Asiakkaamme ovat meille supertähtiä!

Uusimme kanta-asiakasohjelmaamme, jotta tähdet saavat loistaa

Haluamme palkita uskolliset kanta-asiakkaamme. Jokainen ostoksesi Onnentunteessa kasvattaa pistetiliäsi, yksi Onnentunteessa käytetty euro vastaa yhtä pistettä. Pisteitä voit käyttää tuote- ja palvelupalkintojen lunastamiseen. Tarjoamme kanta-asiakkaillemme myös vaihtuvia erikoisetuja tuotteistamme ja palveluistamme.

Kanta-asiakkaaksi voit liittyä hoidon yhteydessä, niin saat heti ensimmäiset pisteet tilillesi.

Pisteitä saat myös, kun suosittelet Onnentunnetta ystävällesi. Kun ystäväsi tulee meille ensimmäisen kerran ja kertoo tulleensa sinun suosituksestasi, saat pistetilillesi 50 pistettä.

Ajantasaisen pistetilanteesi löydät sähköpostiisi tulevasta kassakuitista tai voit aina tiedustella pistesaldoasi meiltä suoraankin.

Kanta-asiakkaana toivomme sinun antavan meille luvan markkinointiviestien lähettämiseen, jotta kanta- asiakastarjouksemme tavoittaisivat sinut parhaiten. Voit perua markkinointiviestit milloin tahansa viestin lopussa olevasta linkistä.

Kanta-asiakaskorttimme on pieni, avaimenperään kiinnitettävä kortti.
Miksi avaimenperä? Lompakkosi taitaa muutenkin olla täynnä kortteja. Avaimia kannat aina mukanasi, joten kortti kulkee matkassasi. Ja jos sattuisi käymään niin, että avaimesi katoavat, voisivat ne kortin avulla palautua hoitolamme kautta sinulle.

Muista ottaa kortti mukaan hoitoon tullessasi.