Olen Lasse,

Onnentunteen verkkokauppias – saippuakauppias

Lopetin syksyllä 2020 päivätyöni ja aloin panostamaan täysin Onnentunteen verkkokauppaan ja hoitolan verkkosisältöön. Olenhan aina taustahenkilönä häärännyt, muun muassa hoitolan huoltomiehenä. Nyt on aika siirtyä taustahenkilöstä verkkokaupan avainhenkilöksi ja samalla meistä tulee aivan oikeasti perheyritys.

Haluan tuoda Onnentunteen verkkokauppaan saman tinkimättömän palvelutason kuin kauneushoitolassamme. Tärkein tekemistämme määrittävä arvo on asiakastyytyväisyys – onnellinen Onnentunteen asiakas.

Verkkosivujen ja verkkokaupan teknisen puolen lisäksi teen myös verkkokaupan lähitoimitukset fillarilähettinä. Ekologisesti, nopeasti ja kotiovelle toimitettuina. Samalla pääsen yhdistämään asiakaspalvelun, sekä intohimoisen pyöräilyharrastukseni.

Minulla on kaupallinen koulutus ja viimeisin työni liittyi kotiinkuljetusten last mile-toimituksiin. Onnentunteen verkkokaupassa pääsen hyödyntämään tätä osaamistani. Seuraavaksi kehitän osaamistani tuotetietoudella, jotta voin palvella entistä paremmin hoitola-asiakkaita. Kosmetologia minusta ei kuitenkaan tule, luulisin. 😉

Tustu verkkokaupan valikoimaan tästä!

Ystävällisesti,
Lasse 🚲