Kasvohoidot

varaa-aika (1)

Tule rentoutumaan kasvohoitoon!

Kasvohoito (1 h 30 min)

Kasvohoito tehdään ihotyypin mukaisilla Denova Pron tuotteilla. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti tai ultraäänellä, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, tehoseerumi, hoitovoiteet

Couperosaihon kasvohoito- tarkoitettu herkälle ja punoittavalle iholle, jossa esiintyy couperosan oireita: laajentuneita ja katkeilevia verisuonia. Hoito vähentää tehokkaasti punoitusta ja vahvistaa ihoa

Kuivan ja normaalin ihon kasvohoito- syväkosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä parantaa ihon sävyä. Hoidossa käytettävät tuotteet sopivat myös atooppisen ihon hoitoon.
Rasvoittuvan ja sekaihon kasvohoito- iholle, jossa on laajentuneita ihohuokosia ja joka kiiltää helposti. Hoito vähentää kiiltoa ja tasapainottaa sekä kosteuttaa ihoa.

Rasvoittuvan ja akneihon kasvohoito- iholle, jossa esiintyy mustapäitä ja finnejä ja jonka huokoset ovat laajentuneet. Hoito helpottaa akneongelmia ja vähentää ihon rasvoittumista.

Anti-ageing kasvohoito- suunnattu aikuiselle iholle, jossa esiintyy juonteita sekä erityisen kuivalle ja elottomalle iholle, josta puuttuu elastisuutta

Ihonpuhdistus (1 h)

Ihonpuhdistuksessä käytämme ihotyypin mukaisia Denova Pron hoitotuotteita. Ihonpuhdistus sisältää: kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti tai ultraäänellä, kulmien siistiminen, naamio, tehoseerumi, hoitovoiteet

Ultraäänikasvohoito (90 min)

Ultraääni kiinteyttää ihoa ja tekee ihokudoksesta elastisemman, jolloin esimerkiksi arpikudos pehmenee. Ultraääni auttaa hoidossa käytettyjä tuotteita imeytymään paremmin ihoon. Ultraääni lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ultraäänihoito sopii myös herkkäihoisille.

Ultraäänihoidossa käytämme ihotyypin mukaisia Denova Pron hoitotuotteita. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen sekä mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, kulmien siistimisen, seerumin imeyttämisen ultraäänellä, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet

Express-kasvohoito (30 min)

Express-kasvohoito tehdään ihotyypin mukaisilla Denova Pron tuotteilla. Express- kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoiteet.
Heleyttävä & rauhoittava pikahoito herkälle ja couperosaiholle
Vähentää tehokkaasti punoitusta ja vahvistaa ihoa

Energisoiva & virkistävä pikahoito kuivalle, elottomalle tai väsyneelle iholle
Syväkosteuttaa ihoa sekä palauttaa ihon luonnollisen elinvoiman ja terveen sävyn. Sopii myös tupakoitsijalle virkistämään ihon pintaa ja parantamaan ihon sävyä.

Tasapainottava & puhdistava pikahoito rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle
Vähentää kiiltoa ja tasapainottaa rasvoittuvan ihon toimintaa

Käsintehty mikrohionta kasvoille
Heleyttää ja nuorentaa ihoa hetkessä
Hoidossa käytetään mikrodermabraasiokuorintavoidetta, jonka alumiinioksidikristallikiteet kirkastavat, silottavat ja uudistavat ihoa. Hoito sopii myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, joka kaipaa syvempää puhdistusta. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja ihanan heleä.
Erinomainen pikakaunistus ennen juhlia!

Silottava & elvyttävä hedelmähappohoito 40+ ja 50+ iholle
AHA-hedelmähappohoito sopii erityisesti aikuiselle iholle, jossa esiintyy juonteita, elottomuutta ja jonka elastisuus on vähentynyt. Hoito häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, pinnallisia aknearpia sekä pigmenttimuutoksia.

Mekaaninen ihonpuhdistus Express-kasvohoidon yhteydessä (15 min)

Express- kasvohoitoon voidaan yhdistää myös mekaaninen ihonpuhdistus, mikäli ihossa on epäpuhtauksia. Jos epäpuhtauksia on paljon, suosittelen hoidoksi ihonpuhdistusta (1 h) tai kasvohoitoa (1 h 30 min), joissa mekaanisen ihonpuhdistuksen kesto on pidempi.

Kasvohieronta (45 min)
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, dekolleteen ja kasvojen alueen hieronnan

Kasvojen lymfahieronta (1 h)

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, dekolleteen ja kasvojen alueen hieronnan, hoitovoiteeen. Kasvojen lymfahieronnalla pyritään edistämään imunestekiertoa. Hoito vaikuttaa koko elimistön nestevirtaukseen, vaikka hoidossa käsitellään vain yksittäistä kehon aluetta, tehokkain vaikutus on kuitenkin hoidettavalla alueella. Hieronta toteutetaan kevyin pumppausottein.

Kasvolymfa:
* auttaa poistamaan turvotusta ja ennaltaehkäisee turvotuksen syntyä
* tuntuu mielyttävältä ja rentouttaa
* parantaa ihon aineenvaihduntaa
* rauhoittaa ihoa
* tehostaa hoitoaineiden vaikutusta
* aktivoi ihon toimintoja ja pehmentää ihoa
Kasvolymfaa suositellaan:
* väsymyksestä tai esim. suolaisesta ruokavaliosta aiheuttamasta turvotuksesta kärsiville
* harmaalle, huonosti toimivalle iholle
* couperosaiholle
* herkälle, punoittavalle iholle
* ikääntyvän ihon hoitoon
* arville (parantumisvaiheessa oleville)

Tehokkaimmat tulokset kasvolymfalla saavutetaan sarjahoidolla, suosittelen 10-20 kerran sarjaa 2-3 vuorokauden välein, jonka jälkeen ylläpitohoidot

Hoidon esteet:
* pahanlaatuiset kasvaimet tai niiden epäily
* akuutit ihosairaudet ja tulehdukset ihossa tai elimistössä
* verisuonitukokset
* vaikeat sydämen toimintahäiriöt
* hammas- tai ientulehdukset
* sairaudesta aiheutuva turvotus
* paha allergia/astma
* imusuoniston sairaudet
* munuaissairaudet
* vaikea akne
* krooninen päänsärky
* kasvohermohalvaus
* kirurgiset toimenpiteet
* kilpirauhasen toimintahäiriöt
* krooniset tulehdustilat

Hoidon jälkeen:
* nauti runsaasti vettä
* tarkkaile omia tuntemuksiasi, lepäile tarvittaessa
* raskasta liikuntaa ja saunomista tulee välttää saman päivän aikana

Erikoiskasvohoidot:

Mikroneulaus (n. 45 min)

Mikroneulauksessa ihon pintakerrokseen tehdään tuhansia ohuita mikrokanavia mikroneustelan avulla. Pienen pienet mikrovauriot stimuloivat ihon luonnollisia paranemismekanismeja, mikä saa ihon uudistamaan itseään nopeammin ja tehokkaammin. Lisäksi mikrokanavat avaavat suoran tien kosmetiikan vaikuttaville aineille, mikä moninkertaistaa hoidossa käytettävien seerumien tehon. Mikroneulauksen vaikutus ihoon on hyvin selvä ja konkreettinen. Säännöllisen mikroneulauksen seurauksena iho muun muassa kiinteytyy, napakoituu ja silottuu ja sen pigmenttimuutokset tasoittuvat. Vaikka neulauksen syvät vaikutukset vaativat säännöllistä ja pitkäjänteistä hoitoa, jo yksittäinen neulauskerta heleyttää ihoa kauniisti.

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoitomuoto kaikille, jotka haluavat pitkittää ihonsa nuorekkuutta. Erilaisista iho-ongelmista se sopii ryppyjen ja arpien häivyttämiseen, auringon vaurioittaman ihon virkistämiseen sekä suurihuokoisisen, paksun, arpisen ja rasvaisen ihon hoitoon. Lisäksi neulausta käytetään henkilöille, joilla on sydänsairauksia tai sydämentahdistaja tai heille, jotka eivät muutoin siedä sähköön pohjautuvia hoitoja. Mikroneulausta ei suositella raskaana oleville, diabeetikoille eikä tulehtuneelle iholle.

Hoidon vaikutukset:

  • auttaa ihoa toimimaan paremmin ja nopeammin
  • kiinteyttää ja silottaa
  • tasoittaa arpia
  • uudistaa tehokkaasti
  • vahvistaa
  • vaalentaa pigmenttimuutoksia
  • tasapainoittaa talituotantoa

Ensimmäiseen hoitoon sisältyy henkilökohtainen mikroneulaustela. Samalla telalla voidaan tehdä kuuden kerran sarjahoito.

Acid Fusion 3.0 (n. 30 min)

Välittömät tulokset-Hellävarainen-Hapon hyödyt vuoden ympäri

Bielendan innovatiivinen uuden sukupolven Acid Fusion 3.0 happohoito antaa välittömiä tuloksia ilman voimakasta kuorintaa. Ihoa korjaava pikahoito sopii kaiken ikäisille epäpuhtaan ihon hoitamiseen sekä juonteiden ja rakenteen silottamiseen. Hoidossa yhdistyy happojen tehokkuus hellävaraiseen koostumukseen- hoito sopii ympärivuotiseen käyttöön ja myös iholle, joka ei muuten kestä happokuorintoja tai muita kuorivia tuotteita. Lopputuloksena puhtaampi, pehmeämpi ja tasaisempi iho!

Kaksi naamiota & viisi tehokasta happoa

Kahden naamion yhteisvaikutus ja viiden hapon yhdistelmä kukistavat tehokkaasti epäpuhtauksia ja korjaavat ihon rakennetta. Naamioissa yhdistyvät atsalaiinihapon, salisyylihapon, mantelihapon, sitruunahapon ja laktobionihapon parhaat puolet. Geeli- ja voidenaamion koostumukset täydentävät toisiaan ja niiden yhdistämät hapot kuorivat ihoa sekä pinnallisesti että tunkeutuvat syvempiin kerroksiin normalisoiden ihon toimintaa. Hapot ehkäisevät aknea aiheuttavaa bakteerikasvua, avaavat tukkeumia ja tasoittavat ihon sävyä. Naamiot sisältävät myös ihona rauhoittavaa allantoiinia, joka tekee hoidosta poikkeuksellisen hellävaraisen. Tämä takaa turvallisen hyötymisen happojen vaikutuksesta.

Uuden sukupolven pikahoito

Iholle jätettävien naamioiden vuoksi hoito on nopea, kesto alle puoli tuntia. Naamiot vaikuttavat iholla 7-10 tuntia eli pääset hyötymään naamioiden todella pitkästä vaikutusajasta. Vaikutusajan päätteeksi peset itse naamiot kasvoiltasi. Saat välittömät hoitotulokset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Hoitoa suositellaan otettavan 1-8 kertaa 7-10 päivän välein.

Hoidon hinta on 85 €, viiden kerran sarjahoitona 350 € (á 70 €).

Laser Lifting- kasvohoito (60 min)

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, LED-valoterapian, seerumin ja naamion yhdistettynä ultraääneen, leväkasvonaamion sekä hoitovoiteet. Bielendan Laser Lifting- kasvohoito on saanut inspiraationsa esteettisen kirurgian laserhoidoista. Hoidossa käytettävät ultraääni ja LED- valoterapia yhdistettynä tehokkaaseen Laser Lift- yhdisteeseen stimuloivat kollageenin tuotantoa tehokkaasti ja ehkäisevät ihon valovanhenemista. Tuloksena kiinteytynyt, elastinen ja kirkkaan sävyinen iho.

AHA- hedelmähappohoito (30 min tai 60 min)

Denova Pro hedelmähappohoito on ihon kuorintahoito, joka tehokkaasti poistaa ihon kuollutta pintasolukkoa, nopeuttaa ihon luonnollista uusiutumista sekä parantaa ihon kiinteyttä ja sävyä.

Iho näyttää hoidon jälkeen kirkkaammalta ja tuntuu pehmeämmältä. Hoito
* häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, pinnallisia aknearpia sekä pigmenttilaikkuja.
* puhdistaa ja kuorii tehokkaasti rasvoittuvaa ihoa, poistaen tukkeumia.
* sopii loistavasti myös kuivalle ja elottomalle iholle

Suositellaan myös muutamaa päivää ennen juhlia!

Hoito saatavilla vain syksystä alkukevääseen.

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla kerran viikossa/kerran kahdessa viikossa.

Vaihtoehdot AHA-hoidoista:

AHA-hedelmähappohoito (60 min) 
Hoidon sisältö: alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, mekaaninen puhdistus tai hieronta, naamio ja hoitovoiteet

AHA-hedelmähappo-pikahoito (30 min) 
Hoidon sisältö: alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, naamio ja hoitovoiteet

 

Selän ihonpuhdistus (1 h)

Selän ihonpuhdistuksen tarkoitus on poistaa epäpuhtauksia selän alueelta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston ja naamion