Joulun parhaat lahjaideat

Onnentunteen lahjavinkit

Anna lahjaksi hyvinvointia

Onnentunteesta saat monipuoliset lahjat koko perheelle. Tälle sivulle olemme koonneet parhaat joululahjavinkkimme, talveen sopivat lämmitävät hoidot, tuotelahjakortit, sekä lahjapakkaukset.
Vinkki: lisää tekstiä aukeaa klikkaamalla otsikoiden viereisistä nuolista.

Joulun lahjakorttimenu

Valitsimme joulun lahjaideoiksi ihanimpia hemmotteluhoitojamme.

Vinkki: Hoidon nimeä klikkaamalla pääset lahjakortin ostosivulle.

Rentoutusmatka- hemmotteluhoito 60 min 90 €: Rentoutusmatka aloitetaan aromaattisella selän kuorinnalla ja hieronnalla, joita seuraa kasvojen, kaulan ja dekolteen kuorinta. Kasvonaamion aikana rentoutuminen jatkuu dekoltee-, niska- ja hartiaseudun hieronnalla ja päänhieronnalla. Hoidon päättää ihana kasvohieronta.

Joulun taikaa- hemmottelurituaali 75 min 140 €: Tämä hemmotteluhoito alkaa selän kuumakivihieronnalla. Rentoutusta jatketaan kasvohieronnan aikana. Kasvohoitona Joulun taikaa sisältää tehokkaan, ihoa kirkastavan, uudistavan ja tasoittavan happohoidon. Kasvonaamion aikana dekoltee-, niska- ja hartiaseudulle tehdään lempeä kuumakivihieronta sekä jalkojen ja käsien hieronta.

Joulun kuningatar- kasvohoito 75 min 130 €: Kaksi tehokasta laitehoitoa sisältävä kasvohoito, joka sisältää lisäksi naamion ja hierontaosuuden. Sopivin hoitovaihtoehto valitaan paikanpäällä ja hoidettavan toiveiden pohjalta.

Kirkastava & kosteuttava: Tehokkaasti ja hellävaraisesti kuorivan timanttihionnan sekä kosteutusta runsaasti ihoon imeyttävän Skin Performance- ääniaaltohieronnan sisältävä hemmotteluhoito.

Kiinteyttävä & tasoittava: Take Ten- kasvojen lihaksia stimuloivan ja ihoa tehokkaasti kiinteyttävän radiofrekvenssihoidon yhdistävä tehokas tuplalaitehoito 35+

Joulun kuningas- kasvohoito 60 min 130 €: Miesten keskuudessa suosituin kasvohoitomme: kivuton ihonpuhdistus ja ihoa silminnähden kirkastava HydraFacial- hoito rentouttavalla ja hoidon vaikutusta tehostavalla lymfaterapiakäsittelyllä höystettynä.

Tuotelahjakortti + henkilökohtainen ihonhoidon neuvontahetki

Tiedätkö minkälaiset tuotteet sopivat puolisosi iholle? SINUN EI TARVITSE TIETÄÄ!
Osta tästä lahjaksi tuotelahjakortti*, joka sisältää henkilökohtaisen ihonhoidon neuvontahetken, jolla varmistetaan, että tuotteet ovat sopivia ja tulevat käyttöön!

*Kehittelimme tuotelahjaa suosiville kokonaisuuden, joka takaa, että lahja on saajalleen sopiva ja tulee käyttöön. Tuotelahjakortin ostajalle lisänä etäyhteydellä tapahtuva neuvontahetki ihon hoitoon ja tuotevalintoihin.

Kaikki Onnentunteen lahjakortit

Onnentunteen lahjakortille on mahdollista saada mikä tahansa valikoimamme palveluista. Verkkokaupassamme ei ole kaikkia mahdollisia variaatioita ja yhdistelmiä hoidoista, mutta lisäämme mielellämme toivomasi vaihtoehdon, jos sitä ei vielä löydy. Ota tällöin yhteyttä kauppa@onnentunne.fi tai 045 164 9638.

Tästä alta löydät verkkokauppamme lahjakorttivalikoiman.

Joulumyymälän aukioloajat:

Maanantaista 18.12. perjantaihin 22.12. Onnentunteen myymälä on avoinna klo 12-18.

Olet tervetullut lahjakortti- ja tuoteostoksille myös muina aikoina hoitolan ollessa avoinna.

Jouluun asti olemme varausten mukaan seuraavasti paikalla:

ti 12.12. klo 13-21
ke 13.12. klo 13-21
to 14.12. klo 9-17
pe 15.12. klo 9-17
ma 18.12. klo 13-21
ti 19.12. klo 13-21
ke 20.12. klo 14-21
to 21.12. klo 9-18
pe 22.12. klo 12-18