Joulun parhaat lahjaideat

Onnentunteen lahjavinkit

Anna lahjaksi hyvinvointia

Onnentunteesta saat monipuoliset lahjat koko perheelle. Tälle sivulle olemme koonneet parhaat joululahjavinkkimme, talveen sopivat lämmitävät hoidot, tuotelahjakortit, sekä lahjapakkaukset.
Vinkki: lisää tekstiä aukeaa klikkaamalla otsikoiden viereisistä nuolista.

Joulun lahjakorttimenu

Valitsimme joulun lahjaideoiksi ihanimpia hemmotteluhoitojamme.

Vinkki: Hoidon nimeä klikkaamalla pääset lahjakortin ostosivulle.

Lämmöntunne (60 min) 75 € : kuumakivihieronta selälle ja intialainen päähieronta, tämän hoidon jälkeen kommentit ovat olleet : “ihanin hoito, jossa olen ikinä käynyt”

Lämpimät jalat (90 min) 80 € : perusteellinen luksusjalkahoito, joka sisältää jalkojen ja kynsien hoidon lisäksi ihanan kuumakivihieronnan jaloille sekä tehokosteuttavan naamion.

Lämpö (90 min) 100 €: Lämmössä yhdistyy paljon hierontaa sisältävä sekä kasvojen ihoa tehokkaasti hoitava ja kosteuttava hemmotteluhoito kasvoille sekä erityisesti kuiville käsille ja jaloille suunnattu parafiinikäsittely, jossa kädet ja jalat ensin kuoritaan ja sitten iholle levitetään ihanan lämmin parafiinipakkaus. Tuosta lämmöstä pääsee nauttimaan koko hoidon ajan, koska parafiini säilyy lämpimänä pitkään.

Meditaatiokasvohoito (60 min) 99 € : ihana irrottautumishetki ihan kaikesta! Hoidossa tehdään ihotyypin mukainen erikoiskasvohoito sivellin-, Gua Sha-, klassinen – ja intialainen päähierontamenetelmiä runsaasti sisältäen. Sisältää myös ohjatut hengitys- ja meditaatioharjoitteet!

Tuotelahjakortti + henkilökohtainen ihonhoidon neuvontahetki

Tiedätkö minkälaiset tuotteet sopivat puolisosi iholle? SINUN EI TARVITSE TIETÄÄ!
Osta tästä lahjaksi tuotelahjakortti*, joka sisältää henkilökohtaisen ihonhoidon neuvontahetken, jolla varmistetaan, että tuotteet ovat sopivia ja tulevat käyttöön!

*Kehittelimme tuotelahjaa suosiville kokonaisuuden, joka takaa, että lahja on saajalleen sopiva ja tulee käyttöön. Tuotelahjakortin ostajalle lisänä etäyhteydellä tapahtuva neuvontahetki ihon hoitoon ja tuotevalintoihin.

Miehekästä luonnonkosmetiikkaa herkkäihoiselle

Ekopharman miesten tuotesarjassa löydät täydellliset tuotteet ihonhoitoon ja parranajoon. Kuten kaikki Ekopharman tuotteet, MEN-tuotesarja on kotimainen, vegaaninen ja sarjan teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteeisiin. MEN-tuotesarjan vaikuttavina aineina on puolukkauute ja kuusenkerkkä.

Kaikki Onnentunteen lahjakortit

Onnentunteen lahjakortille on mahdollista saada mikä tahansa valikoimamme palveluista. Verkkokaupassamme ei ole kaikkia mahdollisia variaatioita ja yhdistelmiä hoidoista, mutta lisäämme mielellämme toivomasi vaihtoehdon, jos sitä ei vielä löydy. Ota tällöin yhteyttä kauppa@onnentunne.fi tai 045 164 9638.

Tästä alta löydät verkkokauppamme lahjakorttivalikoiman.

Joulun ihanimmat tuotelahjat

Valmiit joulupakkaukset Ekopharmalta ja MuruMurulta. Näiden tuotelahjojen toimitusaika on marras- joulukuun vaihteesta alkaen.

Vadelma- lahjapakkaus 39,90 €: Vadelma-hoitolinjan lahjapaketti on kosteuttava tuotekolmikko puhdistamaan ja kosteuttamaan talvi-ihon joustavaksi ja hyvinvoivan pehmeäksi.
Pakkaus sisältää Ekopharma Vadelma Glow Puhdistusvaahdon 100ml, Ekopharma Vadelma Glow Kasvoveden 100ml sekä Ekopharma Vadelma Hydrate 24h Kasvovoiteen 50 ml. Arvo 62,80€.
SOPII KAIKILLE!

Tyrni- lahjapakkaus kasvoille 49,90 €: Tyrni-hoitolinjan lahjapaketti on ylellinen joululahja laatua arvostavalle tuoden tehoa ja iloa vaativammallekin lahjansaajalle.
Pakkaus sisältää Ekopharma Tyrni Pro-Collagen Seerumin 30ml sekä Ekopharma Tyrni Q10 Kasvoöljyn 30ml. Arvo 74,80€.
AIKUISELLE IHOLLE!

Tyrni- lahjapakkaus kuiville ja käsitellyille hiuksille 29,90 €: Korjaava ja vahvistava shampoo antaa hiuksille hoitavuutta ja elinvoimasuutta. Korjaava ja ravitseva hoitoaine palauttaa hiusten kiillon, hoitaa ja kosteuttaa sekä tekee hiukset helposti kammattaviksi. Arvo 42,50 €.

Joulumyymälän aukioloajat:

Maanantaista 20.12. torstaihin 23.12. Onnentunteen myymälä on avoinna klo 12-18.

Olet tervetullut lahjakortti- ja tuoteostoksille myös muina aikoina hoitolan ollessa avoinna.

Jouluun asti olemme varausten mukaan seuraavasti paikalla:

la 18.12. klo 9:15 – 15:00
su 19.12. klo 10-18
ma 20.11. klo 9-21
ti 21.12. klo 9-21
ke 22.12. klo 9-20
to 23.13. klo 10-18


Yli 50 € tuotetilaukset ilman toimituskuluja*

Toimitamme lähetyksen Postitse lähimpään toimipisteeseen. Toimituksen hinta 3,90 €, yli 50 € arvoiset tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Voit myös noutaa tilauksesi Kauneushoitola Onnentunteesta!
* ei koske postitse lähetettäviä lahjakortteja