Treenaamista personal trainerin kanssa

Käyn ryhmäliikuntatunneilla ja salilla eli kaiken kaikkiaan liikkumassa pääasiassa Kannelmäen LadyLinella. Vain naisille tarkoitettu LadyLine on viihtyisä paikka ja siellä voisi viettää kerralla paljon pidemmänkin aikaa, harmi vaan, että itsellä on aina kiire takaisin kotiin!

Tuossa loppuvuodesta osallistuin Ladyt.fi:n Facebook-sivuilla arvontaan, jossa oli palkintona kolme tapaamista personal trainerin kanssa. Ja voin kertoa, että kilpailuihin osallistuminen tosiaan kannattaa, sillä tällä kertaa minä voitin! Ja ajattelen (kuten varmaan kaikki muutkin), etten ikinä voita mitään… No, hyvä juttu, että palkinto sattui olemaan noin loistava, sillä se tuli tosiaan tarpeeseen.

Varasin ensimmäiset kaksi tapaamista Ladyjen Kati Lytsyn kanssa joulukuun puolivälin tienoille ihan tarkoituksella. Ajattelin, että personal trainerilta saan innostusta liikkumiseen ja mikäs sen parempi ajankohta kuin ennen joulua sen sijaan, että olisin rynnännyt salille heti joulun jälkeen satojen muiden mukana :D. Miksi se tosiaan oli hyvä ajatus? Kun olin tavannut Katin ennen joulua, ajatus liikunnan lisäämisestä ja siitä, kuinka hyvä fiilis treenaamisesta tulee, muhi päässäni joulun ajan. Varmasti olisi muhinut muutenkin, mutta ehkä sitä kautta, että tulipas taas syötyä itsensä ähkyyn, pakko tehdä asialle jotain heti joulun jälkeen.

Ensimmäinen tapaamisemme Katin kanssa oli keskustelutapaaminen. Olin etukäteen sanonut, että voisimme käydä läpi vanhaa saliohjelmaani (olen siis aiemminkin tapaillut personal traineriä :D). Huomasin kuitenkin itse, että vanha saliohjelmani ei sopinut nykyiseen tilanteeseeni ja päätimme Katin kanssa, että tehdään uusi. Ja siitä sitten keskustelimme. Mitä olen tehnyt ennen, millaisia toiveita minulla on, mitkä ovat lempiliikkeitäni, mitä taas en tykkää tehdä. Toisella tapaamisella Katilla oli tulostettuna minulle yksijakoinen saliohjelma, jota aloimme yhdessä käydä läpi. Ohjelma tuntui itsestäni tosi hyvältä, siinä on haastetta, mutta se ei ole kuitenkaan liian rankka, että jaksan tehdä sen vielä joskus uudelleenkin :).

Olen pyrkinyt tekemään minulle laaditun saliohjelman ainakin kerran viikossa, parhaimmillaan olen tähän mennessä ehtinyt tekemään sen kaksi kertaa viikossa. Vielä olisi siis tsempattavaa, että saisin kolmannen ja ehkä neljännenkin kerran viikko-ohjelmaani. Huomaan kuitenkin, että liikkeet alkavat näinkin lyhyessä ajassa ja pienellä treenimäärällä tuntua jo helpommilta ja olen saanut lisättyä liikkeisiin kolmannen sarjan (aloitin siis kahdella sarjalla).

Kolmas tapaamisemme oli vasta tällä viikolla eli helmikuun alussa. Pyysin Katilta, että hän vetäisi minulle nyrkkeilytreenin, koska olin sattumalta käynyt juuri edeltävällä viikolla Katin vetämällä bodycombat-tunnilla ja se oli ihanaa!!! Meiltä löytyy kotoa myös nyrkkeilysäkki ja olemme harrastaneet mieheni kanssa yhdessä kuntonyrkkeilyä aiemmin, joten jonkin verran kokemusta nyrkkeilystä on ja pidän siitä todella paljon! Ja huh huh, minkälaisen treenin Kati vetikään minulle. Hiki virtasi ja Kati sai puristettua vielä vähän lisää irti meikäläisestä, vaikka tuntui, etten jaksaisi enää yhtään. Ja vaikka treenit kestivät vain 30 minuuttia, oli se pitkiin aikoihin tehokkain treeni, jonka olen tehnyt.

Ongelmanani minulla ei tällä hetkellä ole se, ettenkö tykkäisi käydä salilla, sehän on ihanan rentouttavaa itsekseen puuhailla laitteiden kanssa. Tykkään vaan myös ryhmäliikunnasta, lisäksi treenailemme elämäntapamuutosryhmän kanssa joka toinen viikko ja tällä hetkellä osallistun myös LadyLinen Miinuskymppi-pienryhmävalmennukseen, johon kuuluu kerran viikossa joko yhteistreenit tai luento elämäntapamuutokseen liittyvistä aiheista. Eli itse asiassa ongelmanani on se, etten meinaa löytää viikosta sellaista rakoa, johon saisin salitreenin mahtumaan… Jos jollakulla on tähän liittyen vinkkejä antaa, kuulen niitä mielelläni!

Sanoinkin tuossa kolmannen treenin jälkeen Katille, että tämä ei suinkaan ollut vielä tässä, olen tullut siihen tulokseen, että tarvitsen myös jatkossa valmentajaa! Ilokseni huomasinkin, että Ladyillä on tällä hetkellä huipputarjous PT-tapaamisista, Osta 3-saat 5! Suosittelen! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s