Hoitolahjakortti – Intialainen päänhieronta 30 min – Perinteinen lahjakortti postitse

45,00 

Perinteinen paperinen lahjakortti. Toimitetaan kirjepostina valitsemaasi osoitteeseen. Kassalta voit valita toimitetaanko lahjakortti suoraan lahjan saajalle, vai omaan osoitteeseesi. Voit kassalla kommenttikenttään lisätä myös terveisesi lahjan saajalle, esimerkiksi ”Onnea valmistumisesi johdosta, toivoo Marja-Liisa ja Hannu.”

Intialainen päähieronta on rentouttava ja virkistävä hoitomuoto. Se yhdistää tuhatvuotisen Auervedaan perustuvan hierontaperinteen sekä niska-hartiaseudun hieronnan. Auervedan mukaan terveys perustuu fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoon. Eksoottisesta nimestään huolimatta kyse on länsimaiseen kiireiseen elämäntapaan sopivasta rauhoittavasta hieronnasta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita.

Hoitoa suositellaan muun muassa lihasjännitykseen, päänsäryn hoitoon, edistämään tervettä hiusten kasvua, silmien rasitukseen, keskittymiskyvyn parantamiseen, väsymykseen, parantamaan unenlaatua sekä stressin hallintaan.

Intilainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartoiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden kulkeutuminen paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Kun kudokset rentoutuvat, lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja.

Hoito kestää noin 30 minuuttia.

Hoidosta voit lukea lisää hoitolan verkkosivuilta: https://onnentunne.fi/hyvinvointi-ja-rentoutus/

Heti varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Osasto: