Bielenda- erikoiskasvohoidot

 

 

BIELENDA ERIKOISKASVOHOIDOT
Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla!

Bielenda Professional on palkittu hoitolasarja, joka on kehitetty tehokkaimmista LUONNON AINESOSISTA.

Bielenda-erikoiskasvohoidot takaavat erinomaisia, NÄKYVIÄ HOITOTULOKSIA jo ensimmäisellä hoitokerralla. Tulokset myös pysyvät pitkään, sillä hoidot eivät korjaa vain iho-ongelmaa vaan HOITAVAT IHOA KOKONAISVALTAISESTI.

Bielendan laboratoriot tutkivat jatkuvasti luonnon ainesosia löytääkseen parhaat reseptit hoitotuotteisiin.

Uuden sukupolven kirkastava C-VITAMIINIYHDISTE, ihoa uudistavat ARGANPUUN KANTASOLUT, LEVÄNAAMIOT ja tehokkaat HAPPOYHDISTELMÄT antavat parhaan mahdollisen hoitotehon. Näistä mielenkiintoisista hoidoista löydät varmasti monta uutta suosikkia!

HYDRA-HYAL
Tehokosteuttava kuivan ihon pelastaja, joka silottaa alkavat juonteesi!

Ainutlaatuinen hyaluronihappohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA-HYAL-teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan näköisen. HYDRA-HYALin sisältämä hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja! Se sitoo ihoon kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Tuotteiden sisältämät heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita ”rentouttamalla” kasvojen lihaksia. HYDRA-HYAL hyaluronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. Melkein jokaisella on ihossaan kuivuutta varsinkin talvisin, ratkaisu kuivuuteen on HYDRA-HYAL. Hoito on silminnähden erittäin kosteuttava!

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, hyaluronihappo entsyymikuorinta, 3,5 % hyaluronihapposeerumin imeytys, kasvohieronta, kaksoisnaamio: kohottava hyaluronihapponaamio sekä levä-kipsinaamio, hartioiden ja dekolteen hieronta sekä hoitovoiteet.

PIKAKAUNISTAVA KULTAHOITO
Hehkua ja heleyttä ihollesi niin arkeen kuin juhlaan!

Bielendan kultahoidon avulla näytät parhaimmaltasi! Hoito kiinteyttää ja heleyttää aikuista ihoa ja sopii erinomaisesti myös pikakaunistajaksi ennen juhlia. Tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa, joka edistää ihon aineenvaihduntaa, silottaa ilmejuonteita, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Hoitotulokset näkyvät välittömästi ja iho näyttää hoidon jälkeen upealta!

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, ihotyyppisi mukainen kuorinta, kiinteyttävä kultaseerumi imeytettynä rentouttavan kasvohieronnan kera, kaksoisnaamio: merilevä-kultanaamio sekä kiinteyttävä kultanaamio, hartioiden ja dekolteen hieronta sekä hoitovoiteet. Hellävaraiset hoitotuotteet sopivat herkällekin iholle.

RETI-VIT C
Kuulaat kasvot kirkastavalla tehohoidolla!

Aktiivisesti ihoa uudistava ja kirkastava RETI-VIT C-hoito perustuu innovatiiviseen yhdistelmään uuden sukupolven ainesosia. C-vitamiini yhdessä retinolin ja C-5 C peptidin kanssa aktivoivat kollageenintuotantoa ja häivyttävät pigmenttimuutoksia. Tehokas kuorinta toimii iholla kolmivaikutteisesti: mekaanisesti, kemiallisesti ja entsymaattisesti. Tuloksena ihon sävy kirkastuu, pigmenttimuutokset vaalenevat ja juonteet silottuvat näkyvästi jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Tähän miellyttävän tuntuiseen hoitoon jää helposti koukkuun!

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, 30 % kirkastava C-vitamiinikuorinta, 13 % RETI-VIT C tehotiivisteen imeytys iholle ultraäänen ja Led-valokäsittelyn avulla, kaksoisnaamio: kirkastava RETI-VIT C kasvonaamio sekä levä-kipsinaamio, hartioiden ja dekolteen hieronta sekä hoitovoiteet.

ANTI-AKNE
Puhdistava hoito, jonka avulla voit jättää hyvästit aknelle!

Akne on yleinen iho-ongelma, arviolta 50-90 % murrosikäisistä kärsii aknesta. Akneiho kaipaa tehokkaita kuorivia ja antibakteerisia tuotteita. Bielenda on kehittänyt kokonaisvaltaisen hoito-ohjelman aknea vastaan. Hoito sopii kaiken ikäisille. Anti-aknehoito pohjautuu monipuoliseen yhdistelmään erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia ainesosia. Hoito suositellaan aloitettavan kotona viikkoa ennen varsinaista hoitoa esikuorinnalla. Hoitolassa suoritetaan kuorinta erittäin tehokkaalla 40 % happokuorinnalla. Hoito ehkäisee aknea, pitää ihon puhtaampana ja mattapintaisena sekä sen sävyn kirkkaampana. Hoidon tulokset näkyvät ihossa välittömästi ja pysyvät pitkään.

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, esikuorinta,

40 % salisyyli+atselaiini+manteli+maitohappokuorinta, rauhoittava sinkkinaamio, rentouttava hartioiden ja dekolteen hieronta sekä hoitovoiteiden imeytys.

ACID FUSION 3.0
Hellävarainen uuden sukupolven pikahoito epäpuhtaalle iholle.

Innovatiivinen Acid Fusion 3.0- happohoito antaa välittömiä tuloksia ilman voimakasta kuorintaa. Ihoa korjaava pikahoito epäpuhtaan ihon hoitamiseen sekä juonteiden ja rakenteen silottamiseen. Hoidossa yhdistyvät atselaiinihapon, salisyyslihapon, mantelihapon, sitruunahapon ja laktobionihapon parhaat puolet. Hapot ehkäisevät aknea aiheuttavaa bakteerikasvua, avaavat tukkeumia ja tasoittavat ihon sävyä. Hellävaraisen koostumuksen ansiosta hoito sopii ympärivuotiseen käyttöön ja myös iholle, joka ei muuten kestä happokuorintoja tai muita kuorivia tuotteita. Lopputuloksena puhtaampi, pehmeämpi ja tasaisempi iho!

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, ihon valmistelu happokuorintoihin, sekä geelimäinen ja voidemainen happonaamio. Naamiot imeytetään iholle rentouttavan kasvohieronnan avulla ja jätetään vaikuttamaan 7-10 tunnin ajaksi. Naamioiden koostumukset täydentävät toisiaan ja hapot kuorivat ihoa sekä pinnallisesti että tunkeutuen syvempiin kerroksiin normalisoiden ihon toimintaa. Naamiot sisältävät myös rauhoittavaa allantoiinia, joka tekee hoidosta poikkeuksellisen hellävaraisen ja ihoystävällisen. Vaikutusajan jälkeen naamiot pestään kotona pois. Naamioiden pitkä vaikutusaika takaa välittömät hoitotulokset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

POWER OF NATURE
Puhdistava ja uudistava hoito, joka tehokkaasti palauttaa ihosi luonnollisen toiminnan!

Kiireinen elämänrytmi, stressi, liian vähäinen veden juonti, epäsäännöllinen unirytmi, auringon säteily ja ilmansaasteet rasittavat ihoasi. Stressaantunut iho kuivuu, se näyttää ikäistään vanhemmalta, siihen muodostuu juonteita, ihon sävy harmaantuu, veltostuu ja ärtyy helposti. Nämä ihon oireet ovat valitettavan tuttuja monille meistä. Power of Nature- hoito sopii elottomalle, rasittuneelle, tukkiutuneelle ja kuivalle iholle. Monitehoinen hoito auttaa parantamaan ihon kuntoa ja sävyä välittömästi. Tuotteet pohjautuvat luonnon tehoaineisiin aktiivihiileen ja etanauutteeseen, joiden yhteisvaikutus on puhdistava ja uudistava. Ne auttavat ihoa poistamaan kuona-aineita ja epäpuhtauksia sekä tasoittavat arpia samalla, kun rauhoittavat ihoa. Tuotteiden sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta muodostaen iholle suojaavan kalvon ja lukitsemalla kosteuden iholle. Hoidon tuloksena ihosi on silminnähden kirkkaampi, tasaisempi ja puhtaampi- ilman juonteita!

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, kolmitehoisesti vaikuttava magneettikuorinta: kuorii ihoa entsymaattisesti, mekaanisesti sekä magneetin avulla vetäen epäpuhtauksia ihosta puoleensa, uudistava ja ravitseva voidenaamio, rentouttava kasvohieronta, korjaavan etanaseerumin imeyttäminen, puhdistava aktiivihiili-merilevänaamio, hartioiden ja dekolteen alueen hieronta sekä hoitovoiteet.

LASER LIFTING
Kiinteyttä ja kauneutta kohottavalla AntiAge-hoidolla!

Laser Lifting-hoito on saanut inspiraationsa esteettisen kirurgian laserhoidosta. Hoidossa käytettävät ultraääni ja LED-valoterapia yhdistettynä tehokkaaseen Laser-Lift-yhdisteeseen stimuloivat kollageenin tuotantoa ja ehkäisevät ihon valovanhenemista. Tuotteet ovat tehokkaita ja laitehoito miellyttävän tuntuinen ja kivuton. Hoidon tuloksena on kiinteytynyt, elastinen ja kirkkaan sävyinen iho.

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, ihotyyppisi mukainen kuorinta, LED-valoterapia, Laser Lifting 2in1 hydrogeelinaamio imeytettynä ultraäänellä, rentouttava kasvohieronta, erittäin rauhoittava merilevänaamio, hartioiden ja dekolteen alueen hieronta sekä hoitovoiteet.

ARGAN KANTASOLUHOITO
Nuoruuden eliksiiriä ihollesi!

Argania on kutsuttu jo pitkään nuoruuden eliksiiriksi. Hoidossa hyödynnetään kosmetiikan maailmassa ainutlaatuista sveitsiläistä PhytoCellTecArgan- kantasoluteknologiaa, joka mahdollistaa ihoa kiinteyttävien kantasolujen työntymisen ihoon sekä arganin hyötyjen maksimoimisen ihonhoidossa. Koe laadukkaiden hoitotuotteiden teho ja ennennäkemättömät hoitotulokset!

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, Argan-kuorinta, pitkä rentoutushieronta kasvojen, kaulan, hartioiden ja dekolteen alueelle uudistavalla Argan-hierontamoussella, Argan kasvoseerumin imeyttäminen, Argan merilevänaamio sekä hoitovoiteet.

SENSITIVE SKIN
Ihoa vahvistava hoito herkälle ja couperosa iholle sekä ruusufinnin hoitoon

Herkkä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Hoitotuotteiden tulisi olla samanaiaikaisesti tehokkaita, mutta hellävaraisia. Sensitive Skin- hoitolinjan tuotteet ovat hyvin pelkistettyjä ja niihin on valittu tarkkaan vain keskeisimmät raaka-aineet: laktobionihappo ja atselaiinihappo uudistavat hellävaraisesti ihoa ja stimuloivat ihon uusiutumista ilman kuorivaa ja ihoa ärsyttävää vaikutusta. Niiden avulla saat hoidettua ja vahvistettua herkkää ihoa pitkäjaksoisesti ympäri vuoden ja saat hyviä hoitotuloksia! Tuotteet eivät sisällä lisättyjä väriaineita, allergeeneja eikä hajusteita. Kokeile ja hankkiudu hoidon avulla eroon iho-ongelmistasi!

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, 20 % tai 40 % laktobionihappokuorinta, rauhoittava laktobionihapponaamio, pitkä hartioiden ja dekolteen alueen hieronta sekä hoitovoiteet.

SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO
Kaunis ja kiinteä katse tehokkaalla täsmähoidolla!

Herkkä ja ohut silmänympärysiho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Riittämätön uni ja ravinto, tupakointi, UV-säteily ja päivittäiset hoitorutiinit ja varsinkin rutiinien puute näkyvät silmänympärysihossa välittömästi. Alppiruusun kantasolut yhdessä peptidien kanssa vahvistavat ihon omia kantasoluja, napakoittavat ihoa ja silottavat pienimpiäkin ilmejuonteita. Hoito saa kasvojen ilmeen piristymään hetkessä häivyttäen juonteet, heleyttäen ihoa ja kohottaen katsetta välittömästi. Hoitotulokset nähtyäsi olet varmasti haltioissasi!

Hoidossa tehdään alkupuhdistus, hellävarainen entsyymikuorinta, kiinteyttävän peptidiseerumin imeyttäminen hieronnalla, kohottava voidenaamio, Merilevä-ruusunaamio sekä korjaava geelivoide hoitovoiteeksi.