Elämäntapamuutos-ryhmä

Haluaisin kerätä itselleni vertaisryhmän, jossa voisimme jokainen olla toistemme tukena terveellisemmän elämän ja uusien elämäntapojen opettelussa. Mitä siis haen:

 • 3-4 henkilöä, jotka ovat aloittaneet tai suunnittelevat aloittavansa jonkinlaisen terveellisempään elämään tähtäävän elämäntapamuutoksen

Oletko sinä yksi näistä henkilöistä?

 • Kaipaat tukea oman muutoksesi toteuttamisessa
 • Kaipaat kannustusta, kun alun motivaatio on jo hiipumassa
 • Olet valmis sitoutumaan ryhmään n. puoleksi vuodeksi (jonka verran keskimääräisesti uusien elämäntapojen omaksuminen vie)
 • Haluat tavata muut ryhmän jäsenet säännöllisesti
 • Haluat uutta liikuntaseuraa (ainakin osa tapaamisista järjestetään liikunnan parissa)
 • Asut Pohjois-Helsingissä

Vertaisryhmä auttaa onnistumaan tavoitteissa. Samojen asioiden ja ongelmien kanssa painivat henkilöt saavat toisistaan tukea ja apua. Suurimmalla osalla meistä on jo hallussa kaikki se tieto, mitä tarvitaan muutoksen toteuttamiseksi, mutta muutoksen toteuttaminen on vaikeaa tehdä yksin. Esimerkiksi laihduttamisen aloittaa samat ihmiset joka vuosi tammikuussa uudelleen ja uudelleen. Samoin olen itse tehnyt monta, monta kertaa. Elämäntapamuutos on vaikea omaksua ja sorrutaan kaikenlaisiin kuureihin. Kuurit ovat kuitenkin kuureja ja jos niiden jälkeen jatkaa samalla tavalla kuin ennen niitä, päädytään takaisin lähtöpisteeseen. Itselläni (ja etsimilläni ryhmäläisillä) on tarkoituksena tehdä yhdessä muutoksista pysyviä, ettei enää ensi vuoden tammikuussa tarvitse aloittaa uudestaan.

Mitä ryhmä sinulle antaa?

 • lisämotivaatiota
 • uutta puhtia
 • ehkä lisätietoa jostain alueesta
 • kannustusta, kun et aina jaksa
 • uusia tuttavuuksia
 • lenkki-/urheiluseuraa
 • Ja paljon muuta!

Ryhmän kokoontuessa ensimmäisen kerran (ensimmäinen tapaaminen järjestetään mahdollisimman pian), sovitaan yhdessä tavoitteista ja tapaamisten sisällöstä. Voimme tavata viikoittain, joka toinen viikko tai kuukausittain. Voimme käyttää esimerkiksi omien yhteistyökumppanieni, hyvinvointialan yrittäjien tarjoamia palveluita tavoitteidemme saavuttamiseen (tai olla käyttämättä, myös tästä sovimme yhdessä).

Itse ryhmään osallistuminen on maksutonta. Minä en ole ammattilainen elämäntapamuutokseen liittyvissä asioissa, mutta toki ohjaan ryhmän alkuun ja teen tarvittavat järjestelyt. Ja lupaan ainakin omasta puolestani kannustaa sinua omassa muutoksessasi täysillä!

Tehdään yhdessä PYSYVÄ elämäntaparemontti!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

 • alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai
 • sähköpostilla: kauneuspopup@live.com

Kerro viestissäsi lyhyesti omasta tilanteestasi ja MIKSI juuri sinä olisit sopiva ryhmään.

RYHMÄ TÄYTTYI TODELLA NOPEASTI, olen ihan ihmeissäni! Tällä hetkellä ei paikkoja ryhmään valitettavasti ole, vaikka paikan ihan jokaiselle halukkaalle haluaisinkin tarjota. Jos kuitenkin olet kiinnostunut aiheesta, laita ihmeessä viestiä. Otan sinuun yhteyttä, jos tulee peruutuksia tai vaikkapa toinen ryhmä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s