”Rakas äiti”- hoitokokonaisuus – Sähköinen lahjakortti

100,00 

Rakas äiti- hoitokokonaisuus

Tämä ”Rakas äiti” -niminen hoito on erinomainen tapa hemmotella ja rentouttaa äitiä äitienpäivänä.

  • Hoito alkaa selän hieronnalla, joka auttaa rentouttamaan kehoa ja mieltä. Hieronta keskittyy erityisesti niska-, olkapää- ja selkälihaksiin, jotka ovat usein kireitä ja stressaantuneita istumatyön tai muun rasituksen takia.
  • Hieronnan jälkeen siirrytään kasvohoitoon, joka on kestoltaan noin 60 minuuttia. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, kasvojen kuorinnalla ja kulmien siistimisellä. Hoito jatkuu rentouttavalla, kosteuttavalla ja pitkällä kasvojen, pään ja dekolteen hieronnalla, joka auttaa lievittämään kasvojen ja kaulan lihasten jännitystä ja parantaa ihon verenkiertoa. Kasvohoito päätetään naamiolla, joka ravitsee ihoa ja jättää sen pehmeäksi ja kosteutetuksi.
  • Hoitokokonaisuuden lopuksi äiti saa nauttia vielä jalkojen hieronnasta. Jalkojen hieronta auttaa lievittämään jalkojen väsymystä ja jännitystä sekä parantaa verenkiertoa.
  • Hoito kestää yhteensä 90 minuuttia, joten äiti saa täyden rentoutumiskokemuksen ja hän tuntee olonsa rentoutuneeksi ja virkistyneeksi.

Kaiken kaikkiaan ”Rakas äiti” -hoito on täydellinen tapa osoittaa äidille rakkautta ja hemmotella häntä äitienpäivänä. Hoito antaa hänelle mahdollisuuden rentoutua, irrottaa stressistä ja nauttia täysin hoidettavana olemisesta!

Heti varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “”Rakas äiti”- hoitokokonaisuus – Sähköinen lahjakortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *