Olen Tiia,

jalkaterapeutti ja kosmetologi

Olen koulutukseltani jalkaterapeutti ja kosmetologi.  Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta vuonna 2019 ja kosmetologiksi Etelä-Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2015. Onnentunteessa aloitin syksyllä 2021.

Erikoisalaani ovat jalkaterveyden edistäminen ja alaraajojen monipuolinen tutkiminen, hoitaminen ja kuntouttaminen. Jalkojen terveys on tärkeää koko kehon kannalta ja siksi haluan huolehtia, että jalkasi ovat kunnossa läpi elämän. Minua on aina kiinnostanut ihmisten hyvinvointi ja löysin pian itseni opiskelemasta jalkaterapeutiksi. Jalkaterapian asiakkaiksi sopivat kaiken ikäiset vauvasta vaariin

Teen myös kosmetologin hoitoja mm. kasvohoitoja ja kestovärjäyksiä.

Olen luova ihminen ja rakastan tehdä töitä käsilläni. Minun harrastuksiini lukeutuu musiikki, piirtäminen ja maalaaminen. Tykkään myös kokeilla erilaisia uusia juttuja, jossa voin päästää luovuuteni valloilleen. Olen kokeillut taitojani muun muassa lasitöiden sekä korujen valmistamisen parissa. Luonto ja liikkuminen ovat minulle myös tärkeitä ja löysinkin vähän aikaa sitten täydellisen lajin, jossa yhdistyy nämä molemmat, nimittäin golfin.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihini Onnentunteeseen.

Tiia ♥