Verkkokaupan toimitustavat

Posti ja Matkahuolto: Käsittelemme verkkokaupan tilauksia arkisin ja kaikki ennen klo 15 tehdyt tilaukset postitetaan kuluvan päivän aikana. Postin pakettitoimitukset ovat perillä useinmiten perillä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Keskimäärinen toimitusaika Postin kautta toimitetuille paketeillemme on 1,5 arkipäivää.

Näin toimitus etenee: Valittuasi verkkokaupasta toimitustavan ja maksettuasi tilauksen saat tilausvahvistuksen, sekä erillisessä sähköpostiviestissä Postin tai Matkahuollon seurantanumeron lähetyksellesi. Lähetyksen etenistä voit seurata kuljetusliikkeen verkkopalvelusta. Kun lähetys on perillä, saat tekstiviestitse ja sähköpostitse paketista saapumisilmoituksen.

Nouto hoitolalta: Voit noutaa tilauksesi myös Kauneushoitola Onnentunteesta, osoitteesta Leiviskätie 2 A, 00440 Helsinki. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Huomioithan, että olemme avoinna ajanvarausten perusteella. Soitathan etukäteen varmistaaksesi että olemme paikalla! 045 164 9638

Fillarilähetti: Valittuasi toimitustavaksi Onnentunteen fillarilähetin saat fillarilähetiltä yhteydenoton ja voit valita kotiinkuljetusjan joustavasti kalenterista 1 -2 päivän toimitusajalla. Katso täältä toimitusalue ja lisätietoja.

Täältä löydät verkkokaupan kaikki toimitusehdot.