Taika tuotepakkaus- Puhdistusgeeli, Misellivesi, Päivävoide, Yövoide ja Silmänympärysvoide

40,00  sis. ALV 24%

Osta paketissa Taika-tuotteet tarjoushintaan.

Yhdistimme Taika-tuotteita sinulle edullisiksi paketeiksi!

Taika on luonnon taikaa parhaimmillaan. Luonnosta löytyy hyvinvointia ja terveyttä joista ammennamme voimaa jokapäiväiseen elämään. Luonnosta löytyy myös ne ainesosat, jotka tekevät hyvää ihollemme, ilman mitään keinotekoisia lisäaineita.

Taika-tuotteet ovat suomessa valmistettuja Avainlipputuotteita.

100 % vegaanisia tuotteita. Tuotteissa ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Lisäksi tuotesarja on hiilineutraali ja pakattu kasvipohjaisiin, kierrätettäviin muovipakkauksiin.

Taika – Puhdistusgeeli – 150 ml

KOSTEUTTAVA PUHDISTUSGEELI kaikille ihotyypeille. Puhdistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet iholta, soveltuu myös vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Ihoa rauhoittava koivunmahla yhdessä kosteustasapainoa ylläpitävien glyserolin ja xylitolin kanssa jättävät iholle miellyttävän tunteen puhdistuksen jälkeen.

Käyttö: Hiero pieni määrä tuotetta kostutetulle iholle. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Taika – Misellivesi – 200 ml

KOSTEUTTAVA MISELLIPUHDISTUSVESI. Puhdistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta. Sisältää ihoa rauhoittavaa koivunmahlaa sekä ksylitolia ja glyserolia, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.

Käyttö: Levitä kasvoille vanulla. Toista, kunnes vanulappu on puhdas. Kasvoja ei tarvitse huuhdella. Päivittäiseen käyttöön aamuin illoin.

Taika – Päivävoide – 50 ml

KOSTEUTTAVA PÄIVÄVOIDE. Sisältää ihoa rauhoittavaa koivunmahlaa sekä ksylitolia ja glyserolia, jotka yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.

Käyttö: Levitä kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen.

Taika – Yövoide – 50 ml

KOSTEUTTAVA YÖVOIDE. Sisältää ihoa rauhoittavaa koivunmahlaa sekä ksylitolia ja glyserolia, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti nukkuessasi.

Käyttö: Levitä iltaisin kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen.

Taika – Silmänympärysvoide – 15 ml

Pehmeä ja helposti imeytyvä silmänympärysvoide suojaa, kosteuttaa ja pehmentää herkkää ja haurasta silmänympärysihoa. Yhdistelmä tarkoin valittuja luomulaatuisia kasviöljyjä ja kasvipohjaisia ainesosia hoitaa ihoa hellästi; auringonkukansiemenöljy ravitsee ja pehmentää, sheavoi suojaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista, pellavansiemenöljy pehmentää ja ravitsee, koivunmahla ja ksylitoli sitovat kosteutta. Antioksidanttinen ruiskaunokkiuute suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, rauhoittaa ja auttaa laskemaan turvotusta.

Saat kaikkiin TAIKA-tuotteita sisältäviin tilauksiin kaupanpäälle 20 ml TAIKA puhdistusgeelin.

Heti varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää.

CompareAdded

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Ole ensimmäinen, joka arvioi “Taika tuotepakkaus- Puhdistusgeeli, Misellivesi, Päivävoide, Yövoide ja Silmänympärysvoide”