HydraFacial – usein kysytyt kysymykset

Heidi TörnqvistKasvojen hoitoLeave a Comment

HydraFacial kaksoiskuva. Mies ja nainen HydraFacial- kasvohoidossa

Mikä on HydraFacial?

HydraFacial on erittäin tehokas ja kivuton, laitteella tehtävä kasvohoito, joka perustuu tehokkaaseen alipaineimuun.

Hoidossa tehdään ikään kuin ihon imurointi eli alipaine imee ihosta sinne kertyneen meikin, kuolleen ihon pintasolukon, ihon eritteet ja epäpuhtaudet, lian, haitalliset mikrobit sekä hoidossa käytettävät ylimääräiset hoitonesteet. Nämä päätyvät erilliseen jätesäiliöön, jota hoidon päätteeksi pääsemme ihastelemaan ja kauhistelemaan. Yleensä kosmetologi on, että ”VAU, miten hyvin ihosi puhdistui” ja asiakas, että ”HYI, onko tuo kaikki mun ihosta peräisin!!”.

Puhdistava ja kosteuttava HydraFacial- perushoito Signature sisältää kolme hoitovaihetta:

 • Alkupudistus ja kuorinta.
  HydraFacialilla tehtävä mekaaninen kuorinta on iholle hellä, mutta samalla tehokas. Sitä voi verrata esimerkiksi timanttihiontaan.
 • Kivuton ihonpuhdistus ja kosteutus
  HydraFacialin pyörrepuhdistus tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista ja kosteuttaa samalla ihoa tehokkaasti
 • Tehoaineiden syöttö ja suojaus
  Ihoon syötetään alipaineen avulla antioksidantteja ja peptidejä, jotka uudistavat ja suojaavat ihoa sekä tekevät ihosta ihanan kuulaan

HydraFacial- kasvohoitoon voidaan lisätä tehokkuutta erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Pelkästään Signature- hoitoa voidaan tehostaa valitsemalla iholle sopivin kuorintavaiheen hoitokärki kolmesta tehokkuudeltaan erilaisesta vaihtoehdosta. Valinta tehdään aina ihon herkkyyden ja hoidon tavoitteen mukaan.

Yleensä kosmetologi on, että ”VAU, miten hyvin ihosi puhdistui” ja asiakas, että ”HYI, onko tuo kaikki mun ihosta peräisin!!”

Syväpuhdistava HydraFacial Clarifying- hoito sisältää samat kolme hoitovaihetta kuin Signature- hoito: alkupuhdistus ja kuorinta, kivuton ihonpuhdistus ja kosteutus sekä tehoaineiden syöttö ja suojaus. Näiden lisäksi neljäs hoitovaihe:

 • GlySal- happokuorinta
  Glykoli- ja salisyylihappoa sisältävä kuorinta valitaan ihollesi kolmesta eri vaihtoehdosta, ihosi ja sen tarpeiden mukaisesti. Happokuorinta tehdään mekaanisen kuorintavaiheen ja ihonpuhdistuksen välissä ja se tehostaa ihonpuhdistusta monikymmenkertaisesti.

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Aikuisen ihon monipuolisesta HydraFacial AgeRefinement- hoidosta löytyvät kaikki neljä aiemmin mainittua hoitovaihetta: alkupuhdistus ja kuorinta, GlySal- happokuorinta, kivuton ihonpuhdistus ja kosteutus sekä tehoaineiden syöttö ja suojaus. Näiden lisäksi viides hoitovaihe:

 • DermaBuilder- antiage+peptidiseerumin syöttö
  DermaBuilder- seerumi silottaa juonteita botuliinin tavoin, mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. DermaBuilder- seerumin syöttö sijoittuu hoidossa ihonpuhdistuksen ja antioksidantteja sekä peptidejä sisältävän tehoaineiden syöttövaiheiden väliin.

Ihon värihäiriöitä tasoittavasta HydraFacial Radiance- hoidosta löytyvät myös neljä aiemmin mainittua hoitovaihetta: alkupuhdistus ja kuorinta, GlySal- happokuorinta, kivuton ihonpuhdistus ja kosteutus sekä tehoaineiden syöttö ja suojaus. Näiden lisäksi viides hoitovaihe:

 • Britenol- tehoseerumin syöttö
  Britenol- seerumi on tehohoito niille ihoalueille, joilla esiintyy värihäiriöitä. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja Radiance- hoidolla saadaankin loistavia tuloksia pigmenttimuutosten hoidossa sarjahoitona!

Miten HydraFacial- hoito tapahtuu?

HydraFacial- kasvohoito perustuu alipaineimuun, erikoismuotoiltuihin hoitokärkiin ja tehokkaisiin hoitoliuoksiin. Alipaineimu tuo hoitonesteet iholle hoitokärkien spiraalimaisen rakenteen ansiosta pyörteenä, jolloin hoitonesteet pääsevät vaikuttamaan syvemmälle ihoon. HydraFacial- ihonpuhdistusta kutsutaan tämän vuoksi myös pyörrepuhdistukseksi.

Alla olevalla videolla on havainnollistettu, mitä HydraFacial- hoidossa tapahtuu.

HydraFacial- hoidon jokaisessa vaiheessa käytetään patentoituja HydroPeel- hoitopäitä, jotka ovat kertakäyttöisiä. Niiden ansiosta HydraFacial- hoidossa käytettävät hoitoliuokset saadaan imeytymään syvälle ihoon kosteuttamaan, pehmentämään, uudistamaan ja puhdistamaan ihoa.

Alkupuhdistus ja kuorinta- hoitovaiheessa:

 • Käytetään Activ-4- seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti.
 • Hoitovaiheessa käytettävä hoitokärki tekee samalla timanttihiontaa vastaavan mekaanisen kuorinnan iholle.
 • Tämän hoitovaiheen mahdollisia hoitokärkiä on kolme kappaletta ja niistä teholtaan sopivin valitaan aina hoidettavan ihon mukaan.
 • Activ-4- seerumin kuorivina ainesosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä ainesosina hiivauute ja merileväuute.
 • HydroPeel- kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

Kivuton ihonpuhdistus ja kosteutus- hoitovaiheessa:

 • Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa ihon epäpuhtaudet eli mustapäät ja valkopäät tyhjennetään.
 • Monelle asiakkaalle epämiellyttävin vaihe perinteisessä kasvohoidossa on mekaaninen puhdistus komedoraudalla.
 • Tässä HydraFacial- hoidon vaiheessa ihonpuhdistus tehdään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia.
 • Vaikuttavana hoitoliuoksena käytetään ihonpuhdistuksen yhteydessä Beta HD- seerumia. Se sisältää muun muassa salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa.

Tehoaineiden syöttö ja suojaus- hoitovaiheessa:

 • Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, on tehoaineiden imeyttämisvaiheen vuoro.
 • Tässä hoitovaiheessa käytetään Antiox +- seerumia, joka on kosteuttava, peptidejä ja antioksidantteja sisältävä hoitoliuos.
 • Antiox+- seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat, uudistavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti.
 • Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon Hydropeel- kärjen synnyttämän hoitoliuospyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacial™ perustuu patentoituun teknologiaan. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan.

Hoidossa käytettävät tehokkaat aineet saadaan imeytettyä ihoon niin, että ne jäävät vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen. Tämä parantaa hoitolahoidon tuloksia ja parhaiten HydraFacial- hoidon lopputuloksen näkeekin ihosta viikon- parin päästä itse hoidosta. Vaikka ero ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen on jo niin selkeä!

HydraFacial- hoitoa voidaan edelleen tehostaa ihollesi sopivilla kotihoitotuotteilla. Riippuen ihosi kunnosta, omista toiveistasi ja ihosi tarpeista, voidaan hoidon jälkeen valita sinulle ihosi kuntoa parhaiten edistävä tuote tai tuotteet käytettäväksi HydraFacial- hoitojen välillä. Parhaimman vaikutuksen ihoosi saat käymällä säännöllisesti HydraFacial- hoidossa ja hoitamalla ihoasi hoitojen välissä myös kotona. Siihen et tarvitse kuin muutaman sinun ihollesi sopivan tuotteen!

HydroPeel- hoitokärjet+ tehokkaat hoitonesteet+alipaineimu

HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™- hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalin hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa erittäin tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Minkälaisia iho- ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

 • Rasvoittuva sekaiho, rasvainen iho ja akneiho –> suurentuneet ja tukkeutuneet ihohuokoset
  HydraFacial sopii erittäin hyvin ihonpuhdistushoidoksi kaikille, joiden ihohuokoset keräävät talia mustapäiksi. HydraFacial on paras kasvohoito:
  • kun et halua kokea kivuliasta mekaanista ihonpuhdistusta
  • nuorille ja miehille, joilla suurentuneet ja tukkeutuneet ihohuokoset ovat hyvin tyypillisiä
  • Sopivin hoitovaihtoehto on HydraFacial Clarifying

HydraFacial Clarifying on Onnentunteen suosituin HydraFacial- hoito.

 • Hienot juonteet ja rypyt sekä kuiva iho
  HydraFacial on todella hyvä ja monipuolinen kasvohoito aikuiselle iholle, koska yhdessä HydraFacial- hoidossa yhdistyy usean hoidon vaikutukset. Parhaiten aikuiselle iholle sopiva HydraFacial- hoito on AgeRefinement, jossa yhdistyy:
  • timanttihiontaa vastaava tehokas kuorintahoito
  • uudistava ja ihonpuhdistusta tehostava happohoito
  • kivuton ihonpuhdistus
  • uudistava ja silottava antiage- hoito
  • hoitava ja kosteuttava antioksidanttihoito

HydraFacial Age Refinement on loistovalinta, kun haluat tehokkaan antiage- hoidon lisäksi ihonpuhdistuksen.

 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset, kuten ihon värihäiriöt
  Epätasainen ihonväri tasoittuu jo kaikkiin HydraFacial- hoitoihin kuuluvalla, timanttihiontaa vastaavalla mekaanisella kuorinnnalla, mutta kaikista tehokkain hoito ihon värihäiriöille on HydraFacial Radiance, jossa värihäiriöitä hoitavia vaiheita kuorinnan lisäksi ovat tehokas happokuorinta sekä Britenol- tehoseerumin syöttö.
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
  Kaikki HydraFacial- hoidot vaikuttavat ihoon kirkastavasti ja uudistavasti. Uudistavin hoito kimmoisuuden ja kiinteyden puutteesta kärsivälle iholle on AgeRefinement.

HydraFacialilla saadaan erinomaisia tuloksia nopeasti! Hoito kestää vain noin 30 minuuttia!

HydraFacial Clarifying on loistava kasvohoito miehille!

Miltä HydraFacial- hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty ”puristelu” tapahtuu HydraFacial- hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti. Useimmiten hoitoa kuvaillaan asiakkaiden toimesta samaan aikaan tehokkaaksi ja rentouttavaksi ja mikä parasta, se on niin nopea hoito, että siihen ehtii tulla kiireisinkin!

Kuinka kauan HydraFacial- hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava HydraFacial Signature- perushoito kestää noin 25 minuuttia. Lisäoptiot pidentävät hoidon kestoa 5-20 minuuttia/optio. Lisäoptioita HydraFacial- hoitoon:

 • GlySal- happokuorinta (Clarifying-, AgeRefinement-, Radiance- ja Platinum- hoidoissa)
 • DermaBuilder- antiage- peptidiseerumi (AgeRefinement- ja Platinum- hoidoissa)
 • Britenol- tehoseerumi (Radiance- ja Platinum- hoidoissa
 • LED- valoterapia (Platinum- hoidossa ja lisävalintana kaikkiin HydraFacial- hoitoihin
 • Lymfaterapia (Platinum- hoidossa ja lisävalintana kaikkiin HydraFacial- hoitoihin
 • Naamio ja intialainen päähieronta (lisävalintana kaikkiin HydraFacial- hoitoihin)

Kaikkiin HydraFacial- hoitoihin on varattu tunnin pituinen hoitoaika, jotta voimme tarvittaessa muuttaa hoidon vielä paikan päällä sinulle ja ihollesi sopivimmaksi vaihtoehdoksi. Voit siis varata minkä tahansa HydraFacial- hoitovaihtoehdon ja katsotaan ennen hoidon aloitusta, mikä hoidoista on paras. Yleensä valinta sopiikin parhaiten, koska sinä itse tunnet ihosi parhaiten. Valintaa helpottamaan olemme tehneet myös HydraFacial- valintaoppaan.

Koska HydraFacial- hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten hoitotulokset näkyvät noin viikon- kahden päästä hoidosta. Hoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää seuraavaan hoitokertaan asti sinulle valittujen kotihoitotuotteiden avulla. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivimmat hoitotuotteet käyttämistämme, kotimaisista tuotesarjoista BTB13 ja Ekopharma.

Ihosi on heti hoidon jälkeen raikkas, kirkas ja hehkuva ja hoitotuotteiden saadessa vaikuttaa iholla uudistavasti, paras vaikutus näkyy peilistä pitkään hoidon jälkeenkin!

Mitä pitää huomioida tai tehdä HydraFacial- hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30. Paras tulos iholla saavutetaan käymällä säännöllisesti, 6-8 viikon välein, HydraFacial- hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti sinun ihosi tarpeeseen sopivia kotihoitotuotteita.

Miltä iho tuntuu ja näyttää HydraFacial- hoidon jälkeen?

Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Punoitus iholla laskee hetkessä, yleensä maksimissaan puolen tunnin sisällä hoidosta, joten hoidon jälkeen olet valmis jatkamaan arkipuuhiasi tai vaikkapa menemään takaisin töihin. Toipumisaikaa HydraFacial- hoidossa ei siis tarvita.

Vaatiiko HydraFacial- hoito toipumisaikaa?

Ei vaadi. Voit palata arkiaskareisiisi hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa jonkin verran, mutta väri laskee normaaliksi puolen tunnin sisällä hoidon jälkeen.
Kasvojen ihon turhaa koskettelemista hoidon jälkeen kannattaa välttää, vaikka iho tuntuukin ihanan pehmeältä. Meikkiä ei myöskään enää hoitopäivänä hoidon jälkeen suositella laitettavaksi iholle. Silmämeikki toki on ok.

Onko HydraFacial- hoito turvallinen?

HydraFacialissa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoidon jälkeen voit palata välittömästi takaisin arkiaskareisiisi. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel- hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?

HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle.

Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Jos olet syönyt aknen hoitoon tarkoitetun lääkekuurin kuluneen vuoden aikana, suosittelen ottamaan yhteyttä meihin ennen hoitoa, niin katsotaan, onko HydraFacial- hoito ihollesi sopiva vai pitäisikö vielä odottaa. Tähän vaikuttaa se, milloin lääkekuuri on syöty ja kuinka pitkä se on ollut, sillä lääkekuuri yleensä ohentaa ihoa ja HydraFacial- hoito saattaa olla liian tehokas lääkkeen herkistämälle iholle.

Jos sinulla on äyriäis- tai aspiriiniallergia, voidaan sopia ennen varsinaista hoitoa tapahtuva hoitotuotteiden testi pienelle alueelle.

Mitä ihoalueita HydraFacial- hoidolla voidaan hoitaa?

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen vartalolle tarkoitettu HydraPeel- hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut hoitopäät. HydraFacial- hoito on tehokas säärten sisäänkasvaneille karvoille, selän alueen mustapäiden hoitoon ja talintuotannon tasapainottamiseen sekä dekolteen alueen ihon värihäiriöiden hoitoon ja ihon vahvistamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *