Ripsi- ja kulmapalvelut

varaa-aika (1)

Kestovärjäykset
Ripsien ja kulmien kestovärjäyksissä käytän Ion Colorin värejä. Kestovärjäykset helpottavat arkea ja meikkaamista. Kulmien värjäys ja muotoilu tuovat lisää ilmettä! Väri kestää 3-4 viikkoa.

Ripsienpidennys (1h 30 min-2 h)
Ripsienpidennyksessä kuituripset liimataan yksittäin kiinni omaan ripseen. Ripset kestävät kauniina pitkään ja kuidut irtoavat oman ripsen tippuessa. Kuituja on saatavilla useita eri pituuksia, paksuuksia ja kaarevuuksia ja niiden valinnassa otetaan huomioon asiakkaan toiveet sekä omien ripsien pituus, paksuus sekä kaarevuus.
Ripsienpidennyksien laittamisen jälkeen:
* vältä ripsien kastumista 24 tunnin ajan
* vältä öljypohjaisia puhdistustuotteita silmien ja silmänympäryksien alueella
* vältä mekaanista hankausta
Ripsihuolto (30 min- 45 min)
Suosittelemme ripsille huoltoa 2-4 viikon välein

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutushoito

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

 

Yumi™Lashes hoito kestää vain 60minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!