Olen Mira,

Onnentunteen aurinkoinen ja taitava jalkaterapeutti.

Valmistuin alaraajojen terveyden, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn asiantuntijaksi ammattikorkeakoulusta vuonna 2015.

Jaloista on melkoisesti hyötyä arjessa, joten niiden hyvinvointiin kannattaa panostaa. Liian usein ihmiset jättävät jalat ”oman onnensa” nojaan tai eivät kehtaa tulla jalkahoitoon. Pelko pois! Olen nähnyt kaikenlaisia jalkoja ja saanut auttaa ihmisiä mitä moninaisimmissa jalkoihin liittyvissä ongelmissa.  

Tyypillisin asiakkaani kärsii kynsi- ja ihomuutoksia (mm. sisäänkasvaneista tai paksuuntuneista kynsistä, kovettumista, känsistä, syylistä, sieni-infektioiden aiheuttamista muutoksista). Näitä voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä vastaanotolla. Luokseni ovat tervetulleita kaikki alaraajaongelmista kärsivät, myös erityisryhmiin kuuluvat, kuten diabeetikot ja reumaatikot.

”Liian usein ihmiset jättävät jalat ”oman onnensa” nojaan tai eivät kehtaa tulla jalkahoitoon. Pelko pois! Olen nähnyt kaikenlaisia jalkoja ja saanut auttaa ihmisiä mitä moninaisimmissa jalkoihin liittyvissä ongelmissa. ”

Jalkojenhoidon lisäksi teen varpaiden virheasentoihin silikoniortooseja, joiden tavoitteita ovat mm. virheasentojen ennaltaehkäisy tai pahenemisen estäminen sekä varpaiden suojaaminen hankaukselta. Valikoimista löytyy myös muutamia pieniä nivelsuojia pienille hankauma-alueille.

Olen lisäksi koulutettu Footbic-ohjaaja. Halutessasi voimme paneutua kävelyn tai liikkumisen aikana ilmeneviin ongelmiin ja tuumata yhdessä, voisiko niihin vaikuttaa harjoittein tai vaikkapa kenkävalintojen kautta.

Olen puhelias ja helposti lähestyttävä ihminen. Yksi työni parhaista puolista onkin auttamisen ja hoitamisen lisäksi erilaisten ihmisten kohtaaminen.

Vapaa-ajallani lenkkeilen, opiskelen, rentoudun ja yritän joka päivä oppia jotain uutta.  

Iloisia askelia kaikille,

Mira ♥

Millaista jalkohoitoa tarvitset? Lue lisää jalkahoidoista täältä.