Paras jalkahoito minulle

Heidi TörnqvistJalkojen hoito2 Kommenttia

Mietitkö, mikä on sinulle sopivin jalkahoito? Tästä alta löydät kuvattuna jalkojen erilaisia ongelmia ja ehdotuksemme siitä, mikä on paras jalkahoito juuri sinulle.

Häiritsevä känsä tai kovettuma tai sisäänkasvanut kynsi:

Häiritseekö kävelyäsi kipua aiheuttava känsä, kovettuma tai sisäänkasvanut kynsi? Jos jalkasi ovat muuten hyvässä kunnossa etkä tarvitse kokonaisvaltaista jalkahoitoa, meiltä löytyy apu myös yksittäisen ongelman kukistamiseen. Tällöin suosittelemme valitsemaan 15 minuutin hoitoajan Pienen ongelman kukistus.

Haasteelliset kynnet:

Jos sinulla on esimerkiksi paksuuntuneet kynnet tai jos muusta syystä omien kynsien lyhentäminen on haasteellista tai jos sinua vaivaa sisäänkasvanut kynsi/kynsiä, mutta jalkapohjissasi ei ole kummoista hoidettavaa, valitse tällöin kynsien leikkaus tai poraus- aika, jonka aikana kyntesi lyhennetään ja ohennetaan siistiin kuntoon.

Jalkaterapeutti leikkaa asiakkan kynsiä.
Ammattilainen leikkaa ja muotoilee kyntesi tarkasti.

Kynnet näteiksi:

Kun kynsinauhat ovat päässeet kasvamaan ja kynsissäkin on pituutta ja haluaisit siistiä ne omaksi iloksi tai sandaalikauden aikana ja jalkapohjissasi ei ole pientä kuivuutta suurempaa hoidettavaa, suosittelemme valitsemaan pikapedikyyrin. Tässä hoidossa jalat kylvetetään, jonka jälkeen kynnet ja kynsinauhat hoidetaan siisteiksi ja jalkapohjat siistitään raspilla tai poralla. Pikapedikyyriin voi valita lisäpalveluna kynsien lakkauksen. Jos haluat kestävän geelilakkauksen, geelilakkaus varpaankynsille- palvelussamme hoidetaan kynnet ja kynsinauhat siisteiksi ja tehdään geelilakkaus.

Jalkapohjissa kuivuutta tai kovettumia ja kynnetkin kaipaavat siistimistä:

Onnentunteen 70 minuutin jalkahoito on suosituin jalkahoitomme ja ns. perusjalkahoito. Hoito aloitetaan kylvettämällä jalat, jonka jälkeen hoidetaan jalkapohjista kovettumat ja känsät sekä kynsinauhat ja kynnet. Jalkapohjien ja kynsien hoitotarpeen mukaan jäljelle jäänyt aika käytetään jalkojen hieromiseen. Jalkahoitoon voi valita lisäpalveluna kynsien lakkauksen. Jalkahoito geelilakkauksella on sisällöltään lakkausta lukuunottamatta sama kuin 70 minuutin jalkahoito, mutta hoidon järjestys on eri. Hoidossa siistitään ensin kynnet ja kynsinauhat, tehdään geelilakkaus ja tämän jälkeen kylvetetään jalat ja hoidetaan jalkapohjat. Myös tässä hoidossa jäljelle jäänyt hoitoaika käytetään jalkojen hieromiseen.

Mies jalkahoidossa
Jalkahoidosta hyötyy kaikenlaiset jalat!

Erittäin kuivat jalat/ paljon kovettumaa tai känsiä ja vaativat kynnet:

Jos jaloissasi on paljon hoidettavaa tai jos haluat ihanan hemmotteluhoidon jaloillesi pitkällä hieronnalla, valitse tällöin Spa- jalkahoito. Hoidossa jalat kylvetetään ja kuoritaan, kovettumien poistoon ja kynsien hoitoon on pidempi aika varattuna ja jalkojesi hoidon tarpeesta riippuen tässäkin hoidossa jäljelle jäänyt hoitoaika käytetään jalkojen hieromiseen. Hoidossa jalkojen iholle levitetään vaikuttamaan myös tehokosteuttava naamio, joten tämä on todella hyvä hoito erittäin kuiville jaloille. Spa- jalkahoitoon voi valita lisäpalveluna kynsien lakkauksen ja myös tämä hoito saatavilla geelilakkauksella.

Haluat mahdollisimman rentouttavan ja hemmottelevan hoidon:

Spa- jalkahoito on laajin ja paras jalkahoito kenelle tahansa! Rentoudu ja nauti, kun jalkasi ja kyntesi hoidetaan, jalat kuoritaan ja tehokosteutetaan naamion avulla ja hierotaan. Mukaan valittavissa tavallinen tai geelilakkaus.

Onnentunteen jalkahoidot:

Pienen ongelman kukistus 15 min 20 €

Kynsien leikkaus ja poraus 30 min 39 €

Pikapedikyyri 30 min 39 €

Geelilakkaus varpaankynsille 45 min 49 €

Jalkahoito 70 min 62 €

Kynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä, saat hoidossa käytetyn lakkapullon mukaasi 10 €

Jalkahoito geelilakkauksella 90 min 75 €

Spa- jalkahoito 90 min 72 €

Spa- jalkahoito geelilakkauksella 120 min 87 €

Kotikäyntilisä 10 €

Varaa aikasi tästä!

2 kommenttia artikkelissa “Paras jalkahoito minulle”

  1. Pääseekö teille pyörätuolilla ja voidaanko jalkahoito tehdä niin, että asiakas istuu pyörätuolissa koko hoidon ajan ?

    1. Hei Päivi! Valitettavasti hoitolamme ei ole esteetön, ulko-ovellamme on portaikko. Teemme myös kotikäyntejä ja silloin asiakas voi istua hoidon ajan pyörätuolissaan.
      Jalkahoitoihin voit tutustua täältä https://onnentunne.fi/hinnasto/. Kotikäynnin voit varata ottamalla yhteyttä sähköpostitse varaukset@onnentunne.fi tai soittamalla hoitolan numeroon 045 164 9638.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *