Luukku 7

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerro meille, miksi sinä valitset Onnentunteen? Missä onnistumme erityisen hyvin ja mikä on sinulle tärkeintä kauneushoitolakäynnissä!

Tiedäthän, että voit kertoa meille aina myös kehitysehdotuksia. Otamme niitä mielellämme vastaan, koska haluamme Onnentunteen olevan paikka juuri sinulle 

______________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Joulukortit ilmaston hyväksi!

Lähetätkö joulukortteja?

Toinen Onnentunteen hyväntekeväisyyskohteista joulukuussa on ilmastoapu.fi. Kun hankimme siskon kanssa yhteistä joululahjaristeilyä, halusin kompensoida tuon risteilyn aiheuttaman hiilijalanjäljen meidän viiden hengen porukan osalta. Ilmastoapu.fi- sivusto on todella helppo käyttää ja heidän verkkokaupastaan löytyy monenlaisia ”tuotteita”. Voit valita sieltä esimerkkinä tuo laivamatkustus, minkä risteilymatkan haluat kompensoida, meillä esimerkiksi Helsinki- Tukholma. Siellä on myös muun muassa Euroopan lentomatkat, Euroopan ulkopuolelle suuntautuvat lentomatkat ja erilaiset ruokavaliot.

Huomasin sivuilla joulutervehdykset ja joulukortit. Sieltä pystyi valitsemaan joko sähköisen joulutervehdyksen tai 10 kpl joulukortteja. Molemmat sisälsivät 1000 kg:n hiilidioksidikompensoinnin!

Päätin valita laivamatkan kompensointi- tuotteen sijasta joulutervehdykset (koska tuo kompensointikilojen määrä oli tässä tuotteessa suurempi kuin viiden hengen laivamatkan kompensointi, 5*136 kg) ja lähettää joulutervehdykset tänä vuonna, vaikka sitä en ole aiemmin tehnyt!

Siispä, jos joulukortit/- tervehdykset kuuluvat sinun jouluusi, miksi et tekisi samalla hyvää myös ilmastolle? Ilmastoavun kauppa löytyy täältä: https://ilmastoapu.fi/verkkokauppa

Kompensoinnista saa aina myös kuvassa näkyvän sertifikaatin 👍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s