Tulossa: ekologinen verkkokauppa

Heidi TörnqvistEkologinen elämä

Ehdota tuotteita verkkokauppaan ja voita 100 €:n lahjakortti!

Kotisivumme uusiutuivat touko-kesäkuun vaihteessa ja kohta avautuu Onnentunteen ekologinen verkkokauppa. Verkkokaupan tarkoitus on tuoda Onnentunteen lahjakortit ja ihanat, kasvohoidoissa käyttämiemme kotimaisten tuotesarjojen Ekopharman ja BTB13:sta tuotteet helposti asiakkaidemme saataville.

Ajattelin, että laajennan myöhemmin valikoimaa myös muihin ekologisiin tuotteisiin, kuten siivoustuotteet sekä hiusten- ja vartalonhoitotuotteet.

Vallitsevan tilanteen vuoksi aikaani onkin vapautunut nyt niin, että voin aloittaa uusien tuotteiden etsimisen verkkokauppaan jo nyt! Tässä kaipaan apuasi: vinkkaa minulle, mitä tuotteita haluaisit Onnentunteen kaupasta löytää ja osallistut samalla 100 euron lahjakortin arvontaan. Voit käyttää lahjakortin verkkokauppaostoksiin Onnentunteen kaupassa.

Minkälaisia tuotteita etsin Onnentunteen verkkokauppaan?

  • ensisijaisesti Suomessa valmistettuja tuotteita
  • jokapäiväisessä elämässä tärkeitä tuotteita EKOLOGISINA versioina

Vinkkaa siis joko tiettyä merkkiä olevia tuotteita tai tuotteita, jotka ovat itselläsi jokapäiväisessä käytössä ja jotka olet kokenut loistaviksi!

Lahjakorttiarvonta suoritetaan, kun julkaisemme uusien kotisivujemme yhteyteen ekologisen verkkokaupan (tämän hetken arvio kesäkuun loppupuolella 2020) niiden ehdotuksia antaneiden kesken, jotka ovat antaneet myös yhteystietonsa (sähköposti tai puhelinnumero). Voit halutessasi liittyä samalla verkkokaupan sähköpostilistalle, niin saat verkkokaupan auetessa heti tiedon, että tuotteet ovat tilattavissa. Rekisteriselosteemme löytyy täältä.

Kiitos avustasi!

<3 Heidi

Tilaan samalla Onnentunteen verkkokaupan uutiskirjeen ja kuulen heti, kun tuotteet ovat tilattavissa!

Onnentunteen ekologinen verkkokauppa tarjoaa nämä tuotteet:

  • Onnentunteen hoitojen lahjakortit
  • Firstbeat- hyvinvointianalyysit
  • BTB13- medikaalinen ammattikosmetiikkasarja erilaisten iho- ongelmien hoitoon
  • Ekopharma- luonnonkosmetiikkasarja suomalaiselle, herkälle iholle
  • Filling It– siivoussuihkeet poretablettien muodossa- vähemmän muovijätettä ja kuljetuspäästöjä, kun ei kuljeteta vettä
  • Catteco– kotimaista käsityötä olevat luonnonkosmetiikkatuotteet: suolasaippuat, shampoo- ja hoitoainepalat, suolakuorinnat ja deodoranttivoiteet
  • Kestotiskirätit ja -vanulaput

Kerro minulle siis suosikkituotemerkkisi tai minkälaisia tuotteita listaltamme vielä puuttuu, jotta saamme verkkokauppamme valikoiman mahdollisimman laajaksi! Mielipiteesi on minulle tärkeä! <3