Olen Laura-Elina,

Jalkaterapeutti ja hieroja

Olen Laura, koulutukseltani jalkaterapeutti ja hieroja. Olen valmistunut hierojaksi vuonna 2008 Kaustisen evankelisesta kansanopistosta, sekä jalkaterapeutiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2012.

Onnentunteessa meillä on toinenkin Laura, joten selvyyden vuoksi käytämme lisäksi toista nimeäni. 🥰

Minulla on pitkä kokemus jalkaterapeutin työstä, erityisesti diabeettisten sekä reumaattisten jalkaongelmien saralta. Työkokemukseni on painottunut terveysasemille, joissa tutuiksi ovat tulleet monenlaiset jalkaongelmat iho- ja kynsimuutoksista aina kroonistuneisiin jalkahaavoihin. Urani aikana seikkailunhaluni on vienyt minut myös Norjaan, jossa työskentelin kauneushoitolassa tehden niin jalkahoitoja kuin hemmottelevaa tai urheilupainotteisempaa hierontaa.

Onnentunteessa hoitoihini kuuluvat jalkahoidot sisältäen iho- ja kynsimuutoksien hoidon, yksilöllisten varvasortoosien (eli varvastukien ja -suojien) valmistamisen, sekä hieronnat käyttäen klassisen hieronnan tai urheiluhieronnan otteita.

Jalkojenhoidon osalta voimme asiakkaan niin halutessa painottaa vastaanoton diabeetikon tai reumaatikon jalkaongelmiin sekä niiden hoitamiseen.

Harrastan pitkiä vaunulenkkejä puolivuotiaan tyttäreni kanssa äänikirjoja kuunnellen. Musiikkiharrastus on ollut osa elämääni lapsesta lähtien, joskin nykyään aktiivinen viulunsoitto on vaihtunut kitaran sointujen opettelemiseksi lastenlauluja läpi kahlatessa. Hoitoalalla työskenteleminen on kutsumukseni, ja ihmisten kohtaaminen on minulle sydämen asia.

Tervetuloa osaaviin käsiini hoidettavaksi!

Laura-Elina ♥