Bielenda Carbo Detox- aktiivihiililinja

Miksi aktiivihiili?
Aktiivihiiltä kutsutaan kosmetiikassa mustaksi timantiksi, sillä se on täydellinen ainesosa rasvoittuvalle ja sekaiholle. Aktiivihiilellä on antibakteerisia, puhdistavia ja supistavia ominaisuuksia. Voimakkaan imukyvyn ansiosta se on erinomainen ainesosa ihon syväpuhdistamiseen. Aktiivihiili toimii kuin magneetti veten puoleensa ihon toksiineja, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia niin ihon pinnalta kuin sen syvemmistä kerroksista. Aktiivihiilen avulla puhdistat huokosia, tasoitat ihon sävyä ja ehkäiset epäpuhtauksia.

Kasvoillani AKTIIVIHIILI peel-off-naamio 3 €
Tämä naamio levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia ja poistetaan nostamalla. Sopii seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Muut Carbo Detox-sarjan tuotteet:

KOSTEUTTAVA JA MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ KASVOVOIDE 19 €
Sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sisältää puhdistavaa aktiivihiiltä ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Supistaa laajentuneita ihohuokosia, vähentää talintuotantoa ja kirkastaa elotonta ihoa. Levitä pieni määrä voidetta puhtaalle iholle. Levitä tasaisesti ja anna imeytyä. Poista tarvittaessa ylimääräinen voide vanukapulla. Käytä aamulla ja illalla.

3IN1 PUHDISTUSTAHNA 14 €
Kolmivaikutteinen puhdistus rasvoittuvalle ja sekaiholle toimii puhdistuksena, kuorintana ja naamiona. Aktiivihiili ja vihreä savi puhdistavat ihoa ja ehkäisevät bakteerikasvua. Jättää ihon mattapintaiseksi. Puhdistus: Levitä kostealle iholle, hiero kevyesti ja huuhtele. Kuorinta: Levitä kostutetulle iholle. Hiero kasvoja 2 minuutin ajan. Naamio: Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 3 minuutin ajan, huuhtele. Käytä naamiona kolmesti viikossa.

PUHDISTUSGEELI 14 €
Rasvoittuvalle ja sekaiholle. Puhdistaa ihon meikistä ja ylimääräisestä talista. Aktiivihiili ja B3-vitamiini tasoittavat talintuotantoa ja ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista. Hiero geeliä kostealla iholla ja huuhtele pois. Käytä aamuin ja illoin.

PUHDISTAVA AKTIIVIHIILINAAMIO AIKUISELLE IHOLLE 3 €
Aikuiselle, ohuelle, veltostuneelle ja elottomalle iholle. Aktiivihiili ja punainen viinirypäle puhdistavat, napakoittavat ja heleyttävät ihoa. Tasoittaa ihon sävyä. Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, vältä silmänympärys- ja huultenympärysihoa. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.

PUHDISTAVA AKTIIVIHIILINAAMIO KUIVALLE JA HERKÄLLE IHOLLE 3 €
Aktiivihiili ja klorella-levä puhdistavat, kosteuttavat ja uudistavat ihoa. Ravinnerikas klorella stimuloi ihon pintaverenkiertoa ja ravinnonsaantia. Vähentää ihon punoitusta ja vahvistaa ihoa. Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmän- ja huultenympärysihoa. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.

PUHDISTAVA AKTIIVIHIILINAAMIO RASVOITTUVALLE JA SEKAIHOLLE 3 €
Epäpuhtaalle, kiiltelevälle ja elottomalle iholle. Aktiivihiili ja vihreä savi supistavat huokosia, imevät talia ja tasapainottavat talintuotantoa. Lopputuloksena puhdas, mattapintainen ja heleä iho. Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmänympärys- ja huultenympärysihoa. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s