Kysy ihonhoidosta

Heidi TörnqvistIhotyypit, Kasvojen hoito2 Comments

Kauneushoitola Onnentunteessa annamme luonnollisesti asiakkaillemme myös ihonhoito-ohjeita. Kosmetologimme tekee asiakkaan ihosta analyysin, jotta hoitolassa annettava hoito, sekä ihon hoito kotona olisi mahdollisimman tarkoituksenmukaista.

Ihana kosmetologiharjoittelijamme Marina on tehnyt kauneusvideon erilaisista ihotyypeistä ja Ekopharman tuotesarjoista. Tunnistatko videolta oman ihotyyppisi? Videolta löydät myös erikoistarjouksemme juuri sinulle!

Videolta saat vinkit sopivien tuotteiden valintaan. Esitellyt Ekopharman tuotteet löydät hoitolalta ja verkkokaupastamme onnentunne.fi/kauppa

Tiesithän että Ekopharman tuotteet ovat vegaanisia, valmistettu Suomessa, eikä niitä ole testattu eläinkokein?

Kysy meiltä mitä tahansa ihon hoidosta. Voit jättää kysymyksesi alapuolelle kommenttikenttään tai yksityisviestillä täältä https://onnentunne.fi/yhteystiedot/.

2 Comments on “Kysy ihonhoidosta”

  1. Yritän opiskella ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteista, ja olen vähän hämmentynyt hyaluronihaposta. Luin, että hyaluronihappo ottaa kosteutta mistä ikinä sitä saa, ja että jos kosteutta ei ole ilmassa, se ottaa sen ihosta, jolloin se päinvastoin kuivattaa. Voinko siis väärinkäyttämällä hyaluronihappoa AIHEUTTAA itselleni ryppyjä? Onko talvi-ilmastossa parempi jättää se kokonaan pois ja kosteuttaa vaan muilla tavoin? Mitä kannattaisi tehdä erityisesti silmänympäryksille? Ikä 38, käytössä nyt the ordinaryn tuotteita, ja vaikka ne ovat osin parantaneet ihoa huomattavasti, on silmien ympärille ilmestynyt vain muutamassa viikossa pieniä ilmeryppyjä joita ei aiemmin ollut.

    1. Moi Mira! Kiitos hyvästä kysymyksestä! Hyaluronihappo pystyy sitomaan jopa tuhatkertaisen määrän kosteutta omaan painoonsa nähden. Hyaluronihappo voi joissain tuotteissa imeä kosteutta myös ihosta, mikäli itse tuotteessa tai tuotteen alle laitetuissa tuotteissa ole riittävästi kosteutta ja ilma on kuivaa. Esimerkiksi BTB13- sarjasta löytyy kuitenkin loistava hyaluronihappo-kaksikko, BTB13 Ultimate Moisturizer – Multikosteuttaja 100 ml sekä Moisturizing Cream, joita voi hyvin käyttää myös (ja varsinkin) talviaikaan, kun iho kuivuu normaalia enemmän. Jos olet huomannut ilmejuonteiden ilmestymisen tuotteen käytön aloittamisen jälkeen, kannattaa toki myös kokeilla hoitovettä tuotteen alle, katso täältä esimerkiksi Pro Age- sarjan hieman geelimäinen tuote. Kerro vain, mikäli voin auttaa vielä ihonhoitokysymyksissäsi! Ystävällisin terveisin Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *