito sisältää myös samat hoitovaiheet kuin Signature-hoito. AgeRefinement- hoidossa tehdään lisäksi tarpeen mukaan happokuorinta. AgeRefinement- hoidon tärkein juttu on kuitenkin ihonpuhdistuksen jälkeen iholle syötettävä Dermabuilder-ampulli. AgeRefinement- kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä: Dermabuilder toimii botoxin tavoin, vaikka HydraFacial-hoidossa ei ihoa läpäistäkään. AgeRefinement-hoidon hinta on 164 €
Hoitoa voidaan täydentää ja tehostaa LED-valohoidolla (30 €) ja lymfaterapiakäsittelyllä (19 €).


HydraFacial™ Radiance (ent. SkinTone)-hoito sisältää sekin samat hoitovaiheet kuin Signature-hoito. Lisäksi Radiance-hoidossa tehdään Clarifying-hoidosta tuttu happokuorinta. Ihonpuhdistuksen jälkeen Radiance- hoidossa seuraa Britenol- tehohoito niille alueille, joilla on pigmenttimuutoksia. Radiance-hoidon hinta on 172 €.
Hoitoa voidaan täydentää ja tehostaa LED-valohoidolla (30 €) ja lymfaterapiakäsittelyllä (19 €).


HydraFacial™ Platinum
Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen imunestekiertoa virvoittavalla ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja dekolteen iholle. Hoito täydennetään LED- valohoidolla. Platinum- hoidon hinta on 220 €.


Kaikki HydraFacial™- hoidot ovat saatavissa myös kolmen kerran sarjahoitoina:


Signature 282 €
Clarifying 390 €
AgeRefinement 444 €
Radiance 465 €

Hoito sopii melkein kaikille. Ota yhteyttä ennen ajanvarausta, jos:

  • olet raskaana tai imetät
  • sinulla on äyriäis- tai aspiriiniallergia. Tällöin voidaan sopia ennen varsinaista hoitoa tapahtuva hoitotuotteiden testi pienelle alueelle.
  • olet syönyt aknen hoitoon lääkekuurin viimeisen puolen vuoden- vuoden sisällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *