Bielenda Professional- kotihoitotuotteet

Bielenda Professional on saanut inspiraationsa luonnon ainesosista ja tehokkaista hoitomenetelmistä. Bielendan tuotekehityksessä luonnon tehoaineet yhdistyvätkin huipputeknologiaan ja uusia mielenkiintoisia hoitoja ja hoitotuotteita lansaarataan säännöllisesti.

Bielenda Professional on sydämmellinen, puolalainen perheyritys, jonka sieluna on luonnon kunnioitus ja intohimo ihonhoitoa kohtaan. Bielenda Professional on kotimaansa Puolan suosituin hoitolasarja. Kaikki tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan Bielendan omassa laboratoriossa Krakovassa.


Acid Fusion 3.0- kotihoitotuotteet sekaiholle, akneiholle, aknearville, juonteiden siloittamiseen

Tuotteet sopivat seka-rasvoittuvalle iholle epäpuhtauksien nujertamiseen ja ehkäisyyn, ihon epätasaisuuksien tasoittamiseen ja iholle, jossa värimuutoksia tai juonteita.
__________
Viilentävä ja kuoriva puhdistusgeeli 200 ml

Bielenda viilentävä ja kuoriva Acid Fusion- puhdistusgeeli
Bielenda viilentävä ja kuoriva Acid Fusion- puhdistusgeeli: epätasaiselle iholle, jossa voi esiintyä myös värimuutoksia tai juonteita. Seborrean hoitoon. Käyttö: Levitä geeliä kostutetulle iholle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein. Poista haalealla vedellä. Käytä kahdesti päivässä. Ei silmänympärysiholle. Viimeistele Mantelihappokasvovedellä.

Mantelihappokasvovesi 200 ml

Bielenda Mantelihappokasvovesi Acid Fusion 3.0
Epätasaiselle iholle, jossa voi esiintyä myös värimuutoksia tai juonteita. Seborrean hoitoon. Käyttö: pyyhi iho kasvovedellä kostutetulla vanulapulla geelipuhdistuksen jälkeen. Suositellaan käytettäväksi kahdesti päivässä. Vältä silmänympärysihoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korjaava kasvovoide 24/7 50 ml

Bielenda Acid Fusion 3.0 Korjaava kasvovoide
Epätasaiselle iholle, jossa voi esiintyä myös pigmenttimuutoksia tai juonteita. Seborrean hoitoon. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle 1-2 kertaa päivässä. Soveltuu erinomaisesti etenkin yökäyttöön. Vältä silmänympärysihoa.

Hinta 29 €/kpl

Acid Fusion 3.0- tuotteiden vaikuttavia aineita:
💎Mantelihappo
💎Maitohappo
💎Pantenoli
💎Mentoli
💎Atselaiinihappo
💎Salisyylihappo
💎Allantoiini