Hoitolahjakortti – Intialainen päänhieronta 40 min – Sähköinen lahjakortti

45,00  sis. ALV 24%

Sähköinen lahjakortti. Toimitetaan sähköpostitse sinulle tai suoraan lahjan saajalle. Lahjakortin voit helposti lähettää eteenpäin sähköpostilla tai kuvana vaikkapa Whatsappilla. Voit kassalla kommenttikenttään lisätä myös terveisesi lahjan saajalle, esimerkiksi ”Onnea valmistumisesi johdosta, toivoo Marja-Liisa ja Hannu.”

Intialainen päähieronta on rentouttava ja virkistävä hoitomuoto. Se yhdistää tuhatvuotisen Auervedaan perustuvan hierontaperinteen sekä niska-hartiaseudun hieronnan. Auervedan mukaan terveys perustuu fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoon. Eksoottisesta nimestään huolimatta kyse on länsimaiseen kiireiseen elämäntapaan sopivasta rauhoittavasta hieronnasta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita.

Hoitoa suositellaan muun muassa lihasjännitykseen, päänsäryn hoitoon, edistämään tervettä hiusten kasvua, silmien rasitukseen, keskittymiskyvyn parantamiseen, väsymykseen, parantamaan unenlaatua sekä stressin hallintaan.

Intilainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartoiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden kulkeutuminen paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Kun kudokset rentoutuvat, lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja.

Hoito kestää noin 40 minuuttia.

Hoidosta voit lukea lisää hoitolan verkkosivuilta: https://onnentunne.fi/hyvinvointi-ja-rentoutus/

Heti varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää.

CompareAdded
Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Ole ensimmäinen, joka arvioi “Hoitolahjakortti – Intialainen päänhieronta 40 min – Sähköinen lahjakortti”