LUUKKU 16

LUUKKU 16: Hyväntekeväisyystapahtumamme tunnelmia

Päässäni on muhinut jo parin vuoden ajan ajatus jonkinlaisen hyväntekeväisyystapahtuman järjestämisestä. Monelle asiakkaalleni olenkin tässä syksyn aikana sanonut, että nyt kun olen saanut Suvin työkaverikseni hoitolalle, enkä enää työskentele yksin, olen saanut tämän syksyn aikana myös paljon enemmän näitä ideoitani toteutettua! 😀

Onnentunteen Heidi (oik) ja Suvi

 

Vaikka Onnentunne on kooltaan pikkuinen, alle 40 neliötä, meidän molempiin hoitohuoneisiin mahtuu silti kaksi hoitopetiä vierekkäin. Perjantaina 1.12.2017 meillä olikin neljäpaikkainen hoitola ja neljä osaavaa opiskelijaa hoitoja tekemässä. Asiakkaat saivat valita hemmottelupakettiinsa kolme ”käsittelyä”: ripsien värjäyksestä, kulmien värjäyksestä, kasvohieronnasta, niska-hartiahieronnasta, käsihieronnasta ja jalkahieronnasta. Hemmottelupaketin hinta oli 30 € ja hoidon kesto n. 40 minuuttia. Hoitojen tuotto lahjoitettiin kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

 

Kun marraskuun alkupuolella julkaisimme ajat näihin hyväntekeväisyyshoitoihin varattaviksi, ne menivät kaikki alle vuorokaudessa! Meillä oli aluksi varattavissa aikoja vain kolmelle opiskelijalle, koska jouduimme hieman metsästämään neljättä hoitopetiä. Se löytyikin yllättävän läheltä, meillä hierojana perjantaisin työskentelevältä Teemulta! Kun avasimme neljännen opiskelijan ajat varattavaksi, menivät nekin kuin kuumille kiville! Tuntui kyllä tosi hyvältä, että tapahtuma sai jo tuossa vaiheessa niin paljon kiinnostusta osakseen.

Saimme muuten jo ennen tapahtumaa paljon palautetta asiakkailtamme siitä, kuinka ihanaa on, että järjestämme tälläisen hyvän mielen tapahtuman. Mikäs sen ihanempaa, kun tulla hemmotteluun ja auttaa samalla vähävaraisia joulujärjestelyissä.

Tapahtumaamme liittyi myös lahjakorttikampanja: marraskuun aikana ostetuista lahjakorteista lahjoitimme jokaisesta 5 € hyväntekeväisyyteen.

Valitsimme hyväntekeväisyys”kumppaniksemme” Brother Christmasin, koska olimme lukeneet paljon hänen järjestämistään hyväntekeväisyystempauksista. Suuri osa näistä tarinoista saa kyllä itselläni kyyneleet kihoamaan silmiin!

Kysyimme muutamalta muultakin alueen yritykseltä, haluaisivatko he lähteä mukaan tapahtumaamme. Lounasravintola Lounastamo tarjosi tapahtumaan aivan ihanat herkut, tarjolla oli suussasulavaa omenapiirakkaa, pipareita ja glögiä. Suosittelen muuten tutustumaan Lounastamon lounaaseen, siellä on arkisin tarjolla todella runsas ja maukas buffet!

Tapahtumassa järjestämäämme arvontaan saimme lahjoituksena palkinnot ihanilta yhteistyökumppaneiltani A Class Beauty Oy:ltä sekä Face Helsinki Ky:ltä. A Class Beautyn kautta päätyvät hoitolalle HydraFacialin sekä SoPolishin tuotteet ja Face Helsingiltä Paesen, Ziajan, Denova Pron sekä Bielendan tuotteet.

Perjantaina 1.12. Hemmottelua &Hyväntekeväisyyttä- tapahtumamme käynnistyi mukavissa merkeissä. Kävimme Suvin ja mieheni Lassen kanssa Lounastamossa lounaalla ja sitten saavuimme suurten kantamustemme kanssa hoitolalle. Tapahtumamme käynnistyi jo hieman ennen kahta ensimmäisen asiakkaan saavuttua hyvissä ajoin paikalle. Reippaat opiskelijat hoitivat asiakkaita, me keskityimme seurusteluun ja glögittelyyn asiakkaiden kanssa. Välillä hoitolalla oli melkoisia ruuhkapiikkejä, koska hoidossa oli aina neljä henkilöä kerrallaan ja seuraavat jo odottivat vuoroaan sekä paikalla kävi myös paljon lahjakorttien ostajia ja muita paikalle avoimiin oviin kutsumiamme ihmisiä. Tunnelma koko päivän oli kuitenkin todella positiivinen, kuten kaikissa muissakin järjestämissäni tapahtumissa. Se onkin yksi syy, miksi haluan tällaisia tapahtumia järjestää, niistä kun tulee ja jää pitkäksi aikaa niin hyvä mieli itselle! On ihana päästä jutustelemaan ihanien asiakkaideni kanssa vähän kaikesta, hoidoissa kun kuitenkin yritän olla enimmäkseen hiljaa, jotta asiakkaat pääsevät nauttimaan olostansa rauhassa. Saimme tosi paljon kiitoksia päivän aikana tapahtuman järjestämisestä. Tällaisille siis selkeästi on kysyntää jatkossakin! 🙂

Kaikki sujui päivän aikana hienosti, vaikka yksi opiskelijoista julkisen liikenteen vuoksi vähän myöhästyi ja välillä olimme ihan pihalla siitä, kuka asiakas oli menossa kenellekin opiskelijalle hoidettavaksi. Tapahtumaan oli tullut vain yksi viime hetken peruutus ja senkin osalta kävi niin hienosti, että eräs hoitolalle muuten vaan piipahtamaan saapunut asiakas nappasi ajan itselleen! Opiskelijoilla oli siis kaikilla kalenterit täynnä, ehtivät hekin silti pieniä taukoja pitämään ja muun muassa herkuistakin nauttimaan!

Marraskuun aikana myymiemme lahjakorttien ja tapahtuman hyväntekeväisyyssumma oli yhteensä 950 €. Olemme tällä viikolla saaneet Brother Christmasilta kahden perheen yhteystiedot ja olemme tänään suuntaamassa joululahjaostoksille! Otin yhteyttä perheisiin ja saimme lasten joululahjatoiveet heiltä. Lasten lahjojen lisäksi toimitamme lisäksi perheille lahjakortit, joilla he saavat ruuat joulupöytään!

Tarinamme tempauksestamme jatkuu vielä, kunhan saamme lahjoitukset perille asti! Pysy kuulolla!

Ihanaa joulun odotusta, se onkin jo kohta täällä!

<3<3<3 Heidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s