Kuka on Heidi Onnentunteesta?

Moikka!

Olen Heidi, 36-vee.Kotoisin olen Porista, mistä muutin pääkaupunkiseudulle vuonna 2005. Työskentelin alkuun useamman vuoden ravintola-alalla ja valmistuin siinä sivussa tradenomiksi. Asuin pitkään Järvenpäässä ja vieläkin ajoittain haikailen sinne takaisin muuttamisesta. Niinkuin kyllä Poriinkin. Parhaiten viihdyn kuitenkin juuri näissä asetelmissa, jotka tällä hetkellä vallitsevat, hoitolani sekä kotini sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä toisistaan!

Perheeseeni kuuluu avomieheni sekä 2,5-vuotias poikamme. Lisäksi meillä asustaa kaksi maatiaiskissaa.

Olen tehnyt aika erilaisia töitä vuosien mittaan, yhteistä niissä kaikissa kuitenkin on asiakaspalvelu. Jämähdin opiskeluaikoina ravintola-alalle, koska pidin asiakkaiden kanssa olemisesta. Osa kanta-asiakkaista kutsui minua ”meidän tarjoilijaksi”, tuollainen palaute tuntuu ihan parhaalta! Ravintolavuosien jälkeen työskentelin ”oman alan töissä” rahoitusyhtiössä seitsemän vuotta. Tuon toimistotyöni ohessa kävin kaksi ja puoli vuotta kestäneen kosmetologikoulun. Kun koulu päättyi keväällä 2013, aloin tosissani suunnitella oman hoitolan perustamista. Hoitolani otti ensimmäiset asiakkaat vastaan lokakuussa 2013. Kesäkuussa 2014 hoitolani muutti nykyiseen sijaintiinsa Leiviskätielle. Olemme asuneet mieheni kanssa Lassilassa vähän yli kuusi vuotta. Pidämme alueesta älyttömästi ja siksi halusin myös hoitolani Lassilaan!

Yritykseni virallinen nimi on KauneusPopUp. Alkuperäinen liikeideani oli toimia ilman omaa liiketilaa, popup-hoitolana yritysten tiloissa tai asiakkaiden kotona. Toisen työn ohella tätä oli vaikea toteuttaa, joten järkevämmäksi ideaksi muodostui liiketilassa toimiminen. Teen silti tosi mielelläni myös kotikäyntejä, popup-hoitolani on mahdollista toteuttaa lähes missä vain!

Onnentunne-nimi hoitolalleni syntyi Leiviskätien hoitolan avajaisissa. Pyysin asiakkailtani nimiehdotuksia ja sainkin paljon tosi hyviä ehdotuksia. Yksi ehdotuksista oli Happy Feeling. Olin itse ajatellut koko ajan haluavani suomenkielisen nimen ja tuosta väänsin sitten Onnentunteen. Se kuvaa niin hyvin hoitolani tarkoitusta: olla unelmien työpaikka minulle, unelmien hoitopaikka sinulle!

Parasta työssäni oletkin sinä, asiakkaani! Se, että juuri sinä olet tyytyväinen poistuessasi hoitolani ovesta, antaa minulle jotain hyvin arvokasta, hyvän mielen ja onnentunteen. Kaikki asiakkaani ovat minulle tärkeitä ja on kiva tavata sattumalta myös hoitolan ulkopuolella ja vaihtaa kuulumisia. Useamman asiakkaani kanssa olen tässä kolmen vuoden aikana ystävystynytkin ja tapaamme hoitolan ulkopuolella myös ihan tarkoituksella.

Monesti minulta kysytään, mitä hoitoja tykkään tehdä kaikista eniten. Siihen on vaikea vastata, koska yksi työni loistavista puolista on se, että jokainen päivä on aina erilainen, koska saan tehdä monipuolisesti kaikkia palveluvalikoimiimme kuuluvia hoitoja. En osaa valita yhtä suosikkia, mutta kasvohoidoista ja sokeroinneista tykkään ehkä vielä vähän enemmän kuin muista! Olen tosi innoissani löydettyäni HydraFacialin, josta on kuluneen vuoden aikana tullut yksi hoitolan suosituimmista hoidoista!

Vapaa-ajastani olen aikaisemmin kirjoitellut paljon blogissani. Äitiysloman ja hoitovapaan jälkeen vapaa-aika ja liikuntaharrastukset ovat vähän vähentyneet. Opiskelin vuonna 2017 Personal Traineriksi, aloitin opinnot samaan aikaan palatessani täysipäiväisesti töihin! Toki priorisoimalla olisi liikunnallekin varmasti löytynyt aikaa, mutta helpostihan sitä käy niin, että keskittyy niihin muka tärkeämpiin asioihin ensin… Siispä liikuntaharrastuksien uudelleen käynnistäminen on tällä hetkellä menossa, kun opinnotkin on saatu kunnialla päätökseen!

❤ Heidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s