Gaarna – Pyykinpesujauhe, laventeli – 1000 g

11,90  sis. ALV 24%

Gaarnan ekologinen pyykinpesujauhe pesee pyykit puhtaiksi ympäristöä kuormittamatta.

Annostele pyykkeihin 1 rkl / koneellinen (5kg). Kilo pesuainetta riittää noin 70 pesukertaan.

Eteerinen laventeliöljy tekee pesuaineeseen miedon ja miellyttävän tuoksun. Käytä pesun yhteydessä aina etikkahuuhdetta pesutuloksen viimeistelyyn, huuhteluaineena. Eteerisillä öljyillä tuoksutettu etikkahuuhde tekee pyykeistäsi pehmeät ja raikkaat.

Ekologinen pyykinpesujauhe ei sisällä liuottimia, vaan ainoastaan luonnollisia ainesosia. Voit esikäsitellä pinttyneen lian valmistamalla pesuainepulverista ja kuumasta vedestä nestemäisen pesuaineen suihkupulloon. Suihkuta pesuainetta likaan ennen vaatteen laittamista pesukoneeseen.

Varo, ettei pesuainetta pääse silmiin tai iholle. Pidä pesuaine lasten ulottumattomissa. Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen tarkoitukseen.

Säilytettävä kuivassa paikassa. Sopii niin kirjo- kuin valkopyykeille ja voidaan käyttää kaikissa lämpötiloissa. Muista noudattaa aina pestävän kankaan hoito-ohjeita. Villanpesuun Gaarna suosittelee villanpesuainetta.

Postitamme tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä. Perillä 1-3 päivässä.

Toimituskulut 5,90 € – yli 60 € tilaukset ilman toimituskuluja.

Heti varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Valmistusaineet: Gaarna-pyykkisaippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Eteerinen laventeliöljy (Lavandula Angustifolia Oil, Linalool)