Tuotteet

varaa-aika (1)

Bielenda Professional

Bielenda Professional on palkittu hoitolasarja, joka on saanut inspiraationsa tehokkaimmista luonnon ainesosista ja tehokkaista hoitomenetelmistä. Bielendan tuotekehityksessä luonnon tehoaineet yhdistyvätkin huipputeknologiaan ja uusia mielenkiintoisia hoitoja ja hoitotuotteita lansaarataan säännöllisesti.

Bielenda-erikoiskasvohoidot takaavat erinomaisia, NÄKYVIÄ HOITOTULOKSIA jo ensimmäisellä hoitokerralla. Tulokset myös pysyvät pitkään, sillä tuotteet eivät korjaa vain iho-ongelmaa vaan HOITAVAT IHOA KOKONAISVALTAISESTI.

Bielendan laboratoriot tutkivat jatkuvasti luonnon ainesosia löytääkseen parhaat reseptit hoitotuotteisiin.

Uuden sukupolven kirkastava C-VITAMIINIYHDISTE, ihoa uudistavat ARGANPUUN KANTASOLUT, LEVÄNAAMIOT ja tehokkaat HAPPOYHDISTELMÄT antavat parhaan mahdollisen hoitotehon.

Bielenda Professional on sydämmellinen, puolalainen perheyritys, jonka sieluna on luonnon kunnioitus ja intohimo ihonhoitoa kohtaan. Bielenda Professional on kotimaansa Puolan suosituin hoitolasarja. Kaikki tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan Bielendan omassa laboratoriossa Krakovassa.

Meiltä Onnentunteesta saat tehokkaat ja rakastetut Bielenda Professional- kotihoitotuotteet.

Tuote-esittelyt avautuvat linkistä uudelle sivulle.

Acid Fusion 3.0- tuotteet rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä aknen ehkäisyyn.

Carbo Detox- aktiivihiilituotteet

Ammattikosmetiikkasarja Denova Pro
Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet pohjautuvat luonnollisiin ainesosiin. Denova Prolla on erinomainen hintalaatusuhde ja kaikki kotihoitotuotteet maksavatkin alle 20 euroa.

 

Ziaja perustaa tuotteensa luonnollisiin ainesosiin ja vahvaan farmaseuttiseen osaamiseen. Tuotteissa käytetään paljon iholle hyväksi tiedettyjä luonnollisia ainesosia kuten mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita.
Ziajan tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja ovat allergiatestattuja.

 

Denova Prota ja Ziajaa valmistaa puolalainen perheyritys Ziaja Ltd. Ziajan on perustanut farmaseuttipariskunta Zenon ja Aleksandra Ziaja. Ziajalla on yli 20 vuoden kokemus kosmetiikan ja farmaseuttisten tuotteiden valmistamisesta. Yritys panostaa tuotteiden laatuun ja eettisyyteen ja kaikki tuotteet ovatkin allergiatestattuja, kliinisesti testattuja sekä sisältävät runsaasti ihoa hoitavia vaikuttavia aineita eikä niiden sisältämiä ainesosia ole testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan erityisellä ekologisella alueella Gdanskissa ja niillä on Greenpoint-ympäristötunnus.

Denova Pron ja Ziajan tuotteet löytyvät Kauneushoitola Onnentunteen valikoimista ja niitä pääset testaamaan kotonasi järjestettävillä kauneuskutsuilla tai hoitolalla osoitteessa Leiviskätie 2 A!

Koska hoitolani on pienikokoinen, kaikkia tuotteita minulla ei ole heti saatavilla. Tilatuilla tuotteilla on kuitenkin nopea toimitus.