Ravintoainemittauksessa

Minulle tehtiin joulukuun puolivälissä ravintoainemittaus Health Concept Analyzer- laitteella. Mittaus ja sen tulokset olivat todella mielenkiintoisia. Mittauksen tekijällä, Desirée Mattsonilla Healthboxista, oli mukanaan kannettava tietokone, johon kiinnitettiin tämä HCA-laite. Kun perustiedot minusta oli täytetty, mittaus oli valmis alkamaan. Sain käteeni kapulan ja sitten piti istua pari minuuttia levollisesti paikallaan, puhuakaan ei saanut. Ja niin, kun olisin heti halunnut alkaa kyselemään laitteesta ja mittauksesta lisätietoja! Itse asiassa tuo pari minuuttia tuntui myös pitkältä ajalta, kun ehdin jo alkaa jännittämään, miten huonoja lukuja sieltä oikein mahtaakaan ilmestyä kannettavan näytölle. Ja koko ajan näytöllä näkyi kehon kuva, jota ylös alas meni mittauksesta kertova osoitin.

Itse mittaus oli siis ohi parissa minuutissa. Sitten siirryttiin tulosten pariin. Täydellinen mittaus antaa tietoja kehon 13 eri osa-alueelta, toki halutessa voidaan mitata vain yksittäisiä osa-alueita. Minulle siis tehtiin tämä täydellinen mittaus. Ja tulokset käytiin läpi osa-alue kerrallaan.

Ravintoainemittaus antaa tietoja 13 eri osa-alueesta. Mittauslaite on niin kätevän kokoinen, että mittaus voitiin helposti järjestää kauneushoitola Onnentunteen tiloissa.
Ravintoainemittaus antaa tietoja 13 eri osa-alueesta. Mittauslaite on niin kätevän kokoinen, että mittaus voitiin helposti järjestää kauneushoitola Onnentunteen tiloissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Omat tulokseni eivät olleet niin surkeat kuin olin odottanut (ja pelännytkin). Ajattelin, että varsinkin kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet olisivat ihan surkeassa jamassa imetyksen vuoksi. Tässä ihan pikaisesti ja pintapuolisesti asiat, joihin minun tulisi mittauksen mukaan kiinnittää huomiota (ketään tuskin kiinnostaa lukea minun mittaukseni koko raporttia :D):

  • liikunnan lisäämiseen (tämä näkyi sydämen hapensaantia mittaavassa kohdassa)
  • B1- ja C-vitamiinin lisäämiseen
  • lysiinin ja biotiinin lisäämiseen
  • torjunta-ainejäämiä oli mittauksen mukaan hieman viitearvoja enemmän
  • pH-arvoni on liian hapan (2,615), kuulemma happamuus on suurimmalla osalla meistä ongelmana
  • ruokavalion parantamiseen eli ei valmis- ja pikaruokia!

Näiden tulosten pohjalta olen nyt ottanut käyttöön lysiiniä ja biotiinia sisältävät valmisteet (söin jo valmiiksi monivitamiinitabletin, D-vitamiinia ja omegoja). Olen myös käyttänyt entistä runsaammin C-vitamiinivalmistetta, osaltaan johtuen siitä, että olen ollut vähän flunssainen. Ajattelin ottaa vielä käyttöön jonkin pH:ta tasapainottavan tuotteen.

Ravintoainemittaus oli mielestäni tosi tarpeellista ja ennenkaikkea mielenkiintoista tietoa sisältävä. Nyt kun olen ottanut lisäravinteita käyttöön ja lisännyt myös vähän liikuntaa, on suositeltavaa tehdä uusi mittaus parin kolmen kuukauden kuluttua. Ja näin aionkin, jotta näen, ovatko nämä ”täsmätuotteet” eli nyt aloitetut lisäravinteet oikeasti saaneet mittaustulokset muuttumaan. Ja tietysti kiinnostaa, miten liikunnan lisääminen vaikuttaa mittaustuloksiin, koska tarkoituksenani on saada liikuntaa koko ajan lisää viikkoihini.

Healthbox tekee ravintoainemittauksia. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut mittauksesta, se voidaan järjestää myös kauneushoitola Onnentunteen tiloissa!
Healthbox tekee ravintoainemittauksia. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut mittauksesta, se voidaan järjestää myös kauneushoitola Onnentunteen tiloissa!

Healthbox tarjoaa blogini lukijoille 10 %:n alennuksen ravintoainemittauksista. Mainitse aikaa varatessasi koodi HEIDI16 ja saat edun! Ja mikäli haluaisit ravintoainemittaukseen kauneushoitola Onnentunteeseen, ota yhteyttä meihin, niin järjestetään mittausaika!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s