Onnentunteesta on saatavilla myös kokonaan hajusteeton kasvohoito. Hoito sopii niin hajusteherkille kuin kenelle tahansa, joka haluaa vähentää hajustekuormaansa.


Tämä tunnin pituinen hoito on aivan ihanan rauhoittava ja hoitava kokonaisuus ihollesi sekä rentouttava kokemus mielellesi. Hoidossa käytetään tehokkaasti ihoa hoitavia tuotteita, mutta hoito ei vaadi palautumisaikaa vaan olet hoidon jälkeen valmis jatkamaan päivän suunnitelmiasi.


Ennen hoidon aloitusta valitaan sinun ihollesi parhaiten ihosi tämän hetken kuntoon sopiva vaihtoehto: tehokosteuttava tai syväpuhdistava.

Tehokosteuttava hajusteeton kasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymi- tai happokuorinnan, lymfaattisen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. 

Tehokosteuttava kasvohoito sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Hoito on hyvä tehokosteuttaja myös akneiholle lääkehoidonkin aikana (kuorinta ja kuorinnan teho määritellään tällöin lääkekuurin mukaan).

Syväpuhdistava hajusteeton kasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, happokuorinnan, naamion ja hoitovoiteet.

Syväpuhdistava hoito sopii loistavasti pintakuivalle iholle, jossa tukkeumia, epätasaisuutta ja epäpuhtauksia jonkin verran tai runsaastikin.

Hoitoon voidaan yhdistää myös mekaaninen ihonpuhdistus +18 €

Hoidoissa käytetyt tuotteet

Hajusteettomassa kasvohoidossa käytämme Ekopharman ja BTB13- sarjojen hajusteettomia tuotteita. Ekopharma on kotimainen, suomalaisiin marjoihin pohjautuva luonnonkosmetiikkasarja ja BTB13 on sekin kotimainen, medikaalinen hoitosarja ihon erilaisten ongelmien hoitoon.


Hajusteeton kasvohoito (60 min) 90 €

Huomioithan, että Onnentunne ei ole täysin hajusteeton kauneushoitola. Mikäli olet erittäin hajusteherkkä, suosittelemme sinun varaavan päivän ensimmäisen hoitoajan, jolloin hoitolassa ei vielä ole käytetty hajusteisia tuotteita.

Tiesitkö? Hajusteallergiasta kärsii noin 2-3 % väestöstä ja hajusteyliherkkyydestä 10- 40 %. Hajusteallergiassa ilmenee kosketusihottumaa ja se on helpompi diagnosoida allergiatesteissä. Hajusteherkkyys taas saattaa sekoittua helposti allergia- ja astmaoireisiin eikä sitä pystytä todentamaan millään testeillä ja hajusteherkkyyden hoitokin on haastavaa.
Lue lisää hajusteherkkyydestä ja – allergiasta täältä.