Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava ja virkistävä hoitomuoto. Se yhdistää tuhatvuotisen Auervedaan perustuvan hierontaperinteen sekä niska-hartiaseudun hieronnan. Auervedan mukaan terveys perustuu fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoon. Eksoottisesta nimestään huolimatta kyse on länsimaiseen kiireiseen elämäntapaan sopivasta rauhoittavasta hieronnasta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita.

Hoitoa suositellaan muun muassa lihasjännitykseen, päänsäryn hoitoon, edistämään tervettä hiusten kasvua, silmien rasitukseen, keskittymiskyvyn parantamiseen, väsymykseen, parantamaan unenlaatua sekä stressin hallintaan.

Intilainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartoiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden kulkeutuminen paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Kun kudokset rentoutuvat, lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja.

Hoito kestää noin 40 minuuttia.

Hoito tapahtuu asiakkaan istuessa tavallisella tuolilla. Hoidossa käytetään kasviöljyn lisäksi eteeristä öljyä vahvistamaan hoidon tavoitetta. Hieronta voidaan tehdä asiakkaan toiveen mukaan myös ilman öljyjä. Intilalaista päähierontaa suositellaan sarjahoitona vähintään 4-5 hoitokertaa. Ensimmäiset hoitokerrat kerran viikossa ja myöhemmät hoitokerrat esimerkiksi kerran kuussa

Hoito sopii erinomaisesti myös yksittäisenä hoitona hemmotteluun!

Hoidon vasta-aiheet: korkea tai matala verenpaine, tulehdus tai ihosairaus hierottavalla alueella, verisuonen pullistuma ohimon seudulla, vatsaflunssa, korkea kuume, infektio, tuore onnettomuus, vamma tai leikkaus, kaulavamma, päävamma, syöpä tai muu vakava sairaus.

Tarjous: Viisi hoitokertaa neljän hinnalla yhteensä 180 €.