Arvonta

Huhtikuussa kotisivumme uusiutuvat ja avaamme Onnentunteen verkkokaupan. Verkkokaupan tarkoitus on tuoda Onnentunteen lahjakortit ja ihanat, kasvohoidoissa käyttämiemme kotimaisten tuotesarjojen BTB13:sta ja Ekopharman tuotteet helposti asiakkaidemme saataville.

Ajattelin, että laajennan myöhemmin valikoimaa myös muihin ekologisiin tuotteisiin, kuten siivoustuotteet sekä hiusten- ja vartalonhoitotuotteet.

Vallitsevan tilanteen vuoksi aikaani onkin vapautunut nyt niin, että voin aloittaa uusien tuotteiden etsimisen verkkokauppaan jo nyt! Tässä kaipaan apuasi: vinkkaa minulle, mitä tuotteita haluaisit Onnentunteen kaupasta löytää ja osallistut samalla 100 euron lahjakortin arvontaan. Voit käyttää lahjakortin verkkokauppaostoksiin Onnentunteen kaupassa.

Minkälaisia tuotteita etsin Onnentunteen verkkokauppaan?

  • ensisijaisesti Suomessa valmistettuja tuotteita
  • jokapäiväisessä elämässä tärkeitä tuotteita EKOLOGISINA versioina

Vinkkaa siis joko tiettyä merkkiä olevia tuotteita tai tuotteita, jotka ovat itselläsi jokapäiväisessä käytössä ja jotka olet kokenut loistaviksi!

Lahjakorttiarvonta suoritetaan uusien kotisivujemme yhteydessä julkaistavan verkkokaupan auetessa (tämän hetken arvio 15.4.20) niiden ehdotuksia antaneiden kesken, jotka ovat antaneet myös yhteystietonsa (sähköposti tai puhelinnumero). Voit halutessasi liittyä samalla verkkokaupan sähköpostilistalle, niin saat verkkokaupan auetessa heti tiedon, että tuotteet ovat tilattavissa. Rekisteriselosteemme löytyy täältä.

Kiitos avustasi!

❤ Heidi