Olen Laura ”Kiki”,

Sokerointi-ekspertti

Olen Laura ”Kiki” ja toimin Onnentunteessa pääsääntöisesti sokeroijana, mutta teen myös mm. kulmien- ja ripsien kestovärjäyksiä. Olen valmistunut kosmetologiksi sekä kosmetiikkaneuvojaksi Stadin aikuisopistosta vuonna 2016, jonka jälkeen toimin Kirkkonummella kosmetologina reilu kaksi vuotta. Tämän jälkeen lähdin vielä opiskelemaan matkailua sekä myyntiä, ja tavoitteenani on valmistua jouluna 2022!

Sokerointi on hellävarainen ja nopea, sekä osaavissa käsissä lähestulkoon kivuton karvanpoistomenetelmä. Sokerimassalla voikin poistaa karvoja päästä varpaisiin! Asiakkaakseni ovat tervetulleita sekä miehet että naiset. Olen käynyt sokerointikoulutuksen lisäksi myös erillisen brasilialaissokerointikoulutuksen. Meillä Onnentunteessa ”brassi” onkin tarjolla ainoastaan naisille, mutta muilta alueilta ovat myös miehet tervetulleita poistattamaan karvoja!

Vapaa-ajallani ulkoilen saksanpaimenkoirani kanssa, käyn kuntosalilla ja vietän aikaa ystävieni kanssa. Rakastan matkustelua, mikä selittää myös tämänhetkiset opintoni.

Lämpimästi tervetuloa!

Laura ”Kiki” ♥